Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Ereshkigal #67237 üzenetére
Pörög a rotor nagyon könnyen és gyorsan.Elég hallhatóan,de mondjuk engem nem zavart, főleg mert cserébe kevés hordással is sokáig jár.
-
Wg5113
aktív tag
Nekem is a zőld Seiko jön be elsőre, de azért választanék még egyet a biztonság kedvéért.Nagyon szépek.
-
Wg5113
aktív tag
Teratti és paya84 mindkettőtöknek nagyon boldog szülinapot kivánok.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #67005 üzenetére
Teljesen egyetértek veled.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #66862 üzenetére
Nekem úgy rémlik,hogy mind a hárman szinkronizálták és nekem TORDY hangja csen a fülemben a Vietnam-tól függetlenül.De sajnos nem ez a legfontosabb.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Miamiquake #66852 üzenetére
IGEN ! Egyik kedvenc színészem volt.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Ereshkigal #66737 üzenetére
Szerintem is szép lesz az egy kicsit átalakítva is.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Ereshkigal #66723 üzenetére
Gyönyörű Seiko!! Gratulálok hozzá!
-
Wg5113
aktív tag
válasz
tupacamaru #65322 üzenetére
Értem azért írtam hogy összsúly és az összes szemmel 30 dkg.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
tupacamaru #65303 üzenetére
Ez az összsúly. Az óra maga 15dkg szerintem.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Szabikaa20 #65297 üzenetére
Utánanéztem és rosszul emlékeztem rá mert 30dkg.Bocs.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Szabikaa20 #65260 üzenetére
Lüm-Tec M24 32 dkg.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Miamiquake #64836 üzenetére
Ami nem szép még nem biztos ,hogy ronda.Ez qrva randa!Szerintem.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #63998 üzenetére
Ez már Döfi! Ebből simán tudnál élni szerintem.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
WiZARD #63979 üzenetére
Megértelek.Nagyon szép óra és a plexi sokat dob a számlap fényein. Csütörtökön elmentem elötte,de nem be sajnos.Nem tudom Omegánál hogy állnak a dologhoz,de én vettem tőlük egy Longinest 283-ból a fönök felhívása után 230 lett az ára amit én javasoltam,csak felhívták a fönőköt és kész.
Ha komolyra fordul a dolog talán érdemes a kötelező 10% alá bepróbálkozni. Most egyébként is uborkaszezon van.Deskdiver
Jó kis vekkert vettél ,gratulálok! Én is nézegettem már az ilyen tipusú Bulova órákat.Viseld egészséggel! -
Wg5113
aktív tag
válasz
phranxinatra #63855 üzenetére
Mai nap volt Omega az Andrássy úton és a Westendben levő Orex boltokban. Habár nem teljes a készlet,sőt.
-
Wg5113
aktív tag
Hát ez már nagyon durva!!!! Lehet ,hogy van kiskapu erre a szemétségre nem tudom de ezt valahogy nem tudom tolerálni.Én még holnapra sem nyugodnék meg.Ha ezért nem lehet akkor valamiért fel kell jelenteni pl.: NAV.Szeretik az ilyesmit és foglalkoznak a bejelentéssel,és ha akarnak találnak is.
Nem olvastam végig a mai napot annyira bosszantott az eljárás.Örülök,hogy tévedés volt. -
Wg5113
aktív tag
Nekem van egy ugyanilyen.Azonkívül, hogy elszakadt benn az egyik ékszíj más baja nem volt.Azt meg könnyű cserélni és máris pörög tovább.A fogaskerékházon kívül mindene javítható az elektronikával együtt.Ennek ellenére én drágábbat választanék intelligensebb forgatási lehetőségekkel nálam tájékozótabbak véleménye alapján.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Szabikaa20 #63041 üzenetére
Nem baj ha nem vagy profi vízi labdából,de szurkolni tudnál,akárcsak én.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Zozzer888 #62951 üzenetére
Az Omegád úgy jó ahogy van,jó kis óra,jó szerviz után.Az én Doxámat (felhúzos) Dzsana szervizelte és napi pár mp eltéréssel jár.
. Azért a Tied sokkal jobb is lehetne(szerintem). A Wostok eleve ilyen mint mondjuk a 7S36 így kell elfogadni.Ami mindennapi használatban van az azért nem baj,ha olyan mint az Omagád.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
WiZARD #62918 üzenetére
Szerintem is így van minden óra más pontosságot hoz,és persze mindig mások a körülmények is. Nekem a Datejust egy évig mindennap a kezemen volt és napi +1 mp eltérést produkált.Viszont volt két három alkalom amikor látszólag ok nélkül 4-5 mp. is összejött neki egy nap alatt.Sok Eta szerkezetes órám volt és mindegyiket naponta néztem ,írtam a járáseltérést (utólag szabályozva voltak) és az 1-2 mp. napi járás eltérést szinte mind tudta.A mostani Certina Valgrangers 70 nap alatt 23mp. eltérést produkált hordva,lerakva éjszakára.
Szerintem aki nem nézegeti nem tudja a véleményét alátámasztani.Amit meg mi írunk azok tények és az nem mindegy. -
Wg5113
aktív tag
Értelek.A TAG egyébként is alapból egy kicsit túlárazott.Viszont szép és jó összeszerelésű órákat gyártanak cserébe.Az F1 pedig a márkán belül is egyedien néz ki.Nem baj ha nem egyszerre lesznek meg a kiszemelt óráid, mert így nagyobb élvezet.
PÉ
Akárhogy is nézzük két szép és komoly óra nagy gratula hozzájuk. -
Wg5113
aktív tag
59 Budapest
-
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #60964 üzenetére
Ügyes a Mikulásod.Gratulálok!
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Miamiquake #59984 üzenetére
Tényleg eladom.
Focvis:
Köszönöm! -
Wg5113
aktív tag
válasz
phranxinatra #58391 üzenetére
Én Milgauss-t vennék.
WIZARD
Csak néztem a 15db-os listádat
. Ha mégsem jönne be a mill. ebből bármelyik lehetne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Fotók, videók mobillal
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest