- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
johniee #273195 üzenetére
Nem egészen értem, h mi volt rossz. Órás cserélt egy rugós fület, de annak semmi köze a zárhoz, attól még lejön a kezedről. Rengeteg ilyen záras szíjam van, külön is kapható. A zárban lévő rugós elem szét tud ugrani, ha piszkálják. Két igen vékony rugó meg két fémdarab van belül, nem könnyű újból összerakni. Gondolom, ez volt a hibás alkatrész. Lehet, túl filléres szíjat vettél. Ha még a mester is óradíját is hozzáadjuk, már nem volt olyan olcsó. Nehéz így távolból javítani, segíteni. Olyan bütykölős, otthoni kontárkodás, ha unatkozik éppen az ember.
Ha a szíj egyébként jó, rendelj hozzá legközelebb egy másik zárat, azonos méretben.
-
johniee
senior tag
válasz
johniee #272906 üzenetére
sziasztok!
Múltkor ugye megjött ez a szíj az órámhoz. (B opció)
Nos, sokat nem volt rajtam és már megadta magát
Pedig gondoltam teszek egy próbát egy ilyen csattal a közepén.
Van nekem egy régebbi fajta ami így néz ki, most ezt raktam rá ideiglenesen(A opció):
Viszont van harmadik opció is az Aliexpressen, ezeken kívül még 1 fajta(C opció) létezik.
[link]Melyik csatos szíj a legjobb, ami nem adja meg magát ilyen könnyen, a három közül?
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
johniee #272704 üzenetére
Lutri, h passzol-e a tok ívéhez. Méregdrága gyárit biztosan nem vennék. Viszont elgondolkoznék egy szövet szíjon (zulu), az eltakarná a rést a tokfülnél. Ha vastag a csuklód, nem is fog rosszul kinézni. Vékony csuklóhoz meg vékonyabb anyagú kellene, h ne álljon el a tokfülnél. Amúgy, ha jól látom a képen, normál tokfüles az órád, elvileg a legtöbb 22-es szíj mehet rá simán - legfeljebb nem fog mind jól mutatni rajta. Vedd le a régi szíjat, és nézd meg, mennyi rés marad a tok és a rugósfül között - volt olyan órám, h nem fért be a zulu a stift és a tok közé.
-
fagyalllo
őstag
válasz
johniee #272696 üzenetére
A tokhoz illeszkedő végszemnél buknak meg ezek a dolgok, ugyanis a stift furatának elhelyezkedése, a tok íve nem szabványos, hatalmas szerencse kell, hogy pontosan illeszkedjen az órádhoz.
Én rendelnék rá Kína országából egy egyenes végű, 22 mm széles gumit, hatalmas a választék, biztos találsz szimpatikus formájút. -
dzsi23
addikt
válasz
johniee #212595 üzenetére
Ha esetleg a sok hasznos, autós-üzletemberes
f@szságbólhozzászólásból nem sikerült volna leszűrni (vagy csak az én figyelmemet kerülte el a válasz): semennyire. A legnagyobb kár, amit egy szíjcserével tehetsz, az az, hogy véletlenül megkarcolod az órát vagy a szíjat, esztétikai hibára, meg úgysem vonatkozik a garancia.
(#212619) Polarstar:
Megint lesz kompresszor, vagy csak feliratkoztál, hátha?
(#212389) Tsebacsi:
Mikor várható a Vanuatu?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest