- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
Azzal kezdeném, hogy majd én is veszek talán egy ilyen MoonSwatch-ot valamelyik színben, ha leült a röhejes őrület körülötte.
Egyébként angol érdeklődőnek már írta hivatalos forrás, hogy idővel online is rendelhető lesz...
Ugyanakkor amellett, hogy jópofa, Omegára hajazó dizájnt kapott valljuk be elég gagyi konstrukció...
Tok speckó anyaga kb műanyag szinten van hiába kozmetikázzák marketinggel, cseppálló csak, plexis(tudom az eredeti is az volt, persze ez is azért...), tépőzáras szíja biztos időtálló lesz és egy hót alap gagyli chrono szerkezet van benne.
Szóval poén meg minden, de olyan messze van az eredeti Moonwatch-tól, mint Makó Jeruzsálemtől... -
BloodRay
veterán
válasz
jlaudio #240098 üzenetére
Túlságosan is jó lett a fene egye meg, kb minden ahogy számomra tökéletes és rengeteg variációja is van. Kellett nekem még rá is keresni, még csak nem is elég drága, hogy kapásból elvethető legyen. Szerencsére az € jól elszállt most...
Egyedül a szerkezet járástartaléka lehetne kicsit hosszabb. -
BloodRay
veterán
válasz
GlitterJohan #240017 üzenetére
Nem rossz páros.
Még valami elegánsabb dukálna az Explorer-hez. -
BloodRay
veterán
válasz
Grande Ale #239338 üzenetére
Inkább nézz egy Fossilt és akkor nem fizetsz hasonló női divatóráért háromszoros(minimum) árat, de legalább normális minőséget kapsz...
Polarstar - >
-
BloodRay
veterán
válasz
fagyalllo #235784 üzenetére
De ezek nem 38mm-esek, meg nem is olyan kis finom darabok már ránézésre se!
Citizen is bazi jó dolgokat tud tervezni, de olyan marhaságokkal tudják számomra elrontani...
Ne néznének ki ilyen marha jól nem is bosszantana ennyire...dzsi23 - > De a szíjat még legalább le lehet cserélni.
-
BloodRay
veterán
válasz
Lev Abalkin #235725 üzenetére
Érdekesek ezek a Vostok Europe-ok, engem is csak a falióra méret tart távol tőlük.
Az meg az én bajom, hogy számomra némelyik rém hülyén néz ki a pici számlappal a lapostányér közepén. -
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
válasz
TechN7ne #234726 üzenetére
Újfent köszönjük mester!
Gondolom jó sok akár csak 100.000 feletti japán órát láttál képen, hogy ekkora szakértő vagy.
Prohardver meg hálás lehet neked, mert elkezdtem gondolkozni a prémium tagságon, hogy ne kelljen látnom egyes fogyatékos hozzászólásokat(kinek nem inge...)... -
BloodRay
veterán
válasz
rbalint88 #234610 üzenetére
Nem olyan sok az, szeretem a változatosságot. Szabtam egy határt magamnak, hogy egy órára max mennyit szánok, hogy ne féltsem, sajnáljam túlzottan és ne legyen egy szerviz se anyagi csőd. Így inkább változatos gyűjteményt próbálok összerakni. (És így valamivel több marad késekre is elvileg.
)
Csak még ki kell találnom, hogy ne lépjem túl a mennyiséget ha új darabot akarok... -
BloodRay
veterán
válasz
Laurh #234154 üzenetére
Ha raksz fel ide képeket egyből meg tudják mondani páran, hogy érdemes e egyáltalán a gondolattal foglalkoznod. Így látatlanban azt mondom hamis az óra. Persze lehet csak hiba... De általában ahol felmerül... Ez nem az a kategória szerintem ami csak úgy kallódik, azt vagy megy vagy nem, jóvanazúgy...
-
BloodRay
veterán
válasz
hallador #233583 üzenetére
Ki a franc mondta neked, hogy filléres órákról van szó?? Azt írtam nem voltak drágák és a modernebb órák amiket felhoztam se a legolcsóbb darabok.
De én nem tudom mit beszélek miközben szerinted normális a havi 2-3 perc eltérés a néhány éves kvarcoknál(akár 10 wow)... -
BloodRay
veterán
válasz
hallador #233578 üzenetére
Ha írok neked típust jobban érzed magad?
Nem kell teljesen hülyének nézni, nem anno 1 millás órákat hasonlítok mostani 20.000-esekhez...
Egyik se drága óra amiket írtam, a kifejezetten olcsóbb kvarcaimat fel se akartam hozni neked, de megnyugtathatlak egyik se tér el havi 15s-nél többet... És akkor ebben már a Fossil, Lloyd és Tayroc is benne van...
Írhatok neked teljes típuslistát, de attól még a havi 1-2 perc kvarcnál borzasztó rossz érték marad. -
BloodRay
veterán
válasz
hallador #233576 üzenetére
Ez az evolúció dolog nem nagyon stimmel.
Nálam a 76-os Type II Seiko évente kb 2s-et siet, a 84-es Seiko-m meg havi 10-15s-et siet kb. Rádiós Citizen, Casio kb 2-5s-et térnek el havonta pontosítás nélkül, Suunto-m havi 10s-et késik.
Havi 1-2 perc kvarcnál szerintem rengeteg. -
BloodRay
veterán
válasz
terapeuta007 #233009 üzenetére
Kicsit megtörölgethetted volna a kaputelefont ha már fotózni akartál vele. Ha ezeket te rajzoltad, akkor elnézést.
Amúgy miért akarod kidobni ezt a szegény Lorus-t? Elromlott? Meggazdagodni nem ezen fogsz ha erre gondoltál. -
BloodRay
veterán
válasz
dzsi23 #232919 üzenetére
Ne is mondd a keretet... Főleg hogy engem a bicskák is beszippantottak.
Az a baj ha meghirdetek valamit azt rendesen akarom, új fotókkal, plusz a küldözgetés... Nem nekem való, de csak lesz belőle egyszer valami.Tufa_ - > Jók ezek a szíjak, ha meg még kenyelmesek is, perfekt.
-
BloodRay
veterán
válasz
dzsi23 #232911 üzenetére
Megértelek(már abban hogy ha nem hordod eladod), de szólhattál volna.
Amúgy én is így vagyok mint te, csak én gyűlölök hirdetgetni, adni-venni, ezért mindig halasztom... Lassan pedig nekem is rá kéne vennem magam.
Nekem már egyáltalán nem kellene böhöm óra. 38-40mm kn nekem a legkényelmesebb, max 46 ltl-al. -
BloodRay
veterán
válasz
Eugene Roe #232667 üzenetére
Kár hogy most már nem nagyon csúszik át semmi lassan...
-
BloodRay
veterán
válasz
dzsi23 #232565 üzenetére
Ó nekem nem sürgős, majd egyszer ha lesz véletlen jó áron akkor lecsapok rá, csak tetszik mert ez a verzió tényleg csinos lett.
Kések között most épp egy Spyderco Smock aminek érzem csak idő kérdése meddig tudok ellenállni.A többi az szerencsére olyan drága, hogy most nem jöhet szóba.
Értelmes ürügy?? Tetszik vagy nem?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest