Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veron
addikt
Felmerült az igény családon belül egy kisebb méretű sportos(abb) órára. Ebben kérnék segítséget, mert élből nem tudtam válaszolni.
-átmérő kb. 38 mm kn.
-stílus: nem dresswatch, inkább field vagy diver
-szerkezet: automata
-tok: acél
-állapot: új
-ár: 80-100e Ft
-zafírüveg előnyben
-svájciak előnyben
-dual time és/vagy vintázs sárga festék a számlapon szintén előnybenA Hamilton Khaki Field Auto egy egészen jó alternatíva, de lehet tudtok egyebet is ezen kívül.
Kösz előre is! -
Veron
addikt
Mutatót milyen festékkel szokás festeni? Van erre valami speciális anyag?
-
Veron
addikt
válasz
pulutodurumo #176376 üzenetére
És is néztem pár érdekes darabot arrafelé, de nem mertem bevállalni.
-
Veron
addikt
válasz
pulutodurumo #176374 üzenetére
Ez Indiából jött ebayről?
-
Veron
addikt
Nem maradt valakinek moddolásból fehér Seiko SNK mutatószettje (SNK803-on kívül bármelyik)? Sőt, ha jobban tetszik a fekete kontúros (SNK803, a képen a jobb szélső: [link]), akár el is cserélném. Ha van ilyenetek, keressetek privátban! Kösz!
-
Veron
addikt
Bau órák voltak már? Most talaltam őket, ismeretlen, de jópofa.
-
Veron
addikt
válasz
C0RVUS #175881 üzenetére
Ne linkelj több goodstuffot, mert mindig eszembe jut, hogy meg akarom venni a 35 mm-es Bauhaust ! Mivel még mindig nincs bizalmam benne a módosított ST17 és a noname brand miatt, ezért csak ideges leszek.
-
Veron
addikt
válasz
5-ös kezelő #175682 üzenetére
Nem nyírja, koptatja a tokfület? Korábban volt erről szó, de nem emlékszem már mi volt a verdikt.
-
Veron
addikt
válasz
mr.perfect #175400 üzenetére
Már vagy tucatszor jelentettem, de az a válasz, a Vatera nem tudja elődönteni mi hamis, ezért a jogtulajdonosnak kell jeleznie az ilyen eseteket.
-
Veron
addikt
A goodstuffon márkanév nélkül kapható darabok is Seagull gyártmányok, vagy azok egy más gyártótól származnak? Pl. a Bauhasuból is van Seagull, Rodina és felirat nélküli.
-
Veron
addikt
válasz
leon1977 #174811 üzenetére
Ez a forma is milyen vagány már! Kiváncsi lennék hogyan mutat csuklón valós környezetben, nem csak stock fotón.
-
Veron
addikt
eBayen barangolva találtam ilyen NOS Citizent Indiából. Szerintetek mennyire vannak ezek túlárazva, ill. mennyire jelent gondot itt, elvileg NOS-nál az indiai eladó?
-
Veron
addikt
válasz
#48613632 #174755 üzenetére
Mi értelme ezt a fikciót belekeverni?
Van referencia az életünkben, az atomórák. Bárki könnyedén szinkronizálhat velük, akár az automatájat is. Ha neked igényed van ilyen szintű pontosságra, akkor vegyél olyat, ami tudja.
Sokat nem érsz a másodperc szintű pontossággal, ha a randiról a másik fél késik, mert neki nincs atomóraja. Amíg másokhoz kell igazodnod és nem egyetemes az ilyen színű pontosság, addig tökéletesen mindegy, hogy siet-e az órád 20 mp-et.@pulutodurumo: mázli
-
Veron
addikt
válasz
pulutodurumo #174747 üzenetére
Szép az a Marvin! Honnan lehet ilyet beszerezni? Vaterán feltűnik néhány túlárazott példány, de azok szóra sem érdemesek.
Aki kisméretű Seagull Bauhaust keresne. [link]
-
Veron
addikt
Pesten kihez lehet vinni krómozásra öreg orosz órát? Van tippetek? Kösz!
-
Veron
addikt
válasz
pulutodurumo #174305 üzenetére
A korona nem a sajátja? Jó, hogy mondod, mert fel sem tűnt. Ezek fényében sok a 40k Ft, amit kérnek érte.
Régóta vadászok egy szép Marvinra, esetleg Doxára, ne adj' Isten Atlanticra, de az árban mindig ezek felett van. -
Veron
addikt
válasz
Oposzumtoszó #174206 üzenetére
Nekem van G10-zel szerelt Certina DS Podiumom és nagyon szeretem. Semmi gondom a kdolgozásával, kényelmes, viszont a szerkezet tényleg filléres tétel. Szerencsére nem volt vele bajom
Más: Tudtok ajánlani valakit, aki viszonylag gyorsan (max. 1-2 nap) számlapot és mutatót cserél egy Seikon? Esetleg fel is polírozza a tokot.
-
Veron
addikt
válasz
alphaville #174008 üzenetére
Van itt olcsó és tetszetős darab. A szerkezet nyilván filléres, a kidolgozást nem ismerem. [link]
-
Veron
addikt
Szerintetek mennyire mutat jól egy Cali számlapon kék Cathedral mutatószett? Talán a fekete számlapon a színe miatt elveszik a másodpercmutató.
Van egyéb javaslat hasonlóan vékony mutatótípusra? Még a Mercedesre gondoltam, de az eltérő stílus.
Köszi! -
Veron
addikt
Longislandwatch.commal mik a friss szállítási tapasztalatok? Kinéztem egy órát 139 dollárért, ami amazon.comon, szintén tőlük, 99 dollár. Vámkezelés ügyében mire lehet számítani a vásárlásnál?
-
Veron
addikt
válasz
schawo #173308 üzenetére
Hogy nyújtod ki a perlon? Ez érdekelne mert 19est még nem lattam.
Ha kimosod puhább lesz? Ezt a natora v. Perlonra értetted? Mosógépne beteszed és ennyi???
Van aki mesélte itt régebben, hogy levágta a második réteget a natojáról és nem zavarta a csonk. Csak nem tudom már ki volt az.
Kösz a választ! -
Veron
addikt
szerintetek kb. milyen értéket képviselhet ez a szép állapotú, frissen szervizelt Orient? [link]
-
Veron
addikt
válasz
Oposzumtoszó #172540 üzenetére
Lehet csak én nem értem, de hígabb mutatja az aktuális hónapot?
-
-
Veron
addikt
válasz
#17803776 #171642 üzenetére
Hát srácok ilyen böszmeséget már rég láttam, mert a legjobb hazai topic most le lett nullázva ezzel. Ez volt a kezdőlapom, rengeteget tanultam itt.
De hadd kérdezzem meg, ha ekkora gond volt a kontent arányokkal, akkor a moderátorok/topicgazdák miért nem jelezték? Az a megoldás, hogy mivel "elég sokan" jelezték, a japánokat, németeket száműzik? És ha szintén elég sokan kérik, akkor újra összegyúrják őket?
Praktikus kérdések: a Sinn órákról hol lehet érdeklődni, avagy a filléres G10es Ceritinának itt a helye, de a GSnek nem?
Miért nem lehet "kínai és divatmárkák" ill. "hagyományos óramárkák" topicokat létrehozni??? -
Veron
addikt
Nem tudjátok, hogy California számlapot hol lehet kapni Seiko 5-höz Dagazon és Orientwatchon kívül? (Egyiknél a színkombináció nem az igazi, a masiknál a postaköltség.)
Kösz! -
Veron
addikt
válasz
Oposzumtoszó #171287 üzenetére
Szerintem semmi baj a hsz.eddel. Abszolút jó szándékú megnyilvánulás volt, szemben a kolléga kioktató, céltalan és lekezelő stílusával.
-
-
Veron
addikt
Raketa márkát figyelemmel követi valaki? Vannak tök jó modelleik, de az áruk túlzónak tűnik.
-
Veron
addikt
válasz
ronin s8 #170313 üzenetére
Kösz a véleményed!
Tényleg annyival jobb a Rolex, mint amennyivel drágább is? Abban mindenképp egyetértek, hogy egy milliós óránál több, mint bosszantóak a mutatott hibák. De mi van, ha csak a Te darabot volt hibás példány, lehet ebből messzemenő következtetést levonni egész márkákra nézve?
Ha már ár/érték arányt emlegettél, egy Rolex ebben a tulajdonságában lever pl. egy tizedannyiba kerülő Orientet? Vagy úgy is kérdezhetném: mi indokolja az árbéli különbséget? Világos, hogy minőségi gyártástechnika és anyagok, pontosság, presztízs stb. de indokolt az ekkora különbség? -
Veron
addikt
válasz
phranxinatra #170092 üzenetére
A mérete alapján nem kellene női kategóriába esnie, de a babakék színe gyanús. Mondjuk én is hezitáltam a vedikten magamban.
-
Veron
addikt
el is felejtettem mutatni mit kaptam szülinapomra.
[kép] -
Veron
addikt
Újfajta perlon szíjak találhatók cheapestnatostraps.comon, double woven fajta alatt futnak: [link]
-
Veron
addikt
válasz
Empsepo #169436 üzenetére
A Vatera válasza erre -és más hamis darabok bejelentésére is.
"Felhasználási feltételeinknek megfelelően, a piactéren nem árusítható hamisítvány. Azonban a termékek valódiságát sajnos nem tudjuk hitelt érdemlően megállapítani, és ez nem is feladatunk, mert a termékekért az azokat meghirdető eladók felelnek.
Az ilyen típusú termékeket csak akkor távolítjuk el, ha a termék hivatalos forgalmazója, gyártója (vagy a védjegy tulajdonosa) a márkavédelmi űrlapunkat kitöltve bejelenti a törlési kérését. "
-
Veron
addikt
Azon filóztam, hogy a szálcsiszolt-homokfúvott és polírozott állapotok mindegyike elérhető-e bármelyik másikból. Természetesen tok és szíj felületkezelése a téma. Mit gondoltok erről?
Kösz! -
Veron
addikt
Vakaki keresett nemrég Rolex homage órát, itt van kvarc Pulsar akciósan.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One mobilszolgáltatások
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest