- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
nagyúr
Ezt írtad :
a tplink fent van az emeleten, rajta a szerver, és a tv, de mégegy médialejátszót rá akarok kötni,
Én ezt úgy értelmeztem, hogy fentre akarsz lejátszót....
A lejátszó nem az emeleten lesz ott ahol a TP-Link van ?
Emiatt volt akkor kavarodás.....
Mert , ha lent lesz a lejátszó, AKKOR tényleg kell egy switch lentre.
Majd a switch-ből mehetsz minden más eszközbe.Vagy....ha a Digis eszközön van még szabad LAN csatlakozás, akkor oda is kötheted....megspórolva a switch árát.
-
Borisz76
nagyúr
Nem kell kábelezned a földszintről az emeletre !!!
Az már megvan mert az ONT és a TP-Link össze van kötve.Fent van a TP-Link , AP módban.
Rá akarsz tenni még egy média lejátszót....
Mi akadálya, hogy bedugj egy LAN kábelt a TP-Linkbe ?
Ha most van rajta 1 db TV és 1 db szerver....akkor is kell lennie rajta még üres LAN csatlakozásnak.
Ha nincs ....akkor kell 1 db 5 vagy 8 portos Gigabites Switch. -
gyugyo79
addikt
Itt olvas vissza felé a ffmpeg -hez kapcsolódó dolgokat. Én már nem követem mióta mindenkit átállítottam PLEX-re. A 6.2 óta a Syno össze vissza variálta a dolgokat pld amit addig támogatott azt utána nem meg hasonlók. A külső ffmpeg is volt amikor csak bizonyos VS -ekkel (AS-re is igaz) működött de, hogy éppen hogy van azt csak aki használja a külső ffmpeget tudja úgyis pontosan és tőle is kérdez verziókat. Vagy olvass vissza a linken mert sokszor van megoldás a hozzá szólások közt.
Viszont pont a fentiek miatt az, hogy akár fél éve XY azt írta, hogy megy neked nem biztos, hogy jó támpont ha neki másik verziók vannak meg a VS ffmpeg kombóból mint neked. De az is lehet, hogy még az általad is linkelt helyzet az aktuális
-
lewisfm
aktív tag
A Video Station web-es felülete nem tudja a DTS, Dolby Atmos, True Audio HD és az egyéb "egzoktikus" audio codec-eket.
Ez van.
Az mondjuk szemétség, hogy jogi okokból nem tudja ezeket a codec-eket. Én szívesen megfizetném az extra liszensz díjakat, csak ez a limitáció megszűnjön!
-
lewisfm
aktív tag
Azt az ffmpeg-et figyelmen kívül hagyja tudtommal. A saját integrált ffmpeg-jét használja mindenképpen.
Ha transzkódolás nélkül játszod le a filmet, azaz direkt szream-elsz, akkor a kliens, DS Video app-on múlik, hogy mit játszik le, milyen codec-et támogat.
A webes felülete problémás.
A Windows-os ésaz IPhone-os DS Video app-ok is problémásak ebből a szempontból.Az Andriod-os DS Video app jó, ha:
Telepíted hozzá az MX Video Player app-ot, de ehheh még kézzel kell egy zip fájlt az androidos eszközre másolni, a custom codec-et hozzá, s ah MX Player-ben be is kell állítani, hogy azt használja.Innentől kezdve az andriodos megoldás tökéletes, mindent is le fog játszani gond nélkül.
-
zenwalk
senior tag
$download = $this->qurl."?action=download&id=".$matchDetail[2]."&key=".$matchDetail[??];
$size = $this->getSize($matchDetail);
$datetime = $this->getDate($matchDetail);
$page = $this->qurl."?action=details&id=".$matchDetail[2]."&key=".$matchDetail[??];Valahogy így néz ki a key hozzáadása csak ugye van itt egy regex keresés és nem tudom a regex találat hányadik eleme a key. A?? helyére egy szám kell vagy valami string.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest