Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sgtkrekk

    csendes tag

    Üdv Mindenkinek! :)

    Egy ideje gondolkodom, és még egy ideig szerintem fogok is "új" óra vásárlásán.
    Eléggé kialakult mi is az elvárásom vele kapcsolatban de jelenleg csak egy óra ami eszembe jut, viszont egyelőre kétségeim vannak vele kapcsolatban.
    Egyszerűen imádom a formáját a stílusát a TAG Heuer Auqaracer 41mm -nek, viszont nem vagyok teljesen megelégedve az ár/érték aránnyal, főleg mivel Quartz-ot szeretnék mivel úgy érzem van már megfelelő (nekem) számú automata órám, nincs "kedvem" főleg ilyen kategóriában szervizeltetni még egyet. Ez a verzió 1500 euro környéke, ezért akár nagyon jó állapotú használtakat is nézegetek, nézegetnék de magyar oldalakon ez elég ritka ahogy észreveszem, inkább a régi 39mm-t látom mindenhol.

    - Először is szerintetek használtan forintban mennyi lehet a reális ára amire készüljek ha komolyan ráállok a keresésére? (TAG Heuer Auqaracer 41mm)

    - Másodszor pedig tudtok esetleg reálisabb alternatívát?
    A kritériumok a következők lennének:
    Sport óra fém szíjon, megbízható, komolyabb (kérlek értsd jól) nevű óramárka, tetszik a fém lünetta a búvár órák esetében, nagyon fontos a legalább 2 db plusz micro-adjusment a csaton, 1000 euro környéke, főleg quartz de nem ragaszkodnám hozzá mindenáron természetesen, kn 40-42 mm, a titániumot sem vetném meg... :)

    Bocsánat az agymenésért és köszönöm hogy ha végigolvastad, de sokszor járok fel ide olvasni és gondoltam hátha jutok olyan ötletekhez, alternatívákhoz ami elvezet a tökéletes megoldáshoz engem.

    Előre is köszönök minden egyet konstruktív hozzászólást. :))

Új hozzászólás Aktív témák