- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
felho001
tag
Ha megy a DS akkor ne cserélj én pl azért cseréltem le mert volt frissítés ami miatt nem ment és nekem sonarr radarr van telepítve a filmek sorozatokhoz és nem akartam a synology frissítéstől függeni ezért telepítettem a qbittorrentet is. Nálam ezek docker-compose filmből vannak telepítve így a watchover automatikusan frissíti is az összes docker konténert ha van új verzió. @AiRLAC tud RSS-t is.
Ha valaki használ ugyan így sonarr-t és a többiket frissített már dóm 7-re megy gond nélkül frissítés után vagy okolni kell? Mert ha nem csak sima update hanem mindent újra kellene rakni beállítani akkor nem tenném fel a 7-et. Köszi
-
Magnat
veterán
Ez jó kérdés, mindenképpen egy erősebb, sokkal időtállóbb rendszered lenne. Az is sokat elmond, hogy a 220+-ban (meg általában az inteles modellekben) lévő chipsetekkel árulnak notebookokat is (még ha az is a kategória belépő szintje), másrészt viszont ha nem használod ki, a torrent letöltés meg a felület reszponzivitása kivételével lehet, hogy nem is igazán éreznéd a különbséget. Meg az anyagi helyzetedet sem ismerem ... de ha úgy nézem, hogy egy ilyen eszközt jellemzően 5 vagy akár 10 évre is vesz az ember, akkor ennyi évre elosztva már nem olyan nagy a többletkiadás. Szóval ha belefér a büdzsébe, akkor a 220+ tuti nem mellényúlás, de ha minél kevesebbet akarsz költeni, akkor a 218 Play sem rossz választás. Meg persze a modellszámozásból is ahogy adódik, a 220+ egy újabb eszköz, bár a Synology szerencsére elé sokáig ad supportot minden eszközére.
-
Magnat
veterán
Szia,
ez egy "sima" 218. Pont úgy van ahogy mondod, a 218 PLayyel (meg a 118-cal, 220j-vel, 418-cal) rokon, ugyanaz az ARM chipset 2 giga rammal. Ha nem érdekelnek az inteles feature-ök (docker, ram bővítés, ActiveBackup), akkor teljesen jó kis masina, de sebességben mindenképpen elmarad az inteles kivitelektől.
-
Sanyi.mTs
addikt
esetleg elgondolkozhatsz, hogy kb +4K-ért 3 év garis nas-t vegyél.
szerk: a linkeden 93.6K a nas
-
Magnat
veterán
Szia,
használhatatlannak egyáltalán nem mondanám, de az 512 mega ram miatt lehet, hogy inkább vennék pl (akár használtan is) egy 218 Playt, ami ugyanaz a proci, de a ram dupla annyi benne, vagy ha belefér a büdzsébe, van Hardveraprón egy 218+ 6 giga rammal (nem én hirdetem), az azért sokkal komolyabb cucc ... de hozzáteszem, h sokan most is megelégedéssel használnak a 220j-hez hasonló vagy annál gyengébb változatokat is.
Lemezből (főleg ha tükrözve lesznek) mindenképpen valami CMR a jobb választás, kicsit ha visszaolvasol, pont most volt szó róla. A Seagate Ironwolf is jó lehet egyébként, WD20EFZX is az. Itt tudod ellenőrizni pl: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest