- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz
m3tr0 #205246 üzenetére
ahhoz képest, hogy napi +/-40mp a megengedett járáseltérése, ez parádé. nekem simán napi +25mp-ben volt.
a 7S26 amúgy a belépő szerkezet, NEM a pontosságáról híres, hanem a tartósságáról. na az tényleg legendás.btw a 6R15 tök pontos, az is napi 5mp-en belül van.
vrzsyl: nem kell annyit nézegetni
hetente tekersz rajta 1-2 percet "osztcső"
-
rbalint88
addikt
válasz
JDMKid #204535 üzenetére
Ha lenne saját szerkezetük, akkor lennének teljesen függetlenek
mondjuk nekem a dizájn kicsit egyszerű a Damaskonál. Oké, hogy ez egy németnek olyan árú óra, mint átlag magyarnak egy 80-100ezres, de nekem már túlzottan tool watch, ennyi pénzért már kis extrát várnék dizájnban, kidolgozásban. (meg nekem mániám az, hogy sok-sok pénzért már rakott indexek legyenek, ne csak festettek)
-
rbalint88
addikt
-
rbalint88
addikt
válasz
Szilágyi84 #204294 üzenetére
az oldalon nincs még akciósabb ár, de a boltban lehet picit alkudni.
-
rbalint88
addikt
válasz
t_a_m_a_s #204233 üzenetére
Kicsit azert minosegibbet keresnek, a keretbe belefer szerintem komolyabb. A bambi az araert kivalo, kolleganak volt, de nem lenne szerelem. Meg akar hasznaltan 120-ig azert csak lehet valami komolyabbat venni
sarb erdekes lenne, de az utobbi idoben a hypevonat feltolta az arat. Certina ds1 (hogy megint ket certinam legyen
) ujban van chrono24-en 150korul, de hasznaltan se sokkal olcsobb. Tissot visodate heritage is tetszik keprol, de latni kellene eloben.
-
rbalint88
addikt
Most hogy mar van ket buvaroram es egy sportos kronom, tenyleg kene egy oltonyora. Kb 120ezerig mit ajanlanatok 21cm csuklora? Kvarc es automata is lehet (inkabb auto azert), uj es hasznalt is, ha szep allapotu.
-
rbalint88
addikt
válasz
ricsik #204056 üzenetére
van az a mondás, hogy mindenki a saját szintjén nyomorog
nyilván aki 55k €-s órát vesz, az az átlagember szintjéről nézve mindenképp "tele van", de lehet, hogy az órára allokálható büdzséje miatt a szavaiddal élve "kuporgat" az órára vagy valami helyett veszi meg. lehet az asszonynak egy új autó, lehet egy világkörüli út fontosabb számára egy "páttek"-nél és gyűjt egy ilyen órára inkább 2-3-5 évig. más meg modellvonatra vagy bélyeggyűjteményre locsol el milliókat, ilyen szempontból nézve semmivel sem nagyobb hülyeség egy órára elverni azt a pénzt, amiért megdolgoztál. csak akkor, ha más területeken emiatt hiányt szenvedsz az életben a saját értékrended szerint.
-
rbalint88
addikt
válasz
Deskdiver #204054 üzenetére
szép dolog az órabuzulás, de én azért inkább az 55k€-t kérném bármilyen órával szemben, ha nem nyerészkedés a cél
egyszerűen egy óra nem adhat annyi-akkora élményt, mint 55k €, amiből be tudod járni a világ egy jelentős részét nem rossz körülmények között, ami aztán tényleg egész életedre meghatározó lehet, míg egy ilyen órát rosszabb esetben óvhatsz úgy, mint a Ponyvaregényben...
-
rbalint88
addikt
válasz
Rejtj #203065 üzenetére
A cosc minosites mas turest jelent automatanal es kvarcnal. Egyszeruen egy automata szerkezetet nem lehet annyira pontosra gyartani, mint egy kvarcot. Nem veletlen, hogy a cosc minosites az automatanal NAPI jaraselterest ad meg, kvarcnal pedig EVIt
de abba nem szolnak bele, hogy indexre usson
-
rbalint88
addikt
válasz
Deskdiver #202867 üzenetére
ja persze, nem kell nagy csodát várni Tag-nál sem, csak ha a "szomszédnak is" veszi az órát, akkor azzal lehet a legnagyobbat mutatni.érdekmúlás
Longines is még mondhat valamit, de az szerintem inkább az 50-60+ korosztálynak nagy brand. (egyik jó ismerősnek van egy 50+ éves Longines órája, ő maga 76 éves, egyik első fizetéséből vette, azóta se volt másik órája, irigylem is érte kicsit, hogy így meg tudott maradni egy óránál)
Sellita se gond feltétlenül, meg SW330 egy komolyabb szerkezet, mint az SW200, pont amennyivel a 2892 komolyabb a 2824-nélTényleg, még mindig töretlen a szerelem a Damaskoval?
Én 300 körül Seikot vettem, nem bántam meg, ez is a sohanemadomel dobozba megy, mint a C-Sport, azt a 20.-ra vettem, a "Seibond"-ot meg 30.-ra. A többi az pöröghet, de az évfordulósak maradnak.Egy ilyenre is fáj a fogam Seikoból: [link]
Egyéb termékek ebben az árkategóriában a kívánságlistámról: [link], [link], [link], ezek meg csinálnak mindeféle beteg dizájnt, ez se jön szembe, az tuti: [link] -
rbalint88
addikt
válasz
freelanced #202864 üzenetére
Okosban értsd chrono24-ről vagy nagy kedvezménnyel valahol a listaárhoz képest.
Bell&Ross nem rossz, de öltönyhöz már nagyon tool watch a számlapja miatt.
Oris-t inkább 1-2-3 évesen vennék (vagy sehogy), a sellita szerkezet miatt eléggé dobják az árukat.
A fentebb linkelt Christopher Ward is megfontolandó, ha megtartani akarod, elég menő az 5 nap járástartalékú saját szerkezet és nem egy olyan óra, ami minden sarkon szembe jön. Mondjuk ha azt szeretnéd, hogy lásák is, hogy drága órád van, akkor ebben az árkategóriában a Tag Heuernél jobbat nem vehetsz, azt még azért nagyjából felismerik. -
rbalint88
addikt
válasz
Polarstar #202851 üzenetére
hát értéktartásban a mido sajnos borzasztó. az tényleg az a márka, amit kihozol a boltból és rögtön a felét éri.
tag heuer azért jobb ebben, longi se nagy csoda értéktartásban, illetve az szerintem inkább a 200-300k kategória, a "okosba" veszi az ember.
mondjuk 500k-s plafonnal megvenném fb-ről a 480-ért hirdetett tudor style-t és akkor lenne egy hétköznapokra sem túl elegáns, de öltönyhöz is passzoló órám. -
rbalint88
addikt
válasz
s4tch #202698 üzenetére
pofás, grat hozzá!
to all: köszi a tippeket, vannak egészen érdekes darabok AP alternatíva témakörben! ha szembe jön valami, lehet veszek egy ilyesmi homage-t, de nem parnist, az biztos
és nem azért, mert a gyártási minőségükkel problémám lenne, hanem az zavar, hogy nem igazán gyártanak mást, csak olcsó másolatokat...
-
rbalint88
addikt
válasz
Mamuska #202624 üzenetére
Ez szep, nem is annyira egyettelmu az ihletmerites. Mondjuk a kvarc 180, az automata 350...
g0n21: ez a seiko mokas, gondolom valami vintage darab. Vagy uj, beszerezheto kicioco?
A GP-t neztem a musorban, nagyon szep, sokkal elegansabb, mint az APRO.Deskdiver: allat ez a bulova! Gondolom ez is vintage
Polarstar: ez inkabb (teljesen) PP Nautilus, mondjuk nem rossz ajanlat ettol fuggetlenul.
Redzsi: ez a parnis sehogy se jo. Se minosegre, se dizajnra. Nagyon tavolrol van benne mimimalis AP, de ugyanannyi nautilus is.
-
rbalint88
addikt
a mai Órákról Őszintén részről jut eszembe: AP Royal Oakhoz hasonló óra mi létezik még? igazából a fémszíja tetszik nagyon, a Breitling Eric Tabarly is ilyesmi, de 35mm-rel nagyon kicsi lenne. Normál méretben, nem sztratoszférikus összegért (hatszámjegyűnek is az eleje inkább). Steinharték nem tisztelegtek még előtte?
-
rbalint88
addikt
válasz
sipi83 #202606 üzenetére
Szepek ezek a rapide-ok, majdnem en is elcsabultam, de szerencsere idoben eszhez tertem (elobb el kellene adni es csak utana venni), meg nekem egy c60 trident 600 gmt 43mm bordora faj a fogam nagyon. Abban legalabb eta van tutira, es tul van a lelektani 40 oras hataron a jarastartaleka.
-
rbalint88
addikt
Kinek is szívszerelme a PR516GL? Itt most van egy jó áron: [link]
-
rbalint88
addikt
válasz
debrejo #201950 üzenetére
Orient Bambino újonnan is kb ez a kategória. (azt hittem van no date sima Bambino, de csak az open heart, durva - és igen, automata, de lehet kézzel is húzni
)
Szilágyi84: hamis Seikoról még nem nagyon hallottam, de ha biztosra akarsz menni, akkor Seiko Boutique-ban vagy TUTUóránál veszed, ott biztosan eredetit kapsz.
-
rbalint88
addikt
válasz
Szilágyi84 #201946 üzenetére
egy év EU gari van, ha hivatalos forrásból veszed itthon, akkor 2év van rá.
-
rbalint88
addikt
Feldobtak fb adasveteli csoportban egy Tauchmesiterr, annak aki keresett erdemes lehet vetni ra egy pillantast.
Buek mindenkinek!
-
rbalint88
addikt
válasz
vzsryl #201847 üzenetére
Pedig nyaron nagy kiralysag a nato, ha az ember csukloja hajlamos bedagadni, femszijbol csak az easylink/microadjust csatos jo olyankor vagy a magneses striciszij.
Btw lehet, hogy nyaron visszarakom a seibondra a szilikonszijat, az a hullam miatt tud tagulni elvileg elegendo mertekben. -
rbalint88
addikt
Inkabb igyatok, az legalabb meglatszik!
Amugy meg minden szar. A japan automata siet, a svajcit draga szervizelni, de legalabb se a japan, se a svajci kvarc nem ut indexre. F91W kell mindenkinek, az pontos, indexre ut es olcso.
-
rbalint88
addikt
válasz
alphaville #201385 üzenetére
De hat ez nem is napelemes
-
rbalint88
addikt
válasz
gipsztigris #201180 üzenetére
Atlag utcaembere/feszbuk nepe ugy van vele, hogy rolex max 1M, omega, breitling max 500e, a tobbi az futottak meg es max 100e. Szoval ha nincs benne kicsit is az orazasban, akkor a grand seikora is nez nagy kerek bociszemekkel, hogy te ezert a szarert adtal masfel milliot...
-
rbalint88
addikt
válasz
Empsepo #201142 üzenetére
Egy automatam van es ket kvarcom (ha az eladosorban levo kettot nem szamolom). Tfh szerdan rajtam van az automata, csutortokon es penteken a masik ketto. Ha mondjuk teljesen felhuzott allapotaban rakom le az automatat es vegigketyegi a hivatalos 50 orat, akkor pentek este huzni kell rajta. Ha a szebbik kvarc van rajtam, azt le fogom tenni, mielott leviszem a kutyat, nehogy karc legyen rajta. Utana meg biztos elfelejtem, hogy huzni kene az automatat. ~30ezerert lehet venni olyat, ami 4-et forgat, 6-ot tarol, abban elfernek asszony orai is es nem felejtem el bekapcsolni, ha visszaraktam bele az orat. Ha csak az egy db automata lenne, akkor nem hianyozna a forgato, de altalaban itt a csoporttagok elorehaladott orabuzeritiszben szenvednek, nem allnak meg egy oranal.
-
rbalint88
addikt
válasz
Empsepo #201134 üzenetére
ha nagyon nyugis irodai munkát végzel, nem nagyon mászkálsz közben és egy lassabb húzású órád van,akkor simán meg tud állni másnap reggelre.
szerintem a többség itt nem a rolexben hányja a ganét, hanem inkább az asztalánál kucorog vagy a kormányt markolássza a nap aktív részében, magyarán messze nem mozgatja sokat az órát.egyébként elég hozzá egy automata is, hogy forgató kelljen, ha van mellette bármilyen más órád
-
rbalint88
addikt
A hozzáértőket kérdezném, hogy az alábbi két óra megéri-e az árát?*
1: Glycine Combat 44mm, fém szíj, Eta 2824 saját logós rotorral. Használt, képek alapján nem a kutya szájából kirángatott darab, ~100ezer Ft
2: Seiko Samurai SRPD03K1 Grey Dawn limited, új, ~160ezer Ft
Ekörül nagy most a hype, gondolom tart vagy két hónapig, aztán annyi.* Mindkettő tetszik, nem baj, ha "rajtam rohad", nem is klasszikusan bizniszre venném, de kb az a terv, hogy (ha előbb meg nem unom) nyár végén eladnám az órát lehetőség szerint árában vagy minimális bukóval (10-20e Ft max). Melyiknél látszik erre jobb esély szerintetek?
-
rbalint88
addikt
1: toknyitó: nekem van 3 lábú és van a sokdarabosból a vacak is. a 3 lábúval is óvatosan kell dogozni, de az legalább használható. a sokdarabosból a kétlábú a 40+mm-es órákon el se éri a lukakat, használhatatlan. és a szobában, fiókban rozsdásodik! minőség!
2: csavarhúzó: vegyél egy rendes szettet, lehetőleg itthon. a rendelős lutri.
3: valami befogató/satu/munkapad mindenképp kell, szabadkézben nem lehet szépen szerelni, de még egy hátlap leszedése is rizikós karcolási szempontból rögzítés nélkül.az egész egy laikus hobbibuzerátor véleménye, ennek megfelelően fenntartásokkal kezelendő.
futizoli szerintem relevánsabb tippeket tud adnién csak szajat cserélgetek, meg néha asszony játékóráiban elemet, de így is nyugodtabb lennék, ha lenne valami gumipofás satu, amibe be tudom fogatni az órát és két kézzel kezelni a hátlapleszedőt, hogy véletlenül se karcoljam össze.
-
rbalint88
addikt
válasz
pulutodurumo #200598 üzenetére
hát, tapasztalati úton azt mondanám, hogy ez a szett nyersanyagpazarlás és kidobott pénz.
a 3 lábú hátlaptekerő ér valamit belőle, meg a pattintók talán. a szemkinyomó annyira ferde, hogy használhatatlan a legtöbb szettben. -
-
rbalint88
addikt
a Christopher Ward eddig is ilyen gyengus BF-t nyomott? jött délután a hírlevél, hogy BF15 kóddal 15% kedvezmény mindenre, kicsit csalódott vagyok. ennyit gyakorlatilag bármikor adnak a 100fontos kuponokkal a range 80%-ára.
-
-
rbalint88
addikt
válasz
bluemirage #199919 üzenetére
Spring drive-os seiko/grand seiko kell neked, ha automatat veszel.
-
-
rbalint88
addikt
szemezek ezzel, mert 1988-as darab, ahogy én is. az eredetiségében nem kételkedem, szerintem anno nem tudtak ilyet normális minőségben hamisítani. a kérdés inkább az, hogy mennyire bajosak ezek? csak 30 éves óra, két lcd-vel... és a másik, láma kérdés: chrono jellegű gombok hiányában hogy lehet előhívni és működtetni a funkciókat?
-
rbalint88
addikt
faszatibinek milyen órája van a nindzsawarriorban?
-
rbalint88
addikt
válasz
Mamuska #198927 üzenetére
igen, jomashop, ott olcsó a fortis is. 5 órám van/volt jomashopról, mind eredeti volt, bevizsgáltattam őket. (1 citizen, 2 seiko, meg 2 nixon asszonynak, amit nem nézettem meg). btw ez a hamisítványt is árul dolog érdekes módon mindig előkerül olyankor, ha valami nagyon olcsón árul valamit
pedig legtöbbször "csak" adóelkerülés van mögötte. ez kb olyan, mintha a 280-ért árult 400ezres iphone-ra azt mondanák, hogy tuti hamisítvány, pedig nem, csak kétszer van megáfázva...
amúgy az skx007 helyett majdnem ilyen certinát hozott ismerős, 110-ből kijött volna akkor (+vám,áfa, ha megfogják) -
rbalint88
addikt
ekkora értékben én nem mernék ajándékba órát adni. vagy nem nagyon van benne az órázásban és nem tudja értékelni/ hova tenni az órát, csak ha elmondod neki, hogy mennyibe került, de akkor meg szívrohamot kap VAGY benne van az órázásban és az igényszintje alatt van az óra. nálatok ugye az első eset áll fenn inkább, így én nem vennék neki ennyire drága órát. ha muszáj órát venni és muszáj ennyi pénzt elverni rá, akkor sem egy ilyen higtech citizent vennék, hanem valami sima hárommutatósat, viszont kicsit exkluzívabb-elegánsabb-odab*szósabb kinézetűt. pár példa: [link], [link], [link], [link], [link], [link]
ugye az nem árt, ha az óra drágának is néz ki, nem csak drága, ebben sajnos a Seiko és Citizen is erősen le van maradva a svájciak mögött. A dizájn apró finomságai miatt kb eddig az összeghatárig a kommersz márkák között egy azonos összegbe kerülő svájci drágábbnak látszik egy azonos árú japánnál... (na ezért most jól meg leszek kövezve)
-
-
rbalint88
addikt
válasz
csabulaxi #198677 üzenetére
Gyarilag csak fekete lunetta-femszij (spb077 - 350k huf) es kek lunetta-gumiszij (spb079 - 285k huf) kombo letezik. En mindenkepp femszijasat akartam es nem fekete lunettasat, ugyhogy megvettem a gumiszijasat es rendeltem hozza gyari femszijat ebayrol 54k hufert, ez jott meg tegnap kb 10 nap utan hongkongbol. Butikban 112k lett volna, ha ott veszem az orat es 160k listaaron.
-
rbalint88
addikt
válasz
gipsztigris #198665 üzenetére
&Sungoo
én is jobban örülnék egy 22mm-es szíjnak, de jól tart amúgy.Empsepo: szerintem nincs vele baj. skx-en is hasonló volt.
-
rbalint88
addikt
válasz
KelemenUhr #198446 üzenetére
Ez a Valkyr enyhen emlekeztet az eredeti Tissot pr516gl-re
-
rbalint88
addikt
SPB079 in dö háusz!
úgy érzem, ehhez is fogok csináltatni egy bőrszíjat, aztán tényleg ezerarcú lesz. szilikon, fém, bőr, nato...és akkor most ön- és pénztárcavédelmi okokból szerintem elhagyom egy pár
évrehónaprahétre a topikot -
rbalint88
addikt
válasz
t_a_m_a_s #197727 üzenetére
Valahogy nem fogott meg a hydroconquest, a koronaresz nem tetszik, meg alapvetoen az indexes szamlapok jobban tetszenek, mint a szamosak.
Deskdiver: mit kell nezni? Nem a hatlapjat fogom nezegetni. Gyari kiadasban a sumo nekem egy jo ertelemben vett toolwatch, celszeru, robusztus. Az spb sokkal finomabb, mivesebb darab es ezt tudjak seikoek is. Techikailag tenyleg csak a gyari zafirral ad tobbet kozel dupla penzert, de ez megtartos ora lesz, annal boven felulirja a tetszesi szempont az ar-ertek aranyt.
-
rbalint88
addikt
válasz
Deskdiver #197717 üzenetére
egymás mellett látva őket azért érződik, hogy hova tűnik a különbözet
pont addig gondolkoztam egy kerámia lünettásított-zafírosított sumon, amíg egymás mellé nem került a két óra.
ricsik: még mindig olcsóbb a 285+112, mint a 349+72
és a szíjcseréhez nem is kell babrálni az órát.
-
rbalint88
addikt
válasz
fagyalllo #197711 üzenetére
majd ha nagy leszek, lesz grand seiko is, addig meg jó lesz ez a "csak egy" seiko
voltunk ma a butikban, asszony is approveolta. még egy fémszíjat kell hozzá szerválni, a butikos 112k (160k -30% kedvezmény az alkatrészre) kicsit erős, meg a lünettacserére a 72k is, úgyhogy még ezen törpölök kicsit.
szeretném itthon venni, de picit drágállom :/ -
rbalint88
addikt
Seiko SPB079 érvek-ellenérvek?
-
rbalint88
addikt
válasz
Mercutio_ #197623 üzenetére
ez volt az:[link] sajnos csütörtökön eladták.
az új Seastar még nincs sajnos egyik boltban sem, de a Tutu-s srác találkozott már vele élőben és jó véleménnyel volt róla, lehet az lesz a végső megoldás.
viszont a börze kiábrándító volt... mint egy zsibvásár, csak sokkal nagyobb számokkal. nyilván, tipikus "minekmentoda" szituáció, de azért valami kicsit fennköltebbet vártam ennélFall-N: ebayes, 4-et forgat, 6-ot tárol típusú egyszerű szerkezet, asszem 30ezer körül volt szállítással. volt egy sima 6-os óratartónk, azt kinőtte az állomány és egyszerűbb volt ezt megvenni, ami jövőállóbb, mint szórakozni egyes forgatóval vagy forgatókkal és plusz dobozokkal. így legalább egy helyen vannak asszony órái is meg az enyémek is.
-
rbalint88
addikt
válasz
Csari93 #197606 üzenetére
En is (most mar hivatalosan) az asszonnyal megyek, erdekel a velemenye. Penzt nem viszek, ha valakinek a tenyerebe csapok, meg tudja varni azt a fel orat, amig visszamegyek a teljes zsozsoval
ha meg nem lesz semmi, akkor a tutu a westendben ugyis utba esik hazafele, ott van egy limitalt seiko, csak meg emesztenem kell, hogy mennyibe kerul
az ara ellenere elegge jo eselyekkel indul, mert a 6r15 tudja legalabb az 50 oras jarastartalekot, ami azert kellene a lelkemnek, bar van forgatom. De az uj seastar is tetszik a powermatic szerkezet ellenere. A 80 oras jarastartalek elegge csabito.
-
rbalint88
addikt
válasz
vzsryl #197170 üzenetére
abszolút nem arra értettem
csak amikor nagy büszkén feszítenek az olyan csodákban, amiken 5m-ről látszik, hogy vagy hamisítvány vagy "márka", de annyira alsó polcos, hogy azt megmutatnád bármilyen órás nemzet fiának és elszégyellné magát, hogy erre pazarolják a nyersanyagot.
btw én is nézegettem solar seikot, az eladón múlt, hogy nem jött össze végül.Sungoo: azért SeatZola leírásából kb az jött le, hogy le van szarva a szar is, legyen pontos és ne kelljen vele törődni. erre elég a mobil is.
-
rbalint88
addikt
egész jól és minőséginek néznek ki ezek az új Seastarok: [link]
180ezer körül van fent chrono24-en elég sok, annyiért nem tűnik rossznak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Eladó KTM női bicaj!
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest