- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dud998
őstag
válasz TechN7ne #245753 üzenetére
Ha már Tissot-ot hord akkor nem fiatal.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
MrSealRD
veterán
Óraforgatót keresek... Igazából 1 automatám van és van amikor hordom is. Emiatt azt gondolom 1 darabos bőven elég lesz még a jövőre nézve is... Nem akarok indokolatlanul sok pénzt rálocsolni. És a esztétikai rész is másodlagos...persze ocsmány ne legyen. Csak mégse mahagóni fából készüljön, mert nincs hozzáadott értéke.
Funkcionálisan nem tudom mit kell tudnia egy ilyennek...legyen tartós. Meg halk...
Nem tudom mennyire tapogatózom jófelé...
Van bestbuy ajánlott darab?Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
dud998
őstag
válasz busman #245758 üzenetére
Azért egy képet kaphatunk róla?
Nekem amúgy azokból az új 36mm-esek tetszenek.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
MrSealRD
veterán
válasz Empsepo #245761 üzenetére
Hm... kicsit körülményes mindig állítgatni ha éppen a másikat venném fel 1-2 napra... Annyi járás tartaléka azért nincs, hogy bírja.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
válasz Magnum_ #245765 üzenetére
Ennél már csak az lenne jobb ha vennék egy kutyát/macskát...aztán rákötném.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
dud998
őstag
-
CrAzY88
aktív tag
válasz Empsepo #245761 üzenetére
Azért ez a "Felesleges" kijelentés kicsit erős.
Az igaz lehet, hogy ami olcsó, az sz*r, de ebben nincs semmi új.
Nekem több órám van, és igen is hasznos. Nem hordom az automatám túl sűrűn, viszont amikor fel veszem, be van állítva.
Mai napig megy, és valami 80 euróért vettem. Az ennél olcsóbb felé nekem sem volt bizalmam.Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
BloodRay
veterán
válasz Magnum_ #245765 üzenetére
Na szép, én meg épp 38 órával készülök venni... Shame...
Amúgy sokadik alkalmibb óra lesz és a fél perc se zavar sose ha be kell állítani reggel esetleg.
Ugyan nem Tissot, de svejci lesz. És hogy végképp betegnek tűnjek egy Seiko-t adtam el érte(igaz maradt 4)..."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
-
NYJ75
csendes tag
Sziasztok !
Szeretném kérni a segítségeteket .
Mido ocean Star 600 órához szeretnék venni gumi szíjat kéket ,lehet e kapni hozzá és hol?
Előre is köszönöm a segítséget[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz busman #245762 üzenetére
Nekem az a bajom ezekkel ,hogy kicsi a számlap ,hiába aránylag nagy tok - mindig kisebbnek tűnik az ember csuklóján.
Többek közt ezért is dobtam az Ray Diver II-t ,pedig ő még nem is volt annyira vészes csak voltak idegesítő tulajdonságai pluszban.Szerk.
Vicces ,hogy a kínai Pagani 1639-el eddig semmi gondom lassan egy éve ,pedig sokszor hordom őt is.
Az Orient koronáját mikor kitekertem ,majdnem lejött az ujjamrol a bőr.[ Szerkesztve ]
-
Veron
addikt
válasz 5-ös kezelő #245720 üzenetére
nem is láttam a válaszod, bocsi.
valóban én is jobban szeretnék egy lehajló fülű búvártokot, de olyat egyszerűen nem találtam. még a kis SKX013nál is filigránabb ez az Ajuicet DC23 széria, de még ez sem követi annyira a csukló vonalát. mondjuk ebben ludas az NH3x werk, amit szintén lehetne kissé vékonyabb.
mondom, a B terv, hogy bezel és insert nélkül beteszem a lapot meg a werket egy riyi002 explorer tokba (36mm átmérő, 12mm magasság)."Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Veron #245774 üzenetére
Búvárt nem tervezek venni többet, van elég. Pilóta "B" egyenes (pencil) mutatókkal, ami azért jó, mert 38 körüli toknál is elég nagy lehet a számlap, míg búvárnál a bezel miatt kisebb. Majd belefutok egyszer, addig jó a 43-as Lorus is, meglepő, h milyen hamar megszoktam - nem érzem nagynak, hála a jó tokfüleknek. Időnként a változatosság miatt 420-as Amphibia vagy 21-es Komandirskie van rajtam, a többieket kissé elhanyagoltam mostanában.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
CrAzY88
aktív tag
válasz MrSealRD #245771 üzenetére
Nekem Klarstein "márkájú" van (nyílván ez is kínai). Most kezd zörögni 3 év után, de szerintem ez belefér.
Szülinapra vettem 2 hónapja már egy újabb típust egy pajtásnak, jóval halkabb mint az enyém volt új korában.
Ez most 80 frank volt. Ebben az ársávban persze csodát nem kell várni, de pár évig teszi a dolgát.Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
@mriya@
őstag
-
MrSealRD
veterán
válasz @mriya@ #245777 üzenetére
Az utóbbi 1-2 hétben tettem egy próbát nagyon macera volt 2 naponta ezt eljátszani... A fölösleges járás vs megáll és tekerem viszonylatban nekem is eszembe jutott, hogy melyik terheli jobban a szerkezetet. Szerintem nagyobb mechanikus kopás van ha állóról tekergetem meg mintha a terveztt folyamatos ütemben mozognak benne az alkatrészek. De lehet tévedek... Igaz más műfaj, de HDD-k motorja is jobban szereti az állandó konstans sebességgel forgást mintha a le fel pörgést.
[ Szerkesztve ]
-
Veron
addikt
válasz 5-ös kezelő #245775 üzenetére
emlékszem anno Te sem akartál 40 mm fölé menni, persze sok függ a tok kialakításától.
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
tomsolo
addikt
Nagyon bejön az új JLC Polaris Date, ha lenne feles ~10k euróm venném instant , van hozzá fémszíj is ~1.5k euró
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
-
dzsi23
addikt
Vettetek már olyan órát, amitől korábban egyszer már megváltatok?
-
stellaz
veterán
válasz dzsi23 #245789 üzenetére
Gyerekkoromban volt egy kocka G-shockom, nemrég vettem egyet, igaz, az enyém fémtokos volt annó, az új meg műanyag tokos és a vásárláskor nem voltam tisztában vele, hogy létezik ma is fémtokos verzió (ahogy azzal sem, hogy létezik műanyag tokos egyáltalán). Szerintem a fémtokosra is be fogok nevezni előbb vagy utóbb, mert igazából eredetileg is azt szerettem volna.
[ Szerkesztve ]
-
xcvbxcvb
aktív tag
-
Empsepo
senior tag
válasz kúlermaszter #245796 üzenetére
Ez teljesen rendben van.
Jó a számlap. Jól leolvasható.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz kúlermaszter #245796 üzenetére
Sokan szeretik ,de sztem 50+ -os stílus a 1970-es évekből.
-
pulutodurumo
őstag
Ti tudtátok hogy nyáron jön 38-as Orient Bambino? 20mm-es tokfül távval, semmi kretén méret mint eddig. Kinézetre csak a szokásos, de a bézs számlapos egész jó.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest