- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tio33
újonc
A gépen néztem hogy nincs más folyamat ami adattovábbítás. A proci meg a ram is normál értéken van.
Abban pedig igazad van hogy nem 50MB/s csak 56.000 Kbps-ben volt megadva a és arra is azt hittem hogy ugyan az mint a KB/s.
Akkor tényleg nem kellene akadnia.
.
@dkess #67337
Megnéztem a backupot is és már kikapcsoltam korábban pont emiatt de nem segített... -
tio33
újonc
Sziasztok!
.
Nekem olyan problémám van hogy időponttól és tevékenységtől függetlenül felpörögnek a vinyók és a jellegzetes írás közbeni kattogós hangot adnak ki.
Egy ds215j adattárolóm van wd red 2x2tb és úgy van beállítva hogy fél óra tétlenség után kapcsoljon ki. Ez a része rendben is van. Utána viszont eltelik 10 vagy 15 perc és magától bekapcsol és kattog. Ugyan ez játszódik le napközben többször vagy akár éjszaka is akkor is ha be se volt kapcsolva a gép egész nap.
Quick connect letiltva, külső elérés letiltva, vírusirtó nem talál semmit, torrent nincs rajta.
Mi lehet a gond? Lehet hogy feltörték és valaki mókol rajta valamit? Hogy lehet ezt kiszűrni?
.
A kisebbik gond pedig hogy az írási olvasási sebesség ingadozik. Régebben ha másoltam rá egy filmet 90-105 mbps-el ingadozás nélkül áttolta a filmet, most meg 35 és 75 mbps között sétál folyamatosan. Ami azért gond mert lejátszáskor tv kérné róla a filmet 40-50 mbps-el, 1-2 percig megy is de utána megáll a tv pufferelni, mert nem tudja annyival engedni a syn.
.
Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- FOTÓS beárazás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest