- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
tegnap beruháztam egy új szakállnyíróra. Philips QT4015/16
KATT
előtte egy remington szett volt. pg200c.
ár/érték arányban akartam valami jót találni. erre esett a választásom. amik drágábbak voltak, nekem nem mutattak annyi pluszt, hogy érdemes legyen megvenni.
a nullás jó. nem csípte be a bőrömet. a régi philips borotvám trimmelője párszor megtette, ahogy a fent jelzett remington is. a precíziós hossz szabályozást nem érzem túl precíziósnak. kissé mozog a feltét a borotván. nem teljesen stabil. azt hittem, ebből gond lehet, de nem. egész kellemesen ki lehet vele alakítani a szakállat. nyakamon nullás, arcomon is picit, aztán a többi hármas fokozat. ami elvileg 3mm. a lényeg, hogy kellemesen csalódtam. az anyaghasználat amúgy teljesen rendben van. a töltésjelző is szuper. az egy órás töltést is megszerettem a régi philips körkéses borotvámnál.
van hozzá egy kis utazó tok is. én abban tartom itthon is (a kis tisztító ecsettel együtt) felakasztva a fürdőszobában.
adtak valami kis tájékoztatót is a borotvához, a dobozban volt. ha beregisztrálom a philips oldalon a terméket, akkor plusz egy év gari jár. eddig nem tudtam megtenni, valami nem stimmel, nem találom a terméket a listában, de majd megoldom valahogy. max írok a philipsnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Gyúrósok ide!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged