- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
bekes.andras
tag
Szia! Köszönöm a választ, végül én sem választottam az LTO-s archiválást... Volt akció a Backblaze-nél, így oda megy fel minden, napi kb. 700 GB - 1 TB-ot tölt fel, egy hónap, és minden meglesz a felhőben is. Pár dolgot kiírok azért M-Disc-re, a felhős mentést pedig frissíti folyamatosan. Két évig nem kell foglalkozni a dologgal.
-
bekes.andras
tag
Sziasztok! Engem is érdekel a szalagos tárolás, de vannak sötét foltok. Tegyük fel beszerzek egy LTO-5 meghajtót. Ezt addig fogom tudni használni, amíg az adott operációs rendszer kezeli? Ha tíz év után előveszek egy biztonsági másolatot, optimális esetben visszaolvashatom azt a kazettáról? Szükséges-e az adatokat frissíteni, vagy átírni másik kazettára? Vannak olyan adatok, amiket őriznék, de a tartalmuk nem változik. Vagy egyszerűen töltsem fel a Backblaze-ra és kész? Év 70 dollár mindenféle korlát nélkül, az más kérdés, hogy TB-okat meddig töltök fel, viszont, ha fent van, már nem az én gondom a menedzselés. Jelen pillanatban egy LTO5 meghajtó 250.000,- Ft körül van, ez mostani árfolyamon majdnem kilenc évnyi szolgáltatást jelent, ha nem változik az árfolyam, és a díj (fog), minden, ami ettől tovább tart az LTO irányába billen, de tíz év múlva lehet win11 sem lesz... Feltételezem a kompatibilitás megmarad, és a driverek is, de a cégek ki tudja hanyadik generációt használják már, miközben a végfelhasználókhoz lecsorgott régi technológiák még működhetnek. Mennyire reális, hogy 20 év múlva át tudom írni az LTO5-ös kazettám az aktuális generációra, vagy más hordozóra? Köszönöm a válaszokat.
U.I.: keresgélés közben belefutottam az RDX meghajtókba, amik egy saját FW-es 2,5"-es merevlemezt tartalmazó cartridge, rettenetes magas áron. Számomra megdöbbentő, hogy ez egy termék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest