- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz TechN7ne #246844 üzenetére
"Én meg vagyok olyan becsületes ,hogy visszavettem természetesen mert teljesen igaza volt."
Tavaly augusztus elején vetted [link], szeptember végén panaszkodtál, hogy már ~2 hónapja hordod, de pontatlan [link], a dátum önálló életet él [link], és idén júniusban, pár hete írtad, hogy visszakaptad [link]... érdekes.
"Nálam már rég bemutatkozott az Orient: pontatlan ,megbízhatatlan ,gagyi és undorítóan sz@r."
Te is bemutatkoztál itt: folyamatosan trollkodsz, okoskodsz, de legalább a becsületesség mintaképe vagy.
"A megértés és az elfogadás annyira messze áll tőlük mint egy igazán minőségi óra kb."
A minőségről csak ennyit: [link]. Bár akkor sem értetted meg, hogy a szíj csak egy cserélhető kiegészítője az órának, nem maga az óra. Nem véletlenül vettem meg újra azt az Orientet. [link]
[ Szerkesztve ]
-
5-ös kezelő
senior tag
Google fordítóval egész vicces, de azt kihámoztam belőle, h a cikk jobbnak tartja azonos ársávban a Seiko és Citizen példányait. Engem szerencsére nem érint, már nincs Orientem, és nem is tervezek 1előre venni. Tissot-t sem, Certina meg már van.
Mostani háborús új árakon meg még Amfíbiát sem vennék, szerencsére a készletem kitart hátralévő éveimben és ennél a típusnál a szervizelésre is akad bőven jó szakember. És bár erősen vágyom egy CW Sandhurst-re, egy szervizelt, moddolt 420916 Amfi racionálisabb választás.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
TechN7ne
nagyúr
válasz dzsi23 #246851 üzenetére
Pontosan leírtam mindent ,köszönöm a linkeket.
Az új tulajdonosnál sem viselkedett másképp ,valóban hibás a szerkezet és a számlap pedig selejtes.Szted ezek után engem érdekel az Orient bármilyen szinten…?
Köszike ,de már megjártam.7k- s Casio órák jól vannak ,azért meg majdnem 80k-t adtam és már rég bukóba vagyok. 👊🏽
[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
válasz TechN7ne #246854 üzenetére
Tehát ahelyett, hogy a hiba jelentkezésekor visszavitted volna garanciában, rásóztad valakire, majd kénytelen voltál visszavenni és lassan egy éve még mindig a gyártót szidod ahelyett, hogy lépnél az ügyben. Jól értem?
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
TechN7ne
nagyúr
válasz fagyalllo #246855 üzenetére
Eléggé berágtam rájuk igen ,nehezen fogom elfelejteni.
Nem űrlények vagyunk és mindenki hibázhat ,reménykedtem abban is ,hogy valóban user error!
De sajnos nem volt az ,én meg természetesen csak becsületesen üzletelek ,úgy bánok a vevőimmel ahogyan szeretném ,hogy velem bánjanak - emberi dolgok. -
fattyu
veterán
válasz TechN7ne #246856 üzenetére
tehát itt szidtad mert szar
ha valaki felvetette hogy lehet te rontod el akkor te hülyének vagy nézvemajd mégis remélve hogy te voltál a béna az - itt fennhangon fikázott hibásnak titulált - órát eladtad, majd amikor a
madárvevő jelezte hogy hibás akkor visszavetted és az orient qvaanyjáthát tényleg kéne neked egy becsületrend
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
-
-
arn
félisten
Az optikai torzitas csodakra kepes
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
dzsi23
addikt
válasz Evil Snowman #246866 üzenetére
Gyúrtál?
-
ricsik
őstag
Ez mekkora király már
-
ricsik
őstag
Végre egy értelmes pilóta, kár, hogy nem ECO-Drive
[ Szerkesztve ]
-
ricsik
őstag
Esetleg akik szeretik a narancsot.
-
-
Veron
addikt
Van valakinek tapasztalata balos (destro) órával? Tissot is megteszi.
Azon gondolkodom, hogy elsőre furcsa lehet de hordva akár kényelmesebb is mint a hagyományos."Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
arn
félisten
Az asztalon mert eltereshez kepest hogy valtozik viselve a pontossag? Igy, hogy a dobozaban van is kb 10-15s siet naponta.
Mongy mindig felhuztam a koronan, ha ez szamit.[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Veron
addikt
válasz 5-ös kezelő #246877 üzenetére
És kényelmesebb viselni?
A Serica 4215ből van destro kivitel. Tetszik az óra, de nem értem miért tesznek koronazárat a kézihúzôs modellre.
Soprod P24ről van Tapasztalatotok?
@Taylor : köszi, ezt az elnevezést nem ismertem.[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
dzsi23
addikt
A Watch Accuracy Meter (amit korábban ajánlottam) megmondja, hogy az adott pocízióban, az adott pillanatban mennyire jár pontosan az óra. Hordás közben viszont nem a pillanatnyi eltérés kell, hanem az, hogy hosszabb távon (mondjuk egy 8 órás munkaidő alatt) mennyit tér el. Erre a WatchCheck appot ajánlom (keress rá nyugodtan itt a topikban). Nem tudom, hogy van-e ios-re. Igazából nem is muszáj appot használni, de lényegesen megkönnyíti a mérést.
[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
válasz dzsi23 #246884 üzenetére
Tudom, iosre toltottem le hasonlot (fizettem is erte), de a iphone mikrofonjaval szart se ert, tul halk az ora. Masik loggolos appal elkezdtem nezni, az alapjan irom.
Csak azert kerdem, mert akkor inkabb visszakuldom, minthogy elkezdjem hordani vmi baja lesz, aztan eselytelen utana barmit tenni, max arulgathatom.
Gyanitom dobozaban tartva pontosabbnak illene lennie, mint folyamatosan hordva, tehat ennel rosszabbra szamithatok.
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
Az óra biztos nem túl halk, nekem is volt Mako 3-am, és tudtam mérni, csak hozzá kell nyomni az órához a telefon mikrofonját. Előny, ha van egy szilikon tok a telefonon, mert akkor nem karcolja az órát.
"elkezdjem hordani vmi baja lesz, aztan eselytelen utana barmit tenni, max arulgathatom"
Komolyan a trollra (TechN7ne) kell hallgatni, és róla kell példát venni? Küldd vissza, nem való neked mechanikus óra.
-
arn
félisten
válasz dzsi23 #246889 üzenetére
Hat meglehet most hogy korul is neztem a nekem valo terepen, a napelemes, radios reszen, hihetetlen, hogy a maxbillt megcsinaltak. Raadasul zafirral es titannal.
-
arn
félisten
Asszem beszelni kell az asszonnyal, hogy kell a csaladnak egy uj ora.
-
arn
félisten
válasz dzsi23 #246891 üzenetére
A max bill ora nekem regi szerelem… csak az eredeti plexiuveges, mechanikus verzio nem nekem valo volt.
De ez most betalalt… ket dolgot hianyolok, a milanese szijat feher oralappal, meg 100mig vizallo lehetne.
Amugy olyan 1100 eur korul van (zafir, solar).
-
arn
félisten
válasz dzsi23 #246894 üzenetére
Az en fejemben vhogy olyan kepzet el az orarol, hogy minden korulmeny kozott velem lehet, es mindig a pontos idot mutatja bar ehhez a stilushoz jobban passzol a borszij.
A 24g nem rossz egy ilyen hightech oratol.
-
stellaz
veterán
Mostanra kezd megérni bennem, hogy a Casi G-5600u g-shockommat lecserélem egy gw-5000-re.
Akinek van ilyenje és főleg volt előtte a műanyag tokos, az mondja már el az őszinte véleményét, hogy mindent egybevetve utólag is úgy gondolja, hogy megérte-e a háromszoros árat? Nálam ez pusztán csak érzelmi kérdés, de hátha kapok egy pro vagy kontra megerősítést. -
arn
félisten
válasz stellaz #246897 üzenetére
Regen gondolkodtam rajta, de szvsz hamar karcolodna. A masik, hogy azt a 80as evekbeli casio feelinget nem igazan hozza szamomra. Muanyagom van, tokeletes nosztalgiaerzes, sokaig az volt a “nyari” oram.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs