- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca0
addikt
Lenne egy DSM(7) kérdésem:
Van-e olyan beállítás, amivel felhasználói mappát el lehet rejteni a rendszergazda elől?
Olyan felhasználói privát mappa kellene, amit még az adminok sem látnak. -
Laca0
addikt
válasz
tome0001 #89795 üzenetére
Hangot a minél tömörebb anyag szigeteli jobban. Ez a szivacs "tojástartó" szinte semmit sem ér.
Az a legfontosabb amúgy, hogy az eszköz alatt mi van. Én vastag (kb 1cm-es gumipogácsákat tettem alá, azok elnyelik a rezgést és el is emelik annyira, hogy a hangokat sem erősíti a bútorlap.
A bútor oldalára is gumilapokat javasolnék.
Van egy álló Sharkoon merevlemez házam, az alá vastagabb egéralátétből vágtam 2 csíkot, 2 oldalas ragasztóval tettem fel a talpára. Szinte teljesen elhallgatott. -
Laca0
addikt
Nekem ez furcsa, hogy az egyik gyári alkalmazás normálisan kezeli a csatolt mappát a másik meg nem. Miért nem tudja kilistázni a tartalmát? Gondolom indexelni úgysem a távoli mappára fog, abba nem kavarodna bele szerintem.
A Photos app elején meg kell adni a címet vagy a QC ID-t, fiók nevet és jelszót. Ezzel csak 1 NAS-ra lép be. Utána ki kell jelentkezni és másik NAS ID-t beírni, hogy be tudjak lépni. Van más módszer?
-
Laca0
addikt
válasz
Sanyi.mTs #86083 üzenetére
DS220+ és mobilról kellene tudni használni.
A felhasználói név ugyanaz, de a jelszó nem.A DS File app látja a csatolt mappát, le is tud benne játszani mindent.
A "Photos", DS Photo, DS Video vagy nem látja vagy üresnek látja.
A "Photos" lenne igazából a fontos, mert abban minden média fájl látszik, a fényképek és a videók is, le is játsza őket, csak a csatolt mappa üres.
Ha ezek nem támogatják a csatolt mappát, akkor hogyan lehetne megoldani, hogy egybe lássunk mindent? Nem akarom elhinni, hogy a Synology, egy ekkora gyártó ne oldotta volna ezt meg valahogy...
Még ha egyszerű lenne átváltani a 2 NAS között, de még az sem egyszerű. Hiába van 1 Syno fiók alatt mind a kettő. -
Laca0
addikt
Sziasztok!
Van 2db Synology NAS. Egy DS218j és egy DS220. Az lenne a cél, hogy a DS220-ra belépve mobilról látszódjon a DS218 fotó, videó mappája.
A DS220 video mappájában létrehoztam egy csatolt mappát, ami a 218-as video mappájára mutat. Filestation-ben látszódik is, meg is lehet nyitni, de a Videostation nem listázza be, nem is látja, mint mappa.
Gondoltam adok engedélyt a Videostation rendszerfelhasználónak hozzá. De ez nem működik, mert ezt írja: "nem támogatja a windows hozzáférés-vezérlési listát a csatlakoztatott mappa"
Hogy lehet ezt megoldani? Egyáltalán mi köze a windows ACL-nek ehhez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Revolut
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Dell R630/R730XD SSD NVMe PCIe Extender (0GY1TD) + Kábel (0K9TVP) Kit
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest