- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Polarstar #192438 üzenetére
Nagyon szép darab a pvd-fekete is. Most nem csinálok róla fotót, mert az egyiket testvéremnek szánom születésnapi ajándéknak, és választhat, hogy a feketét, vagy a natúr titánt szeretné. Úgyhogy addig mindkettő fóliázva marad, úgy meg nem lehet rendes fotót csinálni róla.
-
-
-
válasz
gipsztigris #192119 üzenetére
Ehh, az durva. Nekem van 3, olyan masszívak, mint a rosseb. Nagyon kemény fafaragásokat is szoktam vele csinálni. Mondjuk az enyém 30 dolláros volt, nem 10, és az egyik kedvenc japán kés eladómtól vettem őket. Innen az aogami acélos "brass case, blue steel #2 laminated" változatot bárkinek merem ajánlani, már többet is vettem: [link]. Ajánlott a 95mm-es tokméretűt venni, mert az pengeméretben megfelel a szabadon hordozható 80mm-es alatti pengehossznak.
-
válasz
gipsztigris #192112 üzenetére
Pedig egész jó cucc, én mindenre használom. Faragni, bontatni, vágni is szoktam vele. Mi nem tetszik benne?
-
válasz
Lev Abalkin #191946 üzenetére
Ha 8 réteg műbőr között egy vékony réteg valódi hasított bőrt is tartalmaz, akkor jogszerűen nyomják rá a valódi bőr logót. Ennyi.
-
válasz
gipsztigris #191708 üzenetére
Ejj, vadász, vadász, te szopni jársz ide.
-
válasz
csabulaxi #191706 üzenetére
Nem pici óra, az átmérőjéhez képest is elég méretes. 45mm-es, de van 48-as órám, ami sokkal kisebb a kezemen. Pedig 205-ös csuklóm van. Még meggondolás tárgyát fogja képezni, hogy marad-e.
Amúgy szép meg minden, de tényleg nem túl pici, nem kell hozzá nagyító, hogy láthatóvá váljon a kézen.
-
-
válasz
gipsztigris #191643 üzenetére
Igen, forog. Zseniális, nagyon cuki.
Nekem is van egy Radóm. Ráadásul azon a piros hátteres a forgó horgony.
-
válasz
Lauda #191346 üzenetére
Most is ennyi. Remegett is rajta a kezem egy darabig, aztán eszembe jutott, hogy itthon hatalmas szívás a Bulova.
Bár végül talán jutottam vele volna valamire. Kértek pár dolgot (pl. sorozatszámot) Timecenternél, mert talán ők lettek a hivatalos szervizpartner (ezt nem írták le nekem, de valami ilyesmire jutottam, mert a Bulova központhoz írt levelemre ők válaszoltak). Végül nem tudtam meg, hogy csak szívatásból csinálják, hogy aztán a végén elhajtsanak a fenébe a (valószínűleg) angliából származó használt órámmal (pedig én kifizettem volna a javítási költséget, bármekkora is az, vagy akkor mondják azt, hogy nem szolgálnak ki, mert akkor írtam volna a központba, hogy az angolhoz irányítsanak). De aztán mire lett volna vele teendőm, addigra megjavult magától, úgyhogy nem folytattam a kommunikációt. Mert még csak az hiányzott volna, hogy sikerül velük megbeszélni, aztán az óra semmilyen hibát nem produkál
Amikor a hibát felfedeztem, bekerült a fiók mélyére. Aztán mikor elővettem, hogy leolvassam a sorozatszámot, akkor viccből beállítottam, és azzal rögtön abba is hagyta a hülyeséget, azóta megint tökéletes. Ki érti ezt.
Mindegy, most nem lesz még egy Bulovám.
-
válasz
gipsztigris #191342 üzenetére
Mennyi volt?
-
41, de attól még képes vagyok új dolgok megtanulására. Az ám nem csak a 20 alattiak specialitása. A wikipédia az egyik jóbarátom.
-
válasz
alphaville #191326 üzenetére
Kivéve az ikes igéket, ahol az m és k végeződés egyaránt alanyi ragozást jelöl, csak az k végeződés modernebb. Én is most tanultam ám.
A tárgyas és alanyi ragozás nem választás kérdése, nyelvhelyességi kérdés, csak az ikes alanyi ragozásnál választható a k és az m végződés. De attól még mindkettő alanyi ragozást jelöl.
-
válasz
FIREBLADE78 #191270 üzenetére
Vám a világon szinte sehonnan sincs.
-
válasz
FIREBLADE78 #191268 üzenetére
szerencsére ezt nem ők döntik el
-
válasz
pulutodurumo #191253 üzenetére
Tisztában vagyok vele. Hozzáadott érték (gyártási költség), mint a többi. De míg a többi említett példád nem rontja az esztétikai jellemzőket (ellenben javítja), a világítós festék igen. Ezért nem mindenáron kell minden számlapra egy tonna szmötyi mindenhova, és nem feltétlenül ettől jó, szép és értékes egy óra. Lehessen már pár olyan óra is a Földön, amire nem raktak. Én egyébként a nagyobb kontraszt miatt nekem ezek az órák jobban tetszenek, ilyeneket szoktam venni, a világítós festékes órákat általában kerülöm. Egyetlen órámnak sem világítósak a szám indexei.
-
válasz
-Ben- #190964 üzenetére
A fényezésnek különböző szintjei vannak. Ha egy kevésbé fényezett felületet jobban felpolírozol, akkor elüthet a tok többi részétől, végig kell menned az egészen, ha nem vagy felkészülve többféle pasztával. Ha pedig minden lényegeteken hajszálkarc után kéthetente nekiesel, már jövőre olyan lesz a tok, mint a szopott gombóc.
Nekem van 7 különböző pasztám (szálcsiszolttól a seggre vágódó légyig) és egy proxxonom, de csak gáz esetén veszem elő.
-
válasz
pulutodurumo #190789 üzenetére
Hát, elég random ez a kidolgozás. Sokkal határozotabb éleket várnék el, így nem csak kínai, hanem ötdolláros kínai. Aztán lehet, hogy élőben sokkal jobb, csak a fotó és a megvilágítás rossz.
-
válasz
t_a_m_a_s #190711 üzenetére
Nyilván sokan soha nem használják, de vannak, akik rendszeresen. Én főzéskor mindent karórán mérek. Emellett futás, úszás és szaunázás során is. Jó tud lenni az a stopper. Ha az összes órámat el kéne adni, és csak egyetlen maradhatna, biztos, hogy kronográfot választanék, legfeljebb azon filóznék, hogy kvarc, vagy automata.
-
válasz
Mamuska #190693 üzenetére
A kétmilliós TAG jobb kidolgozású, mint a kétszázezres Seiko? Nemmo'
Hogy egyáltalán felmerül a kérdés, már az is gáz. Azért egy kétmilliós Grand Seiko már más tészta.
A TAG szerkezete rendben van, gondolom egy jobb minőségű 2824 van benne.
Nem, de hol árulnak itthon 700 ezer körüli, és 1 milliós Seiko órákat?
Van egy csomó. -
válasz
gipsztigris #190404 üzenetére
Van a "swiss parts" és a "swiss made" változat.
-
válasz
gipsztigris #190399 üzenetére
Csak ennek a "swiss made" változata.
-
válasz
alphaville #190373 üzenetére
Tök jó, első orient, ami kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest