- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szulita28
senior tag
válasz
siposadam #238502 üzenetére
Alapvetésnek szoktuk tekinteni, H kvarcot japóktól. És bár a Citizennek és Casionak is vannak nagyon jó darabjai, már ilyen árszinten is, én maradnék a Seikonal. Nem olyan rég kvarc MM300ast is lehetett még kapni 1 misiert, sőt, Spring Drive-ot is (nem MM, vmi más volt). Félek, ezek már nincsenek (de ebben nálam nagyobb szaktekintélyek vannak itt, majd ők segítenek).
Egyebkent a legjobb japok jellemzően JDM-ek, azaz csak Japánban kaphatóak. Azért nyilván megoldható a beszerzésuk.Az említett Sinnek vannak még jó kvarcai, nézd meg. U212 pl. 😍 Árban is belefér.
Bretyo fémszij úgy igazán drága, ha külön akarod venni.
Sokan eleve külön árulják, ha van is hozzá. Mondjuk ilyen nevű gyártóknál már minden fémszij drága.
Ugyan az utóbbi 1 évben kevésbé követem, de a "friss" Seamasterek mennek olyan 1,2-1,3 Misi körül, fémszíjjal, full szettben, amennyire látom. Ha mindenképp Omegat akarnék, és 900at raszannek órára, lehet kikohognem akkor már azt a 300e-et. De ez én vagyok, Mriya mutatta Omega is Omega, de azért én biztosan nem adnek 900at. Valaki meg nyilván.
-
Szulita28
senior tag
válasz
siposadam #238487 üzenetére
Előzmény és a leirasod alapján gondolom vmi buvart vennél.
Ennyiért az Omegát elfelejtheted, használtan is, újban meg főleg.
Új Bretyót szintén; használtan ki lehet fogni, bár a fémszij erősen tolja felfelé az árát (ha ragaszkodsz hozzá). 3 v 4 mutatósat sztem találhatsz, Chrono felejtős.
Seikobol van egy rakás már 500 körül is, újan, de ebben az ársávban sztem a legjobb vételek az Astronok (gps-es kvarc, de ez ugye nem búvár ). Használtan nyilván olcsóbbak, de ritkák.
Swiss Made-bol használtan Fortis Official Cosmonauts vagy Marinemaster Chrono. 3 mutatós meg olcsóbb. Korrekt darabok vannak újszerűen ennyiért, és sztem a maguk stílusában a legjobbak (leolvashatosag, szerkezet, wr200 koronazar nelkul stb ).
Mido Ocean Star 600, esetleg GMT. Előbbi újan 500e körül, és messze a legkorrektebb werk van benne (80 óra jarastartalek, szilícium hajszalrugo, Chronometer stb).
Edox Sky Diver sorozat, most jött ki egy rakás, nagyon jó színekben. Szintén 500 körül, hátrányuk a werk (Sellita).
Es ha nem nevet akarsz venni , Christopher Ward. Felső árért már a csucsdarabjaik vannak, 120 óra jarastartalekkal , chronometer, titán stb.Omegat, Breitlinget ennyiért elengednem, és kevésbé neves gyartok csúcsmodelljeibol választanek. Mido OS 600, Seiko Astron vagy Ch. Ward Trident Elite. Előbbi kettőt élőben is megnézheted a Wdl-nel és a Seiko Butikban (a Seiko természetesen neves gyártó, Swiss Made-re értettem
)
Persze mindenből ki lehet fogni azt az évi 1 db-ot, ha éppen szerencséd van , csak kicsi rá az esély. -
Szulita28
senior tag
Ezt vajon hogy nyitják ki?
Amugy pofás
-
Szulita28
senior tag
válasz
bump3r111 #237799 üzenetére
Nincs baj a Davosa-val. Ha újan veszed, Sellita SW200 van benne. 3-4 évvel ezelőttiekben meg ETA 2824-2 volt (a Sellita az ETA klonja, majdnem 100%-ban egyeznek). A Longines-od annyival tud többet, hogy TOP werk van benne (Davosa-ban Elabore, ami egy szinttel lejjebbi, de hacsak nincs balszerencséd, az is szépen stabilan es egyenletesen teljesíthet), biztosan ETA, és valszeg jóval több a jarastartaleka ( 64 VS. 38 óra).
En szetneznek az új MIDO-k ( Ocean Star sorozat, főleg a 600), ill a Christopher Ward-ok között, és elég egyedi még a Squale ( az már messze van a Sub-októl, szerencsére, bár volt Sub-klonjuk is régebben ).
Submariner-klonokat ezerszámra találni amúgy.
Ja és tényleg. Edox Skydiver. Klasszak, nézd meg -
Szulita28
senior tag
válasz
gipsztigris #236893 üzenetére
Azért a '70-es és '80-as években egy 42-es óra már big size volt
És mondjuk az illett volna is hozzá
De simán lehet, H poénból hordta (vagy adták rá). Vmelyik filmjében Mickey egeres óra van rajta
Amúgy +1 -
Szulita28
senior tag
válasz
gipsztigris #236855 üzenetére
Vicces, H több filmjében is ilyen kis pics@nyi izéket visel
Pedig már akkor is voltak nagyobb darabok, meg ha ez is volt a sztenderd.
-
Szulita28
senior tag
válasz
rozsgyi #236648 üzenetére
Ez már régi. Vagy 2 hónapos
Ez a mostani legújabb kiadásuk. Vmi újitott Sellita GMT werkes, 56 órás járástartalékkal. Zafír Polar Ice számlappal, meg tengeri műanyagból készített nylon szíjjal ( úgy látom, marketingben is erősödnek, gondolom ez indokolja a folyamatos áremelkedésüket...)
-
Szulita28
senior tag
válasz
konigjanos #236410 üzenetére
Mostanság már leginkább össze-vissza. Most pl az Elite verziójának 25% akciója van. Nemrég volt a Tridentekre általános 15%. De amire te gondolhatsz, az Karácsony után közvetlenül. Iratkozz fel hirlevelre.
-
Szulita28
senior tag
válasz
tom956ster #234522 üzenetére
Szia!
Szerintem az alap, H angolul írj nekik, hiába magyar a felület. Amikor nekem volt hasonló, szinte azonnal válaszolt az Üsz. Az eladóval már több baj volt, ő igencsak húzta az időt.
Ha Trusted Checkout számlára utaltal, akkor ez - elvileg - egyszerű történet . Te nem kaptad meg az órát, a pénzed a Chrono24-nel van. Bizonyítékod van rá, elismerte a DHL, Hogy eltűnt az óra. A penzedet vissza kell kapnod, asztalcsapkodas és kitartás kérdése. Persze nyilván az eladónak is reagálnia kell, el kell indítania a karigenyt, vagy legalább meg kell erősítenie az eltűnést.
Az óra addig az eladó tulajdona, amíg ki nem fizeted, a szállítás is az ő felelőssége, ahogy a DHL írja. Ő majd leboltolja velük, ez nem a te dolgod.
Ez az elmélet, aztán persze nyilván mindenki a pénzedet akarja. De ne hagyd magad, kitartás hozzá! -
Szulita28
senior tag
Ez azért eléggé rendben van
-
Szulita28
senior tag
válasz
mike1334 #233253 üzenetére
Nem ismerem ezt a werket (majd a szakik megmondják), de a Miyota nem gyárt gagyit, a Laconak meg megfelel, és adja hozzá a nevét. Szóval 99,5%, H "rendes szervizelés mellett tartós szerkezet".
Egyedi problémás darabok mindig vannak/lesznek, de ez annyira kis alap werk, H szvsz ha tönkre is menne, olcsón lehet cserélni újra az egészet (akár ebayről is, gondolom, de majd megint jönnek a szakik)
Egy mutatócsere amúgy nem nagy ördöngösség, kb 5-15e Ft (a szett ára), plusz 10 perc vmi jobb órásnál, és 2-3e munkadíj. -
Szulita28
senior tag
válasz
mike1334 #233244 üzenetére
Elvileg kaphatóak itthon is, legalábbis találtam valami webshop félét, erről tudtok bővebbet? [link]
Igen, tudunk. A Laco hivatalos magyar viszonteladoja, gyári garival. Nagyon korrekt a srác, keresd meg FB-on és írj rá, vagy hívd fel. Nem biztos, H van pont ilyen modellje raktáron, de mindent meg tudsz vele beszélni. Ha van, akkor élőben is meg tudod nála nézni.
Szerintem amúgy megéri a jobb szerkezet a felárat. -
Szulita28
senior tag
válasz
Putyin90 #232953 üzenetére
Én vizisíztem 10 bar-os órában (és a történeti hűség kedvéért: borultam is rendesen
, de az órának meg se kottyant) . Persze azt nem mondom, H követendő magatartás, na de érted.
A termálvíz és melegvíz ugyanaz (kérdés, mit tekintünk melegnek), max. a sótartalmukban különböznek.
Szaunába viszont valóban nem javasolt vinni az órát, és legalább ugyanannyira a bőröd , mint az óra érdekében. -
Szulita28
senior tag
Egy igen figyelemre méltó darab érkezik holland barátunkhoz. Hétfőtől lehet rá rendelést leadni, a bevezető ár sztem igen korrekt érte. Végre vmi újszerűség a 7750-ek tengerében .
Ill. jön egy rakás új Zelos diver is, 40 mm-ben. Hianyoltátok az ilyen méretű búvárokat, hát tessékRáadásul NH35-os werkkel, szóval az ára sem lesz szvsz. elszállt.
[link] -
Szulita28
senior tag
válasz
Eugene Roe #232138 üzenetére
A Laco nem is akar svájci lenni. Made in Germany
-
Szulita28
senior tag
válasz
Nimda #231726 üzenetére
Csak megerősíteni tudom az elhangzottakat. Nagyon cool az óra
Engem két dolog zavar:
- Nekem nagyon nem tetszik a szíj anyaga. Ez a műanyag...Én szilikont (vagy legalább vmi puhább anyagot) vártam, és csalódás volt, amikor először kezembe fogtam.
- Amikor nyomogatod, nem kapcsolja auto a világítást, emiatt sötétben kvázi használhatatlan, mert állandóan forgatni kell, vagy nyomkodni a light gombot, H lássál vmit. Bár lehet csak nem jöttem még rá, H kell azt is beállítani. -
Szulita28
senior tag
válasz
dzsi23 #230824 üzenetére
Igen, volt. Nekem a Teki nem jött be, egyértelműen a Szamuráj nyert. A mérete kb egyforma, a Teki vékonyabbnak tűnt (vagy a Szami robosztusabbnak, már nem emlékszem pontosan).
Most jött a Butik levele, jön a Shogun. Szerintem az lenne a nyerő(az árát nem akarod tudni...
)
-
Szulita28
senior tag
Urak, van valakinek tippje, hogy ilyen Zuludiver szíjat honnan lehetne EU-n belülről rendelni? Csak angol weboldalakat találok egyelőre..
-
Szulita28
senior tag
Gyorscserélős stiftet ki lehet szedni az ilyet használó bőr/gumiszíjakból? Próbálta már valaki?
-
Szulita28
senior tag
Na..
-
Szulita28
senior tag
válasz
dzsi23 #229572 üzenetére
Szerencsére gyorsan elvittek mindent
Este 8-kor talán már csak 20 db volt.
Ami érdekes, hogy vadiúj, nemrég bejelentett darabok is voltak közöttük (ugyan csak NEARLY NEW-k, de akkor is).
A másik, amit nem értek, hogy Limited Edition-öket miért tesznek be ilyenbe? Köztük egészen különlegeseket is (már ami az ő kollekciójukban az..). Pl. C8 'Al Deere' TMB Limited Edition, de voltak ennél jobbak is. Engem nem zavar, amit Gonzi mindig szóvá tesz nekik, kivéve ezt. Szerintem , ha már egyszer megszívtak egy LE kiadást, mert nem megy el mind, akkor sem adom el féláron, mert ez tényleg degradálja az ilyet vásárlókat (nem is rémlik, más márkától láttam-e ilyet).
És még most is van kívánatos. Fura, hogy ez nem kelt el (hacsak nem sok van belőle..), pedig frankó kis darab -
Szulita28
senior tag
válasz
mr.perfect #229289 üzenetére
Egész pontosan ezt írják.
Főszabály szerint az uniós távértékesítéseknél a termék annak rendeltetési helye szerint adóztatandó. Az adminisztrációs terhek enyhítése érdekében azonban a meghatározott egységes 10.000 eurós értékhatárt meg nem haladó értékesítések esetén a teljesítés helye a letelepedés szerinti tagállam, bár az adózó értékhatár alatt is választhatja a főszabály szerinti adózást. Az értékhatár felett ugyanakkor a végső felhasználó letelepedése szerinti államának az áfakulcsát kell alkalmazni az értékesítésre.
-
Szulita28
senior tag
válasz
sgtkrekk #228970 üzenetére
Így van, 2 ín 1. Jól használható, és sokkal intelligensebb megoldás, mint a hagyományos fúrt lyukak + kipattintható búvár hosszabbító.
Vásárlása ahogy mondták. Honlapon megveszed, 1 héten belül nálad van, és örülszIratkozz fel hírlevélre, szoktak küldeni 100 fontos kupont.
-
-
Szulita28
senior tag
válasz
sgtkrekk #228951 üzenetére
1. Kvarc TAG-ok 200-400 között mennek használtan a FB-csoportokban (általánosan, nem a keresett modelled) . Én nem erőltetném a helyedben, kvarcból mindenképp vmi japót vennék. Sokkal jobban jársz.
2. Nem titán és nem kvarc, a többinek megfelel, és sztem a legkúlabb óra, ami kijött 2020-ban, ezen árszinten és stílusban [link] CW minősége simán hozza a TH-ét (ezen az alsó szintjükön, volt mindkettő). Talán 1 hete 15% kedvezményt is adtak rá, de kb. minden hónapban van vmi akciójuk.
-
Szulita28
senior tag
válasz
djeperto #228439 üzenetére
A lünettabetét a mostanra végképp rettenetes – és nagyon túlzó – hájpnak örvendő Rolex GMT Master pepsi lünetta.
A lünetta formája Audemars Piguet Royal Oak
A csavarok a tokfüleknél és az integrált szíj Hublot
A tok oldala Richard Mille
A korona a jellegzetes, köves Cartier
A koronavédő és a szendvicsszámlap Panerai
A számlap textúrája Patek Philippe Nautilus
A mutatók a jellegzetes Breguet mutatók
A tourbillon hídja Girard Perregaux
A felirat a számlapon, HMC az IWC-re utal.Szintén vmelyik adásban hangzott el, H ők direkt nem hajlandóak a Swiss Made feliratot felrakni az óráikra, mert az a svájci óra, amit ők csinálnak, nem amit a SM felirat jelképez (vagy vmi ilyesmi).
Viktor hátha még kiegészíti.
-
-
-
Szulita28
senior tag
GPHG-dijazottak.
[link]
Szép órák, "érdekes" győztesek... -
-
Szulita28
senior tag
Sinn újdonságok.
[link]
Megosztó lesz.. -
Szulita28
senior tag
A szakemberek nevében nem tudok nyilatkozni
Úgy gondolom, H nevesebb órás szakik/szervizek vállalják, és meg is tudják csinalni a komolyabb szerkezeteket is. Akikkel nekem van tapasztalatom (nem sorrendben: Edison U., Hantos, WDL), náluk nem lehet gond. Ill a baross utcai volt Omega-szervizt is szokták javasolni.
Ár nagyon változó. Hantos legutóbb meg 25E-et mondott az alap ETA-ra (év eleje), de ebben nincs alkatrész és tömítés szett, ha kell. A többi is hasonló árban lehet, kivéve a WDL, ami a márkaszerviz, és őket ugye kötnek bizonyos előírások, mit kell mindenképpen csinálniuk. Náluk 3x-os arról is hallottam már (de lehet, ebben alapból benne volt a tömítés).
Ezek mellett biztos talalni olyan órást is, aki jó és vállalna , de olcsóbb. Erről majd nyilatkozik más esetleg. -
Szulita28
senior tag
válasz
adamkaa777 #227094 üzenetére
1. Ha vmit jó áron látsz, csapj le rá gyorsan
2. Márkaszervizbe (a Longines-é , ha jól tudom , a WDL) szervezd az adásvételt, ahol előtte megnézik neked gyorsan, frankó-e a cucc.
3. Írjatok adásvételi szerződést. -
Szulita28
senior tag
válasz
djeperto #226981 üzenetére
És tegyük még hozzá, H aki veszi a fáradtságot, és feliratkozik hírlevélre ( ami 2020-ban nem egy ördöngösség), az rendszeresen kap ilyen-olyan kedvezményt. Kb. szinte folyamatosan van 100 fontos kupon, és negyedévente 15%-os akció (most épp mindenre volt múlt héten, de van, H csak bizonyos modellcsaládra).
Minőségre szerintem is kifogástalanok. Az áremelkedésük nyilvánvaló (engem is bosszant), de igyekeznek adni is érte valamit cserébe. Folyamatosan frissítik a modellválasztékot, havonta jelentenek be új darabot, egyre több a COSC minősített órájuk stb. Vannak meredek áru darabjaik, de a legtöbb odatehető kb. bármelyik középkategóriás svájci mellé minőségben, és árban is jól áll (nem a tiszocertinahemilton vonalról beszélek, hanem fortiszorislondzsinsz
és társairól ).
-
Szulita28
senior tag
válasz
adamkaa777 #226618 üzenetére
Az első kérdésre te is tudod a választ. Nyilván nem..hacsak nem szíved minden vágya az, és nem észérvek alapján döntesz. De szvsz listaárban nincsen 200e különbség köztük, inkább csak 100e. Longines esetében amúgy érdemes felkeresni a FB Használt órás csoportját, fel szoktak bukkanni vadiúj darabok, a boltinál kedvezőbb áron. És az adminokat is érdemes megkeresni, hátha tudnak segíteni.
A Davosa is jó kis márka, de azért a Longines-nál alacsonyabbra pozicionált. Főleg a szerkezetben jobb (sokkal) a L. (no meg az ismertségben, ha ez számít), külcsínben a Davosa is ott van a szeren. Ha valamelyik Davosa-t választod, azzal sem tudsz nagyon mellé nyúlni (Arénában Babósnál mindkettőt végig tudok tapogatni). -
Szulita28
senior tag
válasz
hdanesz #226194 üzenetére
Én azért finomítanam kicsit fagyalllo és rbalint88 kollégák által leírtakat. Ma már tényleg bármit felvesznek bármivel az emberek, de azért a nagyon nem összeillő dolgokat hanyagolnám. Öltönyhöz nem vennék fel pl. G-Shockot, póló-farmerhez meg gold IWC Portugiesert. Én maradnék az arany középúton.
Ez a Junghans nagyon szép élőben is, és nem nyuggeres, uh sztem is hordható lazább szetthez, de vannak még sokkal jobban illő órák ahhoz, amit leírtál. Egy Nomost pl inkább választanék ilyen árban hozzá (az újabb, sportosabb darabok közül), ha ez a stílus tetszik.Rbalint88,
Ha nem a tudasodat ertekelik, hanem a szep ruhadat, akkor valamit rosszul csinalsz.
Tökre igaz, de én jobban szeretem, ha a tudásom mellett azt gondolják, van stílusom/ízlésem isSztem lehet lezseren is elegánsan (és főleg stílusosan) öltözni, ha az alkalom megkívánja (én sem vagyok öltönyös), és ehhez az óra is hozzáad.
(Nem a leírt szerkódat minősítem, félre ne értsd!Általános gondolat részemről.)
-
Szulita28
senior tag
válasz
Peddy789 #226179 üzenetére
5-10%-ot kb. bármelyik óraboltba szemelyesen bemenve lealkudhatsz (természetesen a Rolexet leszamitva..), és webshopoknál is van rá esélyed. Ez a normál menet.
A BF szerintem 30%-nal kezdődik, és olyankor vannak is hasonló kedvezmények. Kivéve persze arra a darabra, amit épp kinéztélFigyelni kell rendszeresen, no és vannak egyéb - legális - beszerzési források is.
-
Szulita28
senior tag
válasz
SOAD19 #225972 üzenetére
Sőt, ha vmi tutira kell, írni kell nekik, es felreteszik akár előre is. Nagyon rendes banda
Gipsztigris,
(A videót ugyan nem néztem meg, de) Nekem is ezt mondták órások, ha a betétet úgy akarod cserélni, H vmi oldófolyadekba teszed. Akkor kijön csak a betét, miközben a lunetta a tokon van.
Az mondjuk valóban jobb gondolat, H lepattintod az egész lunettat, és utána teszed az oldatba...viszont van óra, ahol a lepattintas "horror" (szintén órás szóhasználat)De nem Seikora mondták.
-
Szulita28
senior tag
válasz
hdanesz #225833 üzenetére
Victorinox (nem röhög!
)
Ha különlegesebbre vágysz. -
Szulita28
senior tag
válasz
Lev Abalkin #225549 üzenetére
Bonetto
[link]Esetleg Crafter Blue, de az az Isofrane-hez hasonló.
Zolnagy,
Gipszelésre várok (csak el kéne jutni a traumatológiára); találkozunk a szemészeten!
Jobbulást! -
Szulita28
senior tag
válasz
djeperto #225545 üzenetére
Nem a félhomály a lényeg, hanem az, hogy van-e egyértelmű fenyforras. Ezen a képen szemmel láthatóan van, nincs is gond a leolvasással.
De nem hitvitát akartam nyitni. Én is szeretem a fehér/világos számlapot, csak nekem a fehér+króm mutató párosa nem jön be, mert bizonyos körülmények között idegesitően zavaró tud lenni. Legyen inkább fekete/kék/bronz stb. a mutatókészlet, csak vmi kontrasztot adjon. De megértem, H valakinek tetszik ez is.
Pont egy ilyen C60-nál gondolkodtam erősen mutatócserén, mert az órát imádtam, de rohadtul bosszantott az időszakos leolvashatatlanság.
Ennél xarabb csak az allblack(bocs a tulajoktól/imádóktól, saját vélemény
).
-
Szulita28
senior tag
válasz
dzsi23 #225529 üzenetére
Gyűlölöm...
(Óra)Evolúciós zsákutca
De persze lehet szeretni isZolnagy,
Irányított fény kell neki. Lehet az napfény, de lámpa is. Nekem ez a tapasztalatom. Ha van "irányfény", akkor nincs gond a leolvashatósággal. A gond a szórt fényben kezdődik, szürkületben pedig halál (volt nekem ...)
-
Szulita28
senior tag
válasz
jozs6200ax #225382 üzenetére
Nekem nincs, de nagyon jól néz ki.
Ezekben nem nagyon lehet csalódni, bátran megvehetok. Egyedül a szinkronizálás lehet kérdéses, ha JDM. -
-
Szulita28
senior tag
válasz
Deskdiver #225098 üzenetére
Jaaaj Tenet...valaki érti azt a filmet??
Az óra nagyon király, jöhetPersze nem annyiért, amennyiért majd kiadják..
Más.
Megjött a CW új Loupe magazinja. Hirtelen végiglapoztam a weboldalt, de sehol nem találok róla megjegyzést, ezért érdekes lehet: novemberben jön új Trident C60 az SH21-es szerkezetükkel, a már - más modelleken - ismert járástartalék-kijelzővel. Igazán kíváncsi vagyokaz árárará. -
Szulita28
senior tag
válasz
Peddy789 #225068 üzenetére
Előre bocsájtom, nekem a Stowa nem tetszik..
A Sinn 556 valóban elegánsan sportos, vagy csak unalmas, es gyerekes?
Egyik sem. A Sinn toolwatch. Nagyon jó everyday óra, de öltönyhöz nem való. Élőben valóban "egyszerű"-nek tűnik. Amúgy a 10ora10.hu forgalmazza , és sztem van is náluk készleten (Wesselényi U.).
Viszont a 103 SA sokkal mutatósabb ennél, az is volt készleten. Árban nem tudom, mennyivel több , de az sokkal inkább volna neked való (az alapján, amit leirtal).Érdemes félni a karcoktol az AR bevonaton?
Érdemes. Előbb-utóbb megjelennek a karcok, de csak bizonyos szögből beeső fénynél láthatóak. Egészen addig, amíg hozzá nem Csapod valamihez, ami mély karcot ejt rajta. Onnantól már mindig 😄Zavaró e a Stowa történelme, vagy tökmind1 ez?
A Vosztoknal zavarna, hogy 60 évig itt voltunk megszállva? 🙂 Én elengedném.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest