Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • g0n21

    senior tag

    válasz gipsztigris #201178 üzenetére

    Sokszor pont az a baj, hogy az emberek nem az óra képességei alapján választanak, hanem a nèv, meg hogy mit ismernek fel a zemberek.
    Aki ezek alapján szeretne választani, olvasson Player.hu-t (nem bántom őket, mert én meg a roadsterre írok olykor, és testvér lapok, de a player a kattintasra, és a nem geek-ekre megy, a roadster meg inkább egy picit highlife + középosztály).

    Engem egyáltalán nem érdekel, hogy az emberek tudják-e hogy mi van rajtam és mennyibe kerül, nem érdekelt akkor sem, amikor vintage Citizen kronoim voltak, akkor sem, amikor Reverso, és most sem, amikor SMPc.

    Főleg, hogy a Reversora a legtöbb ember azt mondta “jópofa”.

    A Seiko, Citizen, Tissot, Certina, Doxa minden magyarnak ismerős ha ért hozzá, ha nem. Mert ezek nagyjából mindenki számára aránylag könnyen elérhető darabok.
    A vlog címe is Őszintén: órákról, és az írott cikkek között sem ferdítettem soha, csak azért mert az a valami népszerűbb, vagy éppen nem. :)

    Összességében nekem nem az a célom, hogy megmutassam az érdeklődőknek, hogy mit érdemes venni ahhoz, hogy mindenki tudja mi van rajta, ha meghallja a nevét, hanem hogy mi milyen helyet foglal el ár-értek arányban. És akármennyire nem ismeri az emberek többsége, kerámia lunetta, rendes zafír, sunburst szamlap, rendes szij és csat, 9-és Miyota werk ennyiért nincs a többi gyartonal, akikről szó volt. Nagyjából 150.000 ig ez a befutó. Nálam.
    Az Orient Mako 3 már közelít, de azért még nem éri utol, a Seikok meg... ha lenne rendes MEO, és atállnának zafirra, akkkr alakulna már, de a félre nyomott lume, az elfordult chapter ring, a nagyon tré jubilee szij még inkább a nyolcvanas-kilencvenes éveket idézi.

    De az ugye nem titok, hogy a félrenyomott lume ellenére nagyon szeretem az SNE498-am.

    Ha pedig valaki villant ami akar órát venni, akkkr nem Seiko, meg Orient kell, hanem nagy aranyozott Invicta :DD

    [ Szerkesztve ]

    Kronometer.hu // nick: Gonzi // Cartier Santos 100 XL 1,8m // Cartier Ronde Croisiere 1,55m // Cartier Santos Dumont small ar-ac 1,7m // Omega X-33 SkyWalker 1,5m // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m

Új hozzászólás Aktív témák