- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Aktív témák
-
amargo
addikt
Szia,
Olvastam a további válaszokat is, mivel látszólag azt veszem ki, hogy kezdőbb vagy ezért még ajánlanám a QT-t is mint könyvtárat, cross platformos és nemsokára kész lesz a symbian támogatása is, persze már lehet használni, de még hivatalos változatról nem tudok. Integrálódik több fejlesztő eszközhöz is.
-
amargo
addikt
válasz
luciferike #15 üzenetére
Itt jobban kitárgyalják ezt a részt ;)
-
amargo
addikt
válasz
luciferike #13 üzenetére
Ha navigáció mint GPS-re gondolsz, akkor a Garminnak létezik magyar nyelvű navi szoftvere Garmin XT.
-
amargo
addikt
Szia!
Én csak c++ ost használtam, de csak hello word ig néztem meg (meló, suli most nincs rá időm..) fel rakod a perl-nek a nem a legujabb kell, hanem amit az SDK telepítóje kiír.. én ezt az SDK-t raktam fel 3rd Edition, Maintenance Release, fordítónak a Carbide.c++ ebből már van újabb is, ha jól láttam most. És akkor kell valami designe is hozzá, gondolom, de ebbe már nem folytam. így azt én is keresek, majd nemsokára megint kellene vele foglalkozni, de
Vannak sample alkalmazások is azokat érdemes megnézegetni
Én is még csak ismerkedek vele ezért nézem miket írnak ide, én csak eddig jutottam..
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest