- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
IzLuCSi
újonc
Sziasztok
Mit használtok bajusz formázásra ami erősen tart hosszú távon is? Azt is írjátok le légyszíves hogy hol lehet kapni ha tudjátok.
Egyik bajszos ismerősöm valami nagyon erős hajzselét használ ami megtartja de abban vannak olyan anyagok amiket nem szívesen kennék a bajszomra (onnan könnyen bejut a számba).
Többek között már ki próbáltam a BRISK bart-balm -ot. Egyrészről azt írták hogy formázásra is használható másrészről nem nagyon találtam mást.
-
IzLuCSi
újonc
Igen az olajozás volt a baj
Lehet ivásnál lemosta a víz. -
IzLuCSi
újonc
Sziasztok
Pár hónapja elkezdtem növeszteni a bajszomat is. Már olyan 4-5cm körül lehet. Azonban az utóbbi időben 1-2 ponton a bajszom alatt elkezdett kipirosodni és hámlani a bőr.
Kicsit jobban elkezdtem oda figyelni az olajozásra hogy alaposabban beolajozzam ,hogy ivásnál ne legyen vizes a bajszom és ne mossa le.
Eltűntek a foltok és a hámlás azonban egy enyhe égő ,viszkető érzés meg maradt még néha (nem egész nap de azért van amikor észre veszem hogy ég)Veletek volt ilyen? Az olajozás hanyagsága miatt voltak a foltok és van az égés?(a szakállam többi részénél oda szoktam figyelni csak amikor vissza vágtam a bajszomat akkor az annyira nem igényelte és ott kicsit hanyag lettem)
-
IzLuCSi
újonc
Aki volt már borbélynál. Hogyan egyenesítette ki a szakállatokat? Wax, hajvasaló egyebek?
Volt olyan aki kipróbálta már a szakáll egyenesítő fésűket (ha jól néztem azok is egy fajta hajvasalóként működnek)
Mik a tapasztalataitok ezekkel?Miért lehet az hogy be waxolom a bajszom hogy ne lógjon a számba de pár órával később már mintha ott se lenne a wax?
-
IzLuCSi
újonc
Sziasztok.
Valaki tudna segíteni?
Elég kezdő vagyok még szakáll ápolás terén.
Odáig eljutottam hogy van szakáll olajam hogy ne száradjon ki a szakállam és a böröm.
Jó kis fa fésűm és kefém is.
Azonban még elégé össze vissza áll jó pár szál.Amikor utána néztem találtam szakáll balzsam néven inkább waxra hasonlító termékeket és krémre hasonlítóakat. Mind a kettő balzsam ? vagy az elöbbi tényleg wax?
Nektek mi a tapasztalataitok ezekkel?
Melyiket kéne használnom hogy rendezettebb legyen a szakállam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision Workstation 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged