- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
core i7
addikt
559.99WHQL
June 4 -
Trailblazer
veterán
Nem veszem magamra a parttalan személyeskedést. Én csak azt mondom, amit más mondott.
-
válasz
Trailblazer #17 üzenetére
Hát erre azt tudom mondani, hogy egy 7770-et használok teszt kártyának, amit mások már huztak, nyuztak, ezer kézen keresztül ment, és mégis müködik; most akkor , hogy is van ez?
-
ricsi99
addikt
Azon agyalok mennyire kell nv-fannak lenni ,hogy agyhalott módjára egy másik gyártó elavult tipusát keljen egy nv driver megjelenésekor kiadott cikben gyalázni
Pedig minden fanatikus tudja hogy az "Amd s@r mert melegszik" ... legalábbis hallotta Pistikétől -
PeL
addikt
válasz
Normen1976 #11 üzenetére
Volt nekem is ATi kártyám, egy Sapphire HD7770 jó pár éve. 3 év garancia volt rá a vásárlástól, igaz ment is jó sokat, de a garancia lejárta után kb. fél évet bírt még, aztán egyszer csak minecraft alatt beszemetelte a képet, majd lefagyott, onnantól teljesen instabil lett újraindítás után, random artifactok majd kékhalál. 2016-ban építettem egy új gépet egy Inno3D GTX1060 3GB-al. Az a kártya is rengeteget ment nálam, 2021-ben tovább lett adva egy ismerősnek, nála is gond nélkül üzemel a mai napig. 2x volt újrapasztázva az évek alatt, semmi baja az ég világon.
-
ricsi99
addikt
válasz
Normen1976 #11 üzenetére
Használt piacról vásárolsz... 50/50%-ban...és egy gyártó termékei 100%...a másik meg mind tönkre megy... ez akkor csak és kizárólag a te tudásod színvonalát mutatja
-
-
Normen1976
csendes tag
Évekig, inkább évtizedekig piros oldalról volt kártyám. Aztán lett egy GTX 1070, majd egy 1080, ezt egy 3070 Ti. egy 3080 követte és most egy 4070 Ti. muzsikál az asztal alatt. Kivétel nélkül mind használtan vettem, és egyik NV kártyával sem volt szemernyi gondom. Mindegyik megy a mai napig rokon, ismerős gépében, vagy beforgattam egy korszerűbb kártyába csere+ ráfizetés alapon.
Geforce Experience-vel frissítem a drivereket és sosem volt semmi problémám. Részemről bizonyított az NV minden kritika ellenére, és ha nem riad meg az ember a használt piactól, az árak sem rugaszkodnak el az egekig.
Ezzel szemben az ATI/AMD kártyáim végül szinte mindig azért kerültek cserére, mert egyszerűen behaltak, tönkrementek, kipurcantak. Nem azért írom, hogy vitát szítsak, nyilván az új, korszerű kártyákkal piros oldalon sincsenek különösebben gondok. Nálam az NV bizonyított erősebben. -
hokuszla
senior tag
-
NvidiaRTX
őstag
NV mindörökké!
AMD (ATI Radeon) példát vehetne róla milyen sebességgel kell kiadni a driver-eket. Nem ám hetekig ülni rajta miután már végigtoltam az adott játékot. -
Trailblazer
veterán
Nálam semmi gond vele. Fallout 4 ugyanúgy ctd-zik, mint 9 éve bármikor, de ez már a modok sara.
-
Hát én nem láttam a telepítésem végét most sem, mert onnantól, hogy lecsatolódott a kártya se kép se hang 5 percig, amikor is meguntam, és jött a hard restart.
Még szerencse, hogy először a telepített dolgokat cseréli, majd töltetné be azokat, így a windows már így bootol. (SSD-kre meg mehet a +1 POR).
Hát ha csak nem jön valami egetrengető frissítés, win10-érában ez volt az utcsó driver amit feltettem! -
(A dokumentáció is 555.85-öt említ, meg a keresésre kidobott is az, de mindegy, egy héten belül úgy is hofix
)
Kiváncsi vagyok, hogy végre megit túlélem-e kifagyás/crash nélkül a telepítést, vagy mint kb 2-3 éve bármikor amikor próbáltam, akár 0-ra pucolt egyszem SSD-re felnyomot, netet nem látott windows esetén, akár belakott rendszer esetén, még mindig, amint visszacsatolódna a kártyám, hang és kép kiakad, és csak hard-restart segít....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jelszókezelők
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Posta, csomagküldés
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest