- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lewisfm
aktív tag
válasz
kovimre #60071 üzenetére
Nálam ha a Telekom-os szolgáltató routeren (Sagemcomnál F@st V2 később már V3) lógnak az eszközeim úgy, hogy a NAS vezetéken csatlakozik, a többi kliens pedig wifi-n, akkor pontosan ugyan ez a helyzet.
Ha pl. laptopom is vezetéken keresztül csatlakozik, akkor a laptop stabilan látja a NAS-t.
Ilyen sz@r a szolgáltatói router.(a szolgáltató szerint is) az lett a megoldás, hogy vettem saját routert, de abból sem mindegy, hogy milyent: IGMP Snoopoing-ot kell rajta tudni állítani, mert a kábel TV-s settopbox-ra menő TV adás stream-je képes a saját routeren lévő WIFI-s kommunikációt zavarni.Reklámot nem akarok, de a vége kb. egy 32000 Ft-os saját router lett, de ennek az is az oka, hogy olyan sok router szórja a WIFI-t a környéken, hogy olyan kellett, ami ilyen körülmények között is tud stabil WIFI-t biztosítani.
-
törölt tag
válasz
kovimre #32790 üzenetére
Nasba szánt megoldásokat jellemzően. WD Red van nálam 4, én azokat szeretem, de az Ironwolf széria is mehet ha épp az kell. Persze elmegy ez greennel is, vagy bármivel, csak nem szoktuk javasolni, ha intenzíven van használva akkor érdemes kicsit jobb megoldásokat nézni.
Van egy 112j-ben nekem 2 tb green hiba nélkül évek óta, de arra csak offsite mentést bízok, és kb hetente kapcsolom be, ahogy végzett ki is húzom a hálóról is, a tápból is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest