- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Érkezik a 8849 ötödik Tank strapatelefonja
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Aktív témák
-
morzsol
aktív tag
Az életkor nyílván az ''újoncnak'' szól, más információnk nincs egymásról, ezt nem kell sértésnek venni.
De azt nem értem én sem, hogy miért is ne fáradna el jobban az elekronyika nagyobb frissítés mellett, mint kisebbnél... Nem a danubius rádió a jó példa szerintem, inkább egy motor, amit lassabban járatva tovább lehet hajtani, mint maxra pörgetve. Azt mondják, egy monitornak olyan 4-5 éve van kb. 8 órás napi használat mellett, aztán már nem az igazi, ha egyáltalán még megy. Fényvesztés, malomkerék, ilyeneket emlegetnek... Ha ugyananyi képet ''hamarabb rajzol ki magából'', akkor hamarabb is megy tönkre. Ez teljesen tudománytalannak hangzik, de régóta tervezem a ''Mitől is fárad el a monitor?'' című topic elindítását, (csak valahogy mindíg elnapolódott - most meg is teszem,) ott talán tudományosabbnak tűnően jobban is kifejtem, ha más okosabbat nem ír - folytassuk ott!... :)
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- Napelem
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Épitett Gamer PC RTX 5070TI
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest