- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
Aktív témák
-
amargo
addikt
Szia,
Olvastam a további válaszokat is, mivel látszólag azt veszem ki, hogy kezdőbb vagy ezért még ajánlanám a QT-t is mint könyvtárat, cross platformos és nemsokára kész lesz a symbian támogatása is, persze már lehet használni, de még hivatalos változatról nem tudok. Integrálódik több fejlesztő eszközhöz is.
-
amargo
addikt
válasz
luciferike
üzenetére
Itt jobban kitárgyalják ezt a részt ;)
-
amargo
addikt
válasz
luciferike
üzenetére
Ha navigáció mint GPS-re gondolsz, akkor a Garminnak létezik magyar nyelvű navi szoftvere Garmin XT.
-
amargo
addikt
Szia!
Én csak c++ ost használtam, de csak hello word ig néztem meg (meló, suli most nincs rá időm..) fel rakod a perl-nek a nem a legujabb kell, hanem amit az SDK telepítóje kiír.. én ezt az SDK-t raktam fel 3rd Edition, Maintenance Release, fordítónak a Carbide.c++ ebből már van újabb is, ha jól láttam most. És akkor kell valami designe is hozzá, gondolom, de ebbe már nem folytam. így azt én is keresek, majd nemsokára megint kellene vele foglalkozni, de
Vannak sample alkalmazások is azokat érdemes megnézegetni

Én is még csak ismerkedek vele ezért nézem miket írnak ide, én csak eddig jutottam..
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Metal topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi