- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
-
fagyalllo
őstag
válasz
Misi1979 #101076 üzenetére
Egy Seiko autentikusabb lenne, fél pont
Szulita28: van több is
-
-
fagyalllo
őstag
válasz
fagyalllo #100746 üzenetére
Hétfőn meg is érkezik minden az átépítéshez, újra felhívnám a figyelmet a "hulladékhasznosításra", hátha valakit mégis érdekel a dolog.
-
fagyalllo
őstag
válasz
elite.cs11 #100728 üzenetére
Kentex Skyman
(#100722) g0n21: arany számlap, fekete dátum, ezüst óra és perc, piros másodperc, szóval olyan Pogue-féle
-
fagyalllo
őstag
A sky-nál újra kapható a Seiko SUN017P1 nevű szépség: [link]
-
fagyalllo
őstag
Tiffany CT60, azta:
-
fagyalllo
őstag
válasz
ronin s8 #100530 üzenetére
Érdekes dolog történt, a ráncoskából kiinduló google keresések során véletlenül felfedeztem, hogy apai nagyapám és dédanyám szerepel az 1977-82-ben megjelent Magyar néprajzi lexikon ötödik kötetének 409. oldalán! A kép eredetije mindig is nagymamám ágya fölé volt akasztva.
-
fagyalllo
őstag
válasz
vadászcsiga #100513 üzenetére
Itt inkább a Tudor dizájn tetszik, amúgy a klasszikus, koronavédő nélküli jobban bejön. Illetve az nagyon.
-
fagyalllo
őstag
válasz
vadászcsiga #100509 üzenetére
Legalább őszinték
Egyiket se venném, formára ez a nyerő. -
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő #100474 üzenetére
Titán tok, zafír üveg, menő, már csak egy igazán jó szíj kell rá.
-
fagyalllo
őstag
válasz
vadászcsiga #100461 üzenetére
Nem, még csak üres váz: [link] Aukción jött jóval olcsóbban, majd jövőre lesz belőle óra.
-
fagyalllo
őstag
válasz
vadászcsiga #100444 üzenetére
Nem én, valaki a topikból vett ilyen órát, ő osztotta meg a tapasztalatait.
Tegnap megjött a 45mm-es Radiomir tok, az viszont hibátlan kidolgozású, a hátlap tömített, a korona duplán és a menetes zár is finoman, de határozottan működik, erről elhiszem hogy tényleg vízálló. Gyenge pontja a szíj egyedi rögzítése lehet, gyakran nem ajánlott cserélgetni. -
fagyalllo
őstag
válasz
Szabikaa20 #100438 üzenetére
Mindkettőt lehet kapni jelenleg.
-
fagyalllo
őstag
válasz
csabulaxi #100434 üzenetére
A Liv Morris a német Parnis forgalmazó saját márkája. Ennek a konkrét órának érdekes a sztorija, ő tervezte és a kínaiak gyártották, akiknek annyira megtetszett a dizájn, hogy Parnis néven is elkészítették, csupán "elfelejtették" erről megkérdezni a német fazont. Kínaiak...
-
fagyalllo
őstag
válasz
szundybence #100330 üzenetére
furcsamód gumival drágább
-
fagyalllo
őstag
Megjött a cucc, 16.433,- Ft. után 4.329+2.000-et fizettem (áfa+kezelési költség). Az eladó nem volt túl segítőkész, nagybetűkkel több helyen a dobozon MyWatchesHub, árnak $48, terméknek pedig 9102.19.0000 volt megadva. Szóval aki ettől az ebay-es eladótól rendel, számolja bele a vámterheket.
Az óra nagyon szép, de el lesz bontva
SNKK13 -
fagyalllo
őstag
válasz
mate543 #100268 üzenetére
Ennyi pénzért (~100k) már egyik ismert márkából se vehetsz gagyit, rosszat. Általánosságban elmondható, hogy japánból adott pénzért komolyabb szerkezetet, több szolgáltatást kapsz. Nézd csak meg a TimeCenter által ajánlottakat, az egyszerű elemes kvarcokkal szemben fényenergiával működő, rádiós órák állnak.
Persze az óravásárlás nagyon nagy részben érzelmi alapon működik, ha neked semmit nem jelent a Citizen, Orient, Seiko név, a Casioról pedig csak az olcsó fekete databank ugrik be, nem leszel boldog velük.
Most még. Aztán idővel rájössz... -
fagyalllo
őstag
válasz
mate543 #100253 üzenetére
Ha svájci kvarcot szeretnél, a márka helyett inkább a kiszemelt óra szerkezetének nézz utána.
Az először linkelt Certinában például egy szemre is igényesebbnek kinéző, legfontosabb helyeken kövekezett, fémet se csak nyomokban tartalmazó werk van: [link]
Míg a Tissot Dreamben egy ilyen izé: [link]
Nyilván ez is elketyeg jópár évet és nem átlátszó a hátlap, de... -
fagyalllo
őstag
válasz
vadászcsiga #100237 üzenetére
Szeirntem menő, nekem lesz ilyen számlappal és Radiomir tokkal valami unitas beépítésem. A tokot holnap hozza a postás.
-
fagyalllo
őstag
válasz
vadászcsiga #100134 üzenetére
Retrós kronó Miyota OS10-zel: [link]
-
fagyalllo
őstag
-
fagyalllo
őstag
válasz
vadászcsiga #100007 üzenetére
Ha Black Bay lenne, megtartanám. Sőt, dupláját is megadnám érte!
-
fagyalllo
őstag
Világító feliratos dátumtárcsát látott már valaki, vagy létezik egyáltalán?
Nyilván értelme kb. semmi, de óráknál ez nem jelent akadályt, ellenben (pár percig) látványos.vadászcsiga: Tudok egy garantáltan eredeti, dobozos, alig használt SMP-t, csak neked odaadják 250ezer magyar forintért. Karcmentes. Van rá egy órád hogy átgondold
-
fagyalllo
őstag
százezer
-
-
fagyalllo
őstag
Ez a nap is elég japánosra sikerült...
-
fagyalllo
őstag
Seiko Spirit SCEB009 bullhead kvarc kronográf még kapható: [link]
-
fagyalllo
őstag
válasz
Rocsesz79 #99944 üzenetére
Bárki, páran már meg is tettük.
Ezeket csak a rotorral, vagy indukciós töltővel lehet, viszont teljesen feltöltve 6 hónapig bírják.
-
fagyalllo
őstag
Új Seiko Kinetic GMT modellek a Sporturával megegyező 5M85 szerkezettel, de az egyszerűbb körítés miatt jóval olcsóbban: SUN029, 031, 033, 035
-
fagyalllo
őstag
válasz
Ereshkigal #99891 üzenetére
Tényleg bumszlinak tűnik, de ezzel együtt is tetszik, Seikóéktól elég szokatlan forma, valamelyik pöttyöset bevállalnám.
-
fagyalllo
őstag
Nagyon vidám Seiko Spirit automaták SCVE001-012 tartományban, 4R37 werk, Hardlex, WR100, Japánból rendelhető (ebay, Rakuten, kb. $200-tól)
-
fagyalllo
őstag
válasz
Svájcinéger #99859 üzenetére
Elsőre sokaknak a fekete órák tetszenek, aztán idővel kitágul a világ. Használattól függ hogy mikor, de tuti meg fog kopni.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Svájcinéger #99855 üzenetére
Egyszerű japán kvarc dolgozik benne, nincs is ezzel baj, csak a tudásához képest maga az óra nem igazán olcsó. Az ún. divatmárkák a külcsínnel veszik le vásárlóikat a lábukról, a belseje úgyse látszik és nem is érdekli a célközönséget, működjön és kész. A linkelt Citizen hasonló pénzért sokkal többet ad.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Svájcinéger #99851 üzenetére
Az óra árához képest szinte elhanyagolható pénzért kapható Miyota (Citizen) 6S30 kronográf szerkezet dolgozik benne valószínűleg hosszú éveken keresztül megbízhatóan, átlagos kvarc pontossággal.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Real_Necro #99694 üzenetére
Elindultál a lejtőn
-
fagyalllo
őstag
válasz
Real_Necro #99676 üzenetére
A CW-nél lehet választani DHL helyett sima regisztrált küldeményt, az se szokott fennakadni és az ebay-esnél se hiszem hogy törvényszerű, csak nem volt szerencsém.
Én is az olcsóbbat választanám, SEMMI különbség nincs köztük. -
fagyalllo
őstag
válasz
Real_Necro #99674 üzenetére
Pont ettől az eladótól doboz nélkül rendelt órámat vámolják éppen, én is kíváncsi vagyok a csomagolására
Azóta találtam nagyonjapánt a CW-nél is: [link]
-
fagyalllo
őstag
Hééé, te csak ne beszélj feltételes módban! Mindig ezek a negatív hullámok...
Készítek majd róla fotót SKX és hmt között.Amúgy örülnék ha nekem is inkább a fekete tetszene, bőrrel csak $255 míg a fehér+fémszíj 338.
-
fagyalllo
őstag
Orient Star és Omega AT egymás mellett sok-sok képpel: [link]
-
fagyalllo
őstag
válasz
vadászcsiga #99403 üzenetére
Pénz beszél, most kaptam meg a ragszámot, Sportura úton!
-
fagyalllo
őstag
válasz
Mr. Deluxe #99503 üzenetére
-
fagyalllo
őstag
válasz
Real_Necro #99425 üzenetére
Szerintem ez koronával együtt, a többi helyen 44mm-t írnak nélküle.
-
fagyalllo
őstag
A szejkónak is volt pár éve hasonló szögletes-kerek kronója, ez is milyen szép!
Közben a sky-on újra van készleten a bumszli zöld Recraft SNKM97 (az oldal nálam elégg döcög pár napja).
Erre igazán illene a Hulk név, de kis hal vagyok én a névadáshozAzért a valóság nem ennyire tragikus...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen processzort vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Lexus, Toyota topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest