Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veron
addikt
Valaki adott már órát el EUn kívülre c24en? Pontosan milyen nyilatkozatokat kell a NAV felé a szállításkor és milyen dokumentumokat kell benyújtni feléjük?
-
Veron
addikt
válasz
5-ös kezelő #268997 üzenetére
Milyen timegrapher appot ajánlotok iOS-re, van bevált program? -
Veron
addikt
válasz
5-ös kezelő #268975 üzenetére
egészen konzisztens, egy elaboré SW200 egészen pontosan. a sztorik alapján ezt sokkal könnyebb, mint pl. a Miyota 9 werkeket.
szabályoztad már/szabályoznád ekkora eltérés esetén? -
Veron
addikt
Mik a tapasztalatok, +7-8 spd járáseltérésnél lehet szabályozni a szerkezetet? A befektetett munka arányban állhat a vélt előnnyel? SW200 werk.
-
Veron
addikt
Lehet tudni valamit M1ó kollégáról? Dolgozik mostanában? Ennek ugyan ellentmond, hogy a FB profilján az átmenetileg zárva felirat szerepel január vége óta.
-
Veron
addikt
Két kérdés a nagyérdeműhöz.
-Milyen ezzel a szíjjal?
-A dátum vertikálisan nincs pontosan közepre pozícionálva. Visszaküldenétek ezért?
-
Veron
addikt
Egyszerűen képtelen vagyok meglazítani a fémszíj szemeit tartó csavarokat a Sealanderen, mindig kiugrik a nútból a fej.
Ilyet nem láttam még, az összes órám szíját ezzel a csavarhúzóval szoktam méretre állítani.
Van esetleg ötlete valakinek mit lehetne kezdeni a helyzettel? -
Veron
addikt
új 36mm-es CW Sealander GMT vótmá? [link]
nem sok GMT van ebben a méretben. -
Veron
addikt
CW topicot dobnék be: mit gondoltok a márka ár-érték arányáról?
Régebben kiváló minőséget adtak olcsón, hosszú garanciával, sokszor kuponokon keresztül. Mára árban feljebb pozícionálták magukat, a minőség azonban nem nőtt (arányosan), a werkekben sok esetben semmi különös nincs, ráadásul a kuponok is megszűntek.
Még mindig jó deal a CW? Nekem nem tűnik egyértelműnek. -
Veron
addikt
válasz
Tufa_ #267621 üzenetére
Szép. Érdekes a számlap, mind a sunburst jelleg, mind a színe. Minőségi a kidolgozás, tetszenek a tok különböző felületkezelései. A Consort bracelet kényelmes, és meglepő módon tartalmaz félszemeket. Ennek nagyon örülök!
Ami negatívum, hogy egyrészt elszabták a méretre igazítást, amiért fizettem - ezzel kapcsolatban írtam is nekik.
A dátum körül lehetne valami polírozott keret, mint a Traskan, valamint a L2L táv lehetne hosszabb kb. 1,5-2 mm-rel, ezért a Traska mellett valamennyivel kisebbnek érződik.Több a pozitívum, de nem tudom marad-e. A Commuter a vetélytársa, és minőségben nincs hatalmas különbség a két vekker között.
Pár nap múlva meglátom melyik kedvesebb a szívemnek. To be fair : a Traskahoz nagyon jó áron jutottam hozzá. -
Veron
addikt
Milyen veszélyei lehetnek egy 2 éve nem járatott órát vásárolni? A szerviz még így sem esedékes, és garanciális.
-
Veron
addikt
Unortodox kék szíjjal
-
Veron
addikt
válasz
Tsebacsi #267185 üzenetére
Mivel világos a számlap és ezüst a mutatók és indexek, ezért nem elég nagy a kontraszt plusz a lume sem túl erős.
Még egy negatívumot észrevettem: a kis- és nagymutató nincs teljesen szinkronban. Ha a kicsi pont indexen áll, a nagy 1-2 perccel mögötte. Ezt lehet orvosolni a mutatók leszedésével és drágább daraboknál is előfordul, mégis bosszantó tud lenni.
Egyébként tetszik a tok finiselése, a szíj is minőségi benyomást kelt, apró részleteket lehet felfedezni (pl. Perlage a csaton) szerte az órán -
Veron
addikt
Tegnapi
-
Veron
addikt
-
Veron
addikt
Fotóztam pár makrót a mutatókról. Az élükön minden bizonnyal sorja található.
Az, hogy ebben az 1000 euró körüli kategóriában ez elnézhető-e, nem igazán tudom megítélni. Jobban örülnék, ha nem lenne ott, nyilván.
Viszont egy hőkezeléssel kékített mutató esetében miért világos színűnek látszik, miért nem kéknek? A sorjás rész nem kékül meg, esetleg csak a betekintési szög miatt tűnik fehérnek?
-
Veron
addikt
válasz
ricsik #266931 üzenetére
Ha már grál, akkor ami még esetleg megfizethető lehet a Rolex Explorer 1 36mm és a Cartier Santos medium. Mondom most, aztán lehet reszketve mennék ki vele a butik ajtaján, nehogy megkoccoljam az üvegajtón.
Ezeknél kicsit olcsóbb a Tudor BB36, alatta pedig a GS SBGX261 és a Longines Spirit 37mm. És mostanában az anOrdain is megtetszett ezen az árszinten.
No de be is fejezem, nem nyavalygok tovább. Köszi a válaszokat!
-
Veron
addikt
válasz
rbalint88 #266924 üzenetére
Tökéletesen látod.
Szívesen hordanék egy mindenes órát de az meg annyiba kerülme, hogy mar félteném. És akkor egy spirálba kerülök. Plusz néha elfog az érzés, hogy valami más kellene és akkor jól jön a több darabos kollekció.
A Smith és a Traska is az enyém már. A Longinesban a VHP werk a különleges, stílusra van benne egy kis Explorer utánérzés valóban. -
Veron
addikt
válasz
dzsi23 #266920 üzenetére
valóban, a 39mm is már necces.
bocsi a hibás linkért, valóban a dzsi által bevágott mint Commutert szereztem be nem rég.a Baltic nagyon rendben van külcsínt tekintve, de az ára elég húzós a maga 700 EUR-jával.
lehet a Laco pilótát kellene megtartani és szerezni hozzá egy CW Dunet. -
Veron
addikt
Kollekciófilozófiai és stilisztikai kérdés következik, amitől driv4r kolléga a haját fogja tépni.
Melyik kollekció tűnik teljesebbnek? Akármi is a teljes, ha egyáltalán van értelme a kérdésnek...ettől még érdekel.Traska Commuter (Miyota auto, 36 mm) +
Baltic Hermetique (Miyota auto, 37 mm) / Dan Henry 1975 (Miyota auto/Seiko kvarc, 39 mm)
vagy
Smiths Everest (Miyota auto, 36 mm) +
Kuoe Old Smith (Seiko auto, 35 mm) / Dan Henry 1975 (Miyota auto/Seiko kvarc, 39 mm) +
Longines Conquest VHP (HAQ, 36 mm) / Traska Commuter (Miyota auto, 36 mm) -
Veron
addikt
Hamilton Khaki Field Expedition 37 és 41 mm-es tokkal, fekete, fehér és kék számlappal, H-10 werkkel.
Számomra újdonság, és tetszik. -
Veron
addikt
válasz
CactuS #266427 üzenetére
Pozitív hozzáállással:
A lehetőségek tárháza végtelen, mivel mindegyik óra bután áll, így bármelyik órát választhatod.
---
Közben a hétvégén megint találtam két nekem tetsző darabot:
Ctizien AQ1010
Kuoe Old Smith
Nem egy kategória a kettő, sem árban, sem technikában, de szépek.
Igen mintkettő szerepelt már itt. -
Veron
addikt
Meg lehet mondani erről a Panerairól képről hogy kajla-e?
-
Veron
addikt
válasz
MaUser #266129 üzenetére
igen, múlt héten küldtem vissza párat, igaz nekem DHL intézte.
velem is próbáltak kukacoskodni a vámosok, a trükk az volt, hogy miután a CW küldte a labelt, ki kellett tölteni két doksit a DHL részére az áru nagy értéke (>1000 EUR) miatt. a dokumentumon meg kell jelölni, hogy "visszáru" és végleg kivitetem az EU területéről.
amint ez megvolt, átküldtem nekik e-mailben és ment minden simán. -
Veron
addikt
válasz
fagyalllo #266066 üzenetére
Ez teljesen igaz, ebben a tekintetben nincs különbség. Sőt lehet minőségben még jobb is a San Martin- legalábbis sok-sok vita található erről az Internet bugyraiban.
Amiért nekem szimpatikusabb a Smiths az a számomra szebb számlap, a történelem (tudom, ez a cég nem az a cég) és az, hogy Angliából még csak-csak be lehet hozni kézen, míg Kínából nehezebb. -
Veron
addikt
Tudtok ajánlani Explorerszerű automata órát 36-38mm méretben, fehér/törtfehér/vajszínű/halvány sárga számlappal, $1k alatt?
Az alábbiak jutottak eszembe : Traska Summiteer, Smith Everest, Baltic Hermetique, CW Dune. -
Veron
addikt
-
Veron
addikt
válasz
Veron #265753 üzenetére
Hamilton Jazzmaster Performer volt már? Tök jól néz ki.
És a műszerolaj meg WD40 nem eszi meg a tömítést? Egyrészt karcosan jár, másrészt olyan kicsi a korona, hogy azért is nehez operálni vele.
-
Veron
addikt
Szoros, karcosan járó csavaros korona esetében ajánlott esetleg valami kenőanyagot használni a simább járás érdekében? Vagy maradjon így és jovanazugy?
-
Veron
addikt
Tudom "női", de szerintem jól néz ki. [Hamilton Jazzmaster 36 mm]
@leon1977: melyik Glycine ez? -
Veron
addikt
válasz
rbalint88 #265722 üzenetére
Én is linkelni akartam de megelőztél.
Nekem nagyon tetszik, ha a Consort szíjhoz lenne félszem, már meg is rendeltem volna. Jó társaság lenne az aventurin Everestemnek.@zazenke: Megesik az ilyesmi. Az ML Aikonom számlapján volt egy szösz, ami szabad szemmel bizonyos fényviszonyok mellett is jól látható volt. A gyártó gariban orvosolta volna a hibát, ha elküldöm a bécsi szervizbe.
-
Veron
addikt
válasz
fagyalllo #265651 üzenetére
AQ1010-eket lehet kapni újonnan Japánból, kis alkuval $1000 körül . Nem tűnik rossz üzletnek.
-
Veron
addikt
Azon gondolkodom, hogy a felületkeményített fémet vajon lehet-e polírozni. Pl. egy újonnan makulátlan Duratectes Citi csak addig szép, amíg valahogyan mégis meg nem karolják?
-
Veron
addikt
wow, nem is tudtam, hogy van sárga a Traska Summiteerből. szerintem nagyon baró.
-
-
Veron
addikt
válasz
GlitterJohan #265546 üzenetére
Arra lennék kíváncsi mi okozza ezt az érzést, a sunburst számlap, kisebb tok vagy pontosan mi?
@driv4r : egy 1016ost én is elfogadnék
-
Veron
addikt
válasz
GlitterJohan #265526 üzenetére
Köszi mindenki!
Mi a baj ezzel a Navitimerrel?
-
Veron
addikt
Kinek melyik és miért az alábbiak közül?
Citizen AQ4080 - egy éves használt, HAQ, egységnyi ár
Tudor BB36 új kiadás - 2 hónapos használt, 70h in house werk, 2.4x ár
Breitling navitimer 36 - új, 38h ETA werk, 2.8x árLegjobban a Breitling tetszik és az a legjobb ajánlat is a listaárhoz képest. Technikailag a Citizen a legérdekesebb. A Tudor meg a kettő között.
-
Veron
addikt
válasz
fagyalllo #265455 üzenetére
Ez a lötyögést valóban kikuszöböli, de szerinte ettől még üthetne szépen stabilan a két index közé szerintem. A The Citizen is alkalmaz ilyen előfeszítést vajon?
@mriya: bazári? Kicsit cirádás de ez a jelző nem ugrott be róla
@zola: még ha nem is egy polc a kettő, de azért gagyinak nem hívnám a B74-et.
-
Veron
addikt
Mit találtam ma c24en!
[link] -
Veron
addikt
válasz
mert_csokis #265402 üzenetére
karon milyen a "női óra" ?
-
Veron
addikt
Van nálam egy Breitling Galactic, B74 szuperkvarc szerkezettel. Akit érdekel, itt megnézheti mennyire üt pontosan az indexekre.
-
Veron
addikt
Aki látott már hasonló állatot:
Megkívntam egy kvarc Breitling Coltot. 38mm-es kapható nagyon szép állapotban fémszíjon 1300 euró körül. Ez jó ár lehet érte? A c24 alapján nekem annak tűnik.
Mennyire buci a tok? Neten 12-14 mm között szinte mindent találtam, 12 rendben van, de 14-et már biztosan nem hordanám. -
Veron
addikt
válasz
bigmasterg #265296 üzenetére
köszi.
látom sok Forstner szíjat is lehet kérni hozzá, pl. Bonklipet -
Veron
addikt
válasz
bigmasterg #265290 üzenetére
szép darab, grat.
mekkora a L2L?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One mobilszolgáltatások
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest