-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Sziasztok!
Otthonra szeretnek egy DS116 synot az alábbi 3 dologra:
1,) torrent fájlok létöltésé PC-n NAS-ra közvetlenül qbittorrent-tel.
2,) BluRay REMUX filmek lejátszása MPC-HC-n TV-n. (madVR, 24p és barátai szóval ilyen beépített csodák nem játszanak)
3,) foobar2000 FLAC albumaim lejátszásaennyi
-
Archttila
veterán
Otthonra szeretnek egy DS116 synot az alabbi 3 dologra:
1,) torrent fajlok letoltese PC-n NAS-ra kozvetlenul qbittorrent-tel.
2,) BluRay REMUX filmek lejatszasa MPC-HC-n TV-n. (madVR, 24p es baratai szoval ilyen beepitett csodak nem jatszanak)
3,) foobar2000 FLAC albumaim lejatszasaennyi, csak gondoltam mielott megrendelem azert megkerdezem...
-
Archttila
veterán
A Download Station amikor letölt egy torrent-tet ugye automatikusan 'kész' állapotba kerül, viszont én azt szeretném, hogy automatikusan seed-elje tovább az anyagot, és ne nekem kelljen minden egyes alkalommal elindítani...miként tudom ezt beállítani?
-
Archttila
veterán
Az miért lehetséges, hogy reset után (2x4mp-es hosszú) létre hozat velem egy felhasználót, de admin-t már nem. Emlékszem amikor először bekapcsoltam volt admin, ahhoz kért pass.-t, most viszont default-ba tiltva van az admin...
Persze engedélyezni tudom stb csak meg akarom érteni, hogy miért nem ugyanazokon a műveleteken visz végig reset után mint első bekapcsoláskor. -
Archttila
veterán
Hogyan tudok teljes factory resetet csinalni a DS214-en?
-
Archttila
veterán
Koszonom szepen mindenkinek a segitseget, a DS214 mellett dontottem.
Lenne meg itt valami! NAS-ra tudok telepiteni jatekokat? Arra gondoltam, hogy a mini-ITX konfigba akkor nem rakok csak egy SSD-t, es minden egyebre maradna a NAS 2x3TB RED WD-vel.
Vagy felejtsem el csak a problema lenne vele? Gondolok itt elsosorban a sebessegre. -
Archttila
veterán
válasz
lajos75 #16255 üzenetére
"Mivel a kérdező hosszú távra szeretne beruházni és nem szeretne akadályokba ütközni, így mertem javasolni hogy nem ajánlom a DS215j"
Igen koszi, ez a tipus azota mar fent is akadt a rostan
Arra meg kivancsi lennek, hogy szerintetek erdemesebb varni inkabb egy sima (esetleg +os) 215-re, vagy vegyek most egy 214+ot?
A vita elkerulese erdekeben, johet akar privibe is!
-
Archttila
veterán
Kozben utananeztem mit takar a "play"... szamomra felsleges.
Magyaran kiesett a 214, 214play, es a 214se. Nagy valoszinuseggel a "+" lenne a befuto, illetve ha ugy dontok, hogy varok, akkor valamelyik 215-os. -
Archttila
veterán
válasz
Patice #16227 üzenetére
Erosebb proci, tobb ram, csatlakozok szama igy elsore, esetleg hardveres dekodoloas. (nem tudom)
Fokent Full HD filmeket/sorozatokat neznenk rajta, amit a HTPC kuldene ki a TV-re, termeszetesen KODI-n keresztul. (igy mar viszont a dekodolas is felesleges)
Visszaolvasva a topikban irtatok, hogy a "j" "se" a normal (csak szam pl. 214) korai, "butitott" kiadasa, a "+" "play" pedig egy hardveresen erosebb, nagyobb tudasu vas.
Ezen logika alapjan erdemes lehet kivarni a sim 215 tipusjelzesu vasat nem? Esetleg a korabbi tapasztalatok alapjan arrol van info, hogy mikor lat napvilagot ez a modell? -
Archttila
veterán
Na most mivel hosszu tavra szeretnek beruhazni erre az eszkozre igy nagyon at szeretnem gondolni, hogy melyiket vegyem. Ha szukseges akkor inkabb rakok meg a penzmaghoz, de nem szeretnek akadalyokba utkozni.
(nagyon de nagyon max. 100K)
Mivel javareszt filmet neznenk az eszkozrol, igy megfordult a fejemben a 214play is. Gyorsabb proci, hardveres dekodolas, tobb ram, eSATA, +1 USB 3 port, HFS+ irhato nem csak olvashato, SSD TRIM... etc. etc.
Itt egy osszehasonlito tablazat a lehetseges tipusokrol.
-
Archttila
veterán
Sziasztok!
A leendo mini-ITX konfigom melle a media allvanyomra szeretnek egy 2 rekeszes NAS-t torrentezesre, filmnezesre, zenek kepek tarolasara, anyagok biztonsagi mentesere.
Szereintetek melyik tipust erdemes valasztani? Atlagos otthoni hasznalat, semmi extra.Elso korben ezt neztem ki.
A 2 db 3TB WD RED HDD-t mar beszereztem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest