- Kezünkben a Honor Magic V5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szulita28
senior tag
válasz
vadászcsiga #116964 üzenetére
Nem hiszem. Egy Triton, Apollon, GMT, O2 - legalábbis képeken - nekem nagyon másnak tűnik. Persze látni kellene élőben őket.
Amúgy ízlések, ugye. Ha a többi is ilyen, akkor nem én vagyok a célközönsége. -
Szulita28
senior tag
válasz
vadászcsiga #116961 üzenetére
Sajnos mindene az. Kidolgozottság, minőség, mutatók stb. Óriási csalódás volt nekem, amikor megnéztem.
Ettől még sokaknak tetszhet, ezzel nincs is baj. De ha ez is olyan, akkor valóban kuka számomra is.
-
Szulita28
senior tag
válasz
resool #116950 üzenetére
Hát, ízlések és pofonok.
Engem nem zavar a titán, mert egyből venném le a szíjat, és tenném rá a NATO-t és a bőrt. Végre nem WR 300, valamivel ebben is kitűnik, és emellett még üveg is a hátlap, és szép a dekoráció. Piros pont. A számlap meg messze a legszebb - szerintem - a Stein diver-ei között (talán az Ocean Vintage GMT és az OCEAN One Vintage DUAL Time PREMIUM-ot leszámítva). Vagy talán nem is a legszebb a jó szó rá, hanem a legharmonikusabb.
Igazán kíváncsi lennék rá élőben. -
Szulita28
senior tag
Bingó.
STEINHART "OCEAN Titanium 500 premium"Csiga:
Nekem ez telitalálatnak tűnik. Minden stimmel rajta (nekem), talán a kék helyett lehetett volna narancs, de így se rossz. -
Szulita28
senior tag
válasz
Ronald #116542 üzenetére
Andorra tudtommal vámszabad terület, így annyival olcsóbbak a cuccok (mint pl. a repülőtereken a Duty Free shop-ok). Az más kérdés, hogy - legalábbis 99-ben, amikor én voltam - annyival nem volt olcsóbb, mint lehetett volna a vámmentessége miatt, kisebb volt a különbség.
Nem vagyok biztos benne, hogy az LHC ára kint kevesebb-e, mint young78 kartács itthoni kedvezményes ára. -
Szulita28
senior tag
válasz
vadászcsiga #116184 üzenetére
Törölve
-
Szulita28
senior tag
Tudnátok mutatni, linkelgetni, képelgetni olyan - lehetőleg diver, vagy mondjuk min. WR200 m - órákat, amik kimondottan bőrszíjjal hordhatóak, és azon belül is variálhatóak, többfélével is jól mutat(hat)nak? Pl. a klasszikus.
Vagy egy kevésbé ismert:
-
Szulita28
senior tag
válasz
vadászcsiga #115722 üzenetére
Bizony, ez a másik komoly jelölt nálam is
-
Szulita28
senior tag
válasz
vadászcsiga #115715 üzenetére
Én egy kicsit kevesebb bronzzal is beérném
Ne üssetek érte
Amugy nekem is tetszenek a bronz diverek, bár egy határon túl a patina már sok nekem. -
Szulita28
senior tag
válasz
vadászcsiga #115679 üzenetére
Milyet néztél ki?
-
Szulita28
senior tag
válasz
vadászcsiga #115371 üzenetére
Ah, köszi. Pedig ezt olvastam is anno.
-
Szulita28
senior tag
Marc&Sons szerintetek csájná német köntösbe bújtatva?
-
Szulita28
senior tag
Tudor diver a vaterkán.
-
Szulita28
senior tag
Nauticfish és Schaumburg Watch-hoz volt már szerencséje vkinek? Ugyanaz a cég gyártja, azt látom, utóbbi ráadásul elég durva (árú) órákat is kiad. Made in Germany mindkettő. Vállalhatóak mondjuk a tradicionális németekhez képest (Sinn, Damasko stb.)?
Netán csájna germán köntösben? -
Szulita28
senior tag
válasz
elite.cs11 #113441 üzenetére
És ne felejtsük ki a Zeno-Watch Basel-t sem, mint klasszikus pilótaórás gyártót. Ráadásl eléggé mostohán kezelt márka, elég olcsón ki lehet fogni komoly darabokat belőle. V. Sas u. 21-be ha bemész, van pár darabjuk, meg tudod nézni a stílust.
-
Szulita28
senior tag
válasz
g0n21 #113434 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy csak a Hami pilótás, pusztán én azt javasoltam
(szemben mondjuk a microbrand-ekkel, Stein-t is ideértve, akik másolják ezeket)
Fagyálló,
ez az 5 márka nemigen fér bele a keretbe (utolsót nem ismerem), persze ezek a klasszikus pilóták. Hami-nek is vannak ilyenek, keretbe beleférőn. -
Szulita28
senior tag
válasz
elite.cs11 #113379 üzenetére
Én maradnék a tradícióknál, pilótát eredeti pilótástól. Hamilton.
Bp-en Miracolo Árkádban, és Orex-ek (Váci u. 2., Andrássy u. 67., Westend és Petőfi S. u.). A Hami-k ált. akciósak is, néha elég durván, érdemes nézegetni.
Ha vmi különlegeset szeretnél, akkor szvsz X-WIND.
oraportal.hu-n van egy krémszínű újszerű 250e körül (nem az enyém). -
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
válasz
vadászcsiga #112400 üzenetére
Árnyaljuk egy picit a képet. Az Alpina-t, mint régi jonevu, de csodbement márkát a Frederique Constant-t megvette vmikor 2000-es évek elején. Az FC pedig - amennyire ismerem - egy igen jó kisebb, külön utakon járó és innovatív cég, aki nyilván a saját képére formálta az Alpina-t.
Az órában levő SW200 - bár nem vagyok szaki - de biztos nem ugyanaz, mint egy belépő Swiss Made márkánál (ETA elabore-top szerkezet pl.), hanem módosított. Elég elmenni az Arena-ban levő WDL-be, és közelről megnézni az órát és a szerkezetet, süt róla a minőség. Hogy megér-e 350e-et, azt nem tudom, meg ugye ez relatív, kinek mi éri meg. Nekem a határon mozog, mert az óra gyonyoru, egy Davosa Argonautic (átmenve szembe Baboshoz) kimondottan gagyinak hat utána. Nálam bakancslistas nyári óra
Persze ennyiért már SMP-t lehet használtan venni, ez is egy szempont. Az Alpina-n újonnan sokat lehet bukni, használtan meg nincs nagyon.Fagyálló,
Bár qrva jó ez a Citizen, de kivételesen nem érték egyet veled. Plusz 60-70e-ért egyértelműen az Alpina -
Szulita28
senior tag
válasz
Rocsesz79 #112311 üzenetére
Azt nem mondtam
. Az Apollon Chrono-juk pl. elég egyedi, és erősen fáj rá a fogam.
Te azt kérdezted, hogy egy X-Wind-hez képest versenyképes-e a linkelt Stein. Szerintem nem, csak ennyit mondtam
Az X-Wind egy fura vmi; ha bejön, akkor szvsz nagyon jó és egyedi. Vki meg hány tőle, ennyi -
Szulita28
senior tag
24 mm-es isofrane szíjra nincsen ötlet?
-
Szulita28
senior tag
válasz
vadászcsiga #112195 üzenetére
Amik vannak videók róla, direkt figyeltem, azon jól ütött. Kár lenne egy félreütős példány
-
Szulita28
senior tag
-
Szulita28
senior tag
válasz
vadászcsiga #112158 üzenetére
Ja, én is majdnem rendeltem egyet
Ami késik, nem múlik, bár a 210 font sokkal de sokkal szimpibb voltDeskdiver,
Ja, én láttam, el is vittem a rendelést Paypal-ig, csak nem volt rajta pénzFagyálló,
Ezt a zöld-aranyat rendelted most? Ez nagggyon szép. Mennyibe fáj egy ilyen? -
Szulita28
senior tag
24 mm-es isofrane-re tudtok beszerzési forrást?
-
Szulita28
senior tag
Szerintem mielőtt rohansz venni egy ilyet, kicsit nyugodj le, hétvégén keress rá ebben a topikban (vagy úgy általában) a PVD/DLC bevonatokkal kapcsolatos véleményekre, és ha hétfőn még mindig ilyet akarsz még venni, akkor keresd meg priviben Timecenter-t a felajánlott órával kapcsolatban
Ezt mindig elb@szom, bocsi a duplázásért..
-
Szulita28
senior tag
Elkészült az új Obris Morgan óra. Semmi extra, és mindennel együtt szerintem kicsit drága is, de hátha érdekel vkit.
-
Szulita28
senior tag
Ez honnan jöhet? Méd in csájná?
Műszakilag elég korrekt cucc, de mégis drágának érzem. -
Szulita28
senior tag
válasz
vadászcsiga #111582 üzenetére
A 8000-es a 21 mm (ez már lób@szó
). A 6000-es 17 mm körül van, az szvsz teljesen vállalható (én legalábbis nem akarnám ingujj alá simítani
).
-
Szulita28
senior tag
válasz
vadászcsiga #111569 üzenetére
Ja, sőt, van 8000 -es verziója is
Mondjuk nekem ez már kicsit túlzás, viszont az óra maga szerintem nagyon jól mutat, nem az a lobaszo vmi.
-
Szulita28
senior tag
válasz
adamkaa777 #111017 üzenetére
Amikor a pontos időnél a mp mutató eléri a 12-t, beállítod az órádat pontosan, a percmutatot értve (ráállítva a "vonalkára"). Függetlenül a mp mutató aktuális helyétől. Így az órád a pontos időt mutatja, csak nem lesz összhangban a mp-mutatod a percmutatoval. És ugye viszonylag gyakran kell utanallitani, mert az órád járaseltereséről fogalmad se lesz.
-
Szulita28
senior tag
Christopher Ward-nal 15%-os engedmény van vasárnap estig az összes Trident-re. Ráadásul van meg -50 fontos kódom is, ha vkit érdekel. 200e közelébe lehet levinni a Trident Pro600-at, 5 év garival, az szerintem nem rossz.
-
Szulita28
senior tag
válasz
whited #110848 üzenetére
Festina-ról általános vélemény, hogy divatóra, felejtős. 60e körül szvsz komoly Citizen-ek és Seiko-k rendelhetők külföldről.
130e-ért pedig én nem kvarc Tissot-t vennék. Ennyiért már itthon is sokkal nagyobb tudású japán kárcórákat kapni. Ha mindenképpen ragaszkodsz a Swiss Made+chrono pároshoz, akkor a Tissot nyilván nem rossz választás, de én gyűjtenék még a helyedben kicsit, és addig is sétálgatnék a váci utcai Orex-ek környékén, pl. Raymond Weil-chrono van 400e-ről 230-ra leárazva. És még szép is -
Szulita28
senior tag
Erről a márkáról/óráról hallott/látott már vki vmit?
-
Szulita28
senior tag
válasz
5-ös kezelő #110262 üzenetére
Egy 2 nappal később ugyaninnen rendelt szíj megjött rendesen. Ez meg elment világot látni
-
Szulita28
senior tag
seriouswatches.com oldalról van vkinek - akar +, akar - - tapasztalata?
-
Szulita28
senior tag
válasz
Szulita28 #108733 üzenetére
Erre valaki?
"Egy mutatószett használhatósága - leszámítva a méretet, azazhogy befér-e egy adott tokba - csak a szerkezettől függ? Például egy 2824-2 esetében, egy ehhez jónak mondott szett beletehető bármilyen ezt használó órába, legyen az Hamilton, Tissot, Davosa, vagy akár Longines, Bretyó? A szerkezet minősége (elabore, top etc.) nem lényeges? Vagy ennél bonyolultabb a helyzet?"
-
Szulita28
senior tag
Egy mutatószett használhatósága - leszámítva a méretet, azazhogy befér-e egy adott tokba - csak a szerkezettől függ? Például egy 2824-2 esetében, egy ehhez jónak mondott szett beletehető bármilyen ezt használó órába, legyen az Hamilton, Tissot, Davosa, vagy akár Longines, Bretyó? A szerkezet minősége (elabore, top etc.) nem lényeges? Vagy ennél bonyolultabb a helyzet?
-
Szulita28
senior tag
válasz
Skimaster #108312 üzenetére
Azt nem mondta, h szép, csak egy svájci példát dobott be Alphaville "japánosan túlzsúfolt lunettas" megjegyzésére.
. Ironizált kicsit
Ezt a fajta szamhalmozast pont a Bretyo tálalta ki, ha jól tudom. Nekem is volt egy ilyen Citizenem, imádtam.
Amúgy meg valóban inkább az IWC (ara...)
-
Szulita28
senior tag
Zeno Watch Basel-ről mi az általános vélemény?
-
Szulita28
senior tag
Erre tud valaki beszerzési forrást?
-
Szulita28
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos cigaretta 🔞
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen autót vegyek?
- PLC programozás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest