Hirdetés
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
adolfo01
tag
Működik frankón nálam is Kodival is meg simán androidon is.
Az viszont érdekelne,hogy ha nyári szabadságom alatt Erdélyben leszek,ott is tudom nézni a magyar csatornákat?Valakinek ezirányú tapasztalat?Egyelőre a próbaidőszakban vagyok,de csak akkor fizetnék elő rá, ha külföldön is használható,főleg erre kellene,ugyanis akkor arra az időre előfizetek.(1-1 hónap) Idén még van digi utánna ki tudja,lehet előfizetek vezetékes netre + sweet tv. De ehhez az kellene,hogy mindenhol férjek hozzá a magyar csatornákhoz,akár külföldön is!Az online tartalomszolgáltatásoknak a belső piacon való, határokon átnyúló hordozhatóságáról szóló Európai Parlament és Tanács 2017/1128 (2017. június 14.) rendelete értelmében biztosítani kell a tartalomhoz való hozzáférést azon Felhasználók részére, akik Magyarországtól, mint a lakóhelyük szerinti tagállamtól eltérő tagállamban tartózkodnak.
Amúgy...kiváncsi vagyok ezt melyik szolgáltató ,hogyan tartja be...
Szerk.
Írtam nekik,most jött a válasz,hogy a mai naptól az EU -ban korlátozás nélkül elérhetőek lesznek a magyar csatornák,ha valaki Magyarországon fizet elő!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elden Ring
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- ASUS blog: megfizethető Wi-Fi 7 routert mindenkinek!
- E-roller topik
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Corsair CX430 80+ minősítésű tápegység
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest