- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaded
őstag
válasz
norral #75663 üzenetére
A ma reggelire azt írja, hogy a Macbook csatolja fel a megosztott mappákat. Ez minden bekapcsoláskor így van, de ezzel eddig nem volt baj. Az Infuse meg gondolom keresi a változásokat a megosztott mappákban, de eddig ezzel sem volt gond. DSM 7 óta van ez, de akkor feljebb veszem a beérkező naplók számát.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
norral #70875 üzenetére
köszi a választ.
közben rájöttem, hogy rosszul csináltam előbb, mert
- ahova a mentést akarom csinálni, oda kell a HB Vault
- amiről mentést csinálnék, oda elég a sima Hyper BackupEgész jól sikerült belőnöm belső hálón.
Sajnos a BackupNAS szülőkhöz kerül, NAT mögé, így távolról nem tudok rámenteni.
Amelyik NASról kellene menteni, annak van publikus IP címe, DDNS-e. Még gondolkodom, hogy ebben a felállásban hogyan lehetne ezt automatizálni a mentést. -
MrCsiT
addikt
válasz
norral #70394 üzenetére
Szia!
Ezt a hülyeséget nekem is eljátszotta: egyik csomag tulajdonságait néztem, majd rákattintottam egy másikra, és ilyen lett.
De, aztán bezártam a Csomagkezelőt, ismét megnyitottam és immár direkt a másik csomagra kattintva, feljöttek a tulajdonságok.
Tehát nálam olyan, mintha csak a csomagok közt nézelődve jönne ez elő? -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
norral #70436 üzenetére
A VPN Server csomag valóban nem működik, nálam az utoljára helyesen megnyitott csomag részleteit mutatja itt is. (Van még pár, ahol ugyanez történik, pl.: WebDAV server, Synology Directory Server – nem néztem végig mindent; ugyanakkor sok másik meg rendben megjelenik, pl. Download Station, Cloud Sync
)
Szerk.: Ha elsőre olyan csomagnak szeretném megnézni a részleteit, ahol ez nem működik valami miatt, ott nekem is üres lapot ad.
-
norral
aktív tag
válasz
norral #70049 üzenetére
Azt hiszem ezek maradtak a listán:
WD Red Plus 3.5 4TB 5400rpm 128MB SATA3 (WD40EFZX) ~34-35k
Seagate IronWolf 3.5 4TB 5900rpm 64MB SATA3 (ST4000VN008) -35-36kEzek közül melyik inkább? (Vagy ajánljatok akár 3.kat is)
Szerk:
Hosszú olvasás után a WD40EFAX-ot SMR miatt kizártam. A Pro és egyéb red CMR változatok jelentősen drágábbnak tűnnek. -
Csabroncka
addikt
válasz
norral #70044 üzenetére
Ennyi aktív torrenthez nem lemez, hanem ram kell! 2 giga ram alatt felejtsed el és lehet, hogy proci limit is lesz.
Az nem baj, hogy a maximum tárhelyre törekszel, de használd is ki. Most ár/értékben talán 3-4 Terrás példányok a legjobbak, mert azért 2X10 terra elég combos összeg. Ha beleszámolod, hogy 50.000 óránként érdemes lecserélni őket, akkor jobb ha fokozatosan emeled a méretet az évek alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest