- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludla
őstag
-
ludla
őstag
Találtam egy tényleg működő beállítást, mostanában amiket újra raktam gépeket muszáj voltam ezt alkalmazni mert egyszerűen használhatatlanok lettek a gépek.
1. Sajátgép-jobb gomb Kezelés/Szoláltatások és kisz./Szolgáltatások alatt leállítom és le is tiltom az "Automatikus frissítések" szolgáltatást.
2. Windows Feladatkezelőben kilöni a wuauclt.exe-t./Nem mindig fut/
3. Törlöm a Windows\SoftwareDistribution mappátHa valakinek kellenének a frissítések akkor az 1. pontban leírtaknál "Automatikus frissítések" szolgáltatást újra engedélyezni kell újra indítás után, és az auto update is létre hozza majd az új SoftwareDistribution mappát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest