- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bekes.andras
tag
Szia! Köszönöm a választ, végül én sem választottam az LTO-s archiválást... Volt akció a Backblaze-nél, így oda megy fel minden, napi kb. 700 GB - 1 TB-ot tölt fel, egy hónap, és minden meglesz a felhőben is. Pár dolgot kiírok azért M-Disc-re, a felhős mentést pedig frissíti folyamatosan. Két évig nem kell foglalkozni a dologgal.
-
Core2duo6600
veterán
Hát lehet az HOME Use kategória is,
Ha olcsón hozzá tudsz jutni a meghajtóhoz, akkor a szalag hozzá már nem vészes, kiváltképp ha figyelembe veszed a rajta tárolt adatmennyiséget is.
Én egy LTO 3 as drive ot használok,
külön gépben, lévén csak windows serverre ment fel az alkalmazás amit használok,
A LTO-3 ason 400 GByte adat fér el nativan, tehát a tömörítést nem figyelembe véve.Újonnan 8 000 HUF környékén lehet már kazit kapni hozzá.
Mennyibe is kerül ugyanennyi adat DVD történő mentése ?Egy kicsit drágábba jön ki szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asztrofotózás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sorozatok
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest