- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
agostonl
tag
A te problémádat a távirányító szoftvere okozza, ami a régi módon állítja le a számítógépet, ami minden esetben AT-s módon lövi a gépet.
Nem ismerem a szoftvert, de ha esetleg lehet egyedi funkciókat rendelni a távnyitó gombjaihoz, akkor az alábbi paranccsal lelőheted a gépet:C:\WINDOWS\System32\rundll.exe user.exe,ExitWindows
Én saját távirányítót csináltam, amihez a WinLirc és az uIce progi fut. Mivel ezek univerzális cuccok, ott pl. be lehetett állítani. -
urs
csendes tag
ok bocsi
-
urs
csendes tag
Ja ezeket már nézegettem... de nem találtam erre a kérdésre választ....
-
Batman
őstag
Itt szemezgessél vannak hasonlo topicok.
Bővebben: link -
urs
csendes tag
Ja... és arról nem is álmodom, hogy távirányítóval be lehessen kapcsolni...
Mert akkor szerintem nem aktív a távirányító érzékelője.... de ha ebben tudnátok segíteni, annak is örülnék... -
urs
csendes tag
Hali!
Vettem 1 leadtek DiV2000-es Tv tunner kártyát, van hozzá távirányító is.
Az a gond, ha a távirányítóval kikapcsolom a gépet, akkor kilép a windows (XP) és megjelenik egy képernyő, hogy ''Most már kikapcsolhatja a számítógépet.
Ez elég gáz szerintem, mert pont azért vettem távirányítósat, hogy ne kelljen felállni a géphez..., de így mindenképp oda kell menni és megnyomni a gombot... Pedig amikor a windows kapcsol ki akkor nem kell...
A biosban beállítottam, hogy engedélyezem, hogy más programok indíthassák a gépet... de ez sem segített
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest