- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Empsepo
senior tag
válasz Ulenspiegel #246026 üzenetére
Ezt adom.
-
dzsi23
addikt
válasz SOAD19 #246012 üzenetére
Jó kérdés. A kék verzió van nekem, de nagyon csalóka a tutus fotó és a gyári kép is, mert élőben sosem annyira kék. Nagyon sötét acélkék a számlap, legtöbbször feketének látszik, csak bizonyos fényviszonyok között adja ki a színét, akkor sem nagyon. Annyira sötét, hogy én is elbizonytalanodtam, hogy talán feketét kaptam, de az első is ilyen volt. A fekete mindig fekete, a kék meg csak általában fekete, néha kék.
Egy jobb kamerával talán jobban át tudnám adni, de a telefonom ennyire képes.Vakuval... ehh, nem szabad így órát fotózni, de legalább látszik, hogy kék...
-
Caldera
aktív tag
válasz dzsi23 #246052 üzenetére
A kék Defender 2-nek is ilyen mélykék a számlapja. Amikor először kibontottam és megláttam az volt az első gondolatom, hogy visszaküldöm, mert feketét küldtek a rendelt kék helyett.
[ Szerkesztve ]
''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
shaman101
csendes tag
válasz Csigusz 1 #246057 üzenetére
Hat nem ertunk egyet, de ez nem baj. A kepek amugy nem adjak vissza az allapotukat, a junghans szamlapjan van nemi hiba, de alapvetoen szepek...
Esetleg az ertekukrol nemtudsz bovebben nyilatkozni ?
Xeon Workstation - Macbook Pro i7 - Focusrite Saffire Pro 14 - RCF Monitor 33t - Beyerdynamic 880 (600ohm) - KORG X5D
-
-
shaman101
csendes tag
válasz Csigusz 1 #246057 üzenetére
Ez egy erosen hasznalt, koranak megfelelo allapotu:
https://www.ebay.com/itm/203914554304?hash=item2f7a412bc0:g:kikAAOSwkUxiWYrt&amdata=enc%3AAQAHAAAA4KCB916i%2FV62PzqQlGA%2BFblxpvPb3KPOwMBcVtBLU9mnwGsnoFlDzyRy916ZX5AxeBg4OPOwGfrd00NDc7Sl9VxQVk%2Bqi7XSXN68vCFxmZAW5YVz1%2Bzngj%2BkSzyeIdCwiNfYqN0JOVawyCjfWEJ8VXVoO5NmIg%2Frla8KS4HKH7kEtqgJ91SDSmA9H8i80%2FccWdP3zVD8s30ykzazQe4uG9ECVElbmY%2Fe2qJ1mK76CC%2FeqA2tPKzATMEzlPt67NeKr2pKQhI%2BkOm9b6ZcIsZXHCy8o7W4jAKcflN6SVWieE3U%7Ctkp%3ABFBMiIr3jqNg
Az en oramat 10. ennyit nem hasznaltak.
Xeon Workstation - Macbook Pro i7 - Focusrite Saffire Pro 14 - RCF Monitor 33t - Beyerdynamic 880 (600ohm) - KORG X5D
-
Ozsi009
tag
Köszönöm a segítséget mindenkinek, akkor megnyugodtam a
nőiférfi Citizen órával kapcsolatban.Nézegettem még Casio Edifice órákat is, stílusra abból is találtam ami tetszik, ezek ajánlottak?
Más márka esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz SOAD19 #246063 üzenetére
Nem is baj, hogy nem olyan feltűnően kék, de annak is örülök, hogy nem full fekete, nagyon szép árnyalatokat tud néha felvenni.
Amúgy az olvashatósága is nagyon jó, mert a mutatók hosszában félbe vannak hajtva, az indexeknek meg millió síkja van, így nem tudom olyan szögben tartani, hogy ne tükröződjön rajtuk fény. Na meg a mutatók bal oldala szálhúzott, a jobb políros, az indexek teteje is matt, az oldala, középen a kivágás és a letörés pedig políros; ez nem csak az olvashatóságon, de a minőségérzeten is hatalmasat dob. Na meg ott van a számlapon az indexek alatt végigfutó "árok" políros élekkel... hihetetlen, hány dimenziója van ennek az órának. Gyakran elfelejtem, hogy az időt akartam megnézni rajta. -
BaLee
addikt
Sziasztok!
Mindig volt valami analóg órám, aztán jó 1.5 éve okosórára váltottam. Garmint Instinct. Imádom. De ránézésre egy műanyag bumszli. Kellene valami elegánsabb óra 1-1 megjelenős alkalomhoz, akár csak egy esküvőre öltöny mellé vagy egy vacsorához.
-Árkategória - 30-50k körül (ha valami bomba vétel van, mehet feljebb is kicsit)
-Használt vagy új - bármelyik
-Kvarc vagy mechanikus - kvarc inkább
-Mire használnád (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hiszen a mechanikus óra szerkezete miatt behatárolja a felhasználási területet hiszen viszonylag sérülékeny ütődésre, rázkódásra) - amit a felvezetésben leírtam. Alkalmi használat lenne, ezért sem gondolkodom mechanikus típusban, mert ott mindig beállítgatással kellene kezdeni.Tudtok mondani pár típust, vagy, hogy milyen irányba kezdjek nézegetni?
-
minek?:S
őstag
Sziasztok!
Keresnék valami ing alá valót. Nem vagyok nagy szakértője a karóráknak, idáig egyetlen órám volt, amit 10 éve kaptam a szüleimtől ballagásra, egy Casio, amit nagyon szerettem, csak- hülye fejemmel- nem igazán kíméltem, de a mai napig megvan a kis dobozkájában. Vannak konkrét elképzeléseim, pl márkából szeretnék Beringet. Neten nem sok infót találtam magáról a márkáról sem, ha jól sikerült kiolvasnom, akkor egy fiatal cégről van szó, egyszerű Miyota kvarc belsővel, kulturált köntösben, felárazva. Az ok, ami miatt ragaszkodnék -első órának- a márkához, hogy egy kedves ismerősöm emlékéhez kötöm, szóval, ha tényleg "csak" túlárazással van baj, akkor egyelőre azt lenyelem és a későbbiekben nézelődnék a pl. Zeppelin vagy az Orient háza táján, de az a következő lesz majd.
Az ok, ami miatt sürgősebb lett a vásárlás, az egy esküvő a hónapban, illetve a hétköznapokban is -főleg fehér/fekete- inget hordok, szóval megfér egymás mellett a kettő. Mint írtam, laikus vagyok az órák világában, leginkább Lakatos Zsolt tiktok videóiból tanulgattam, szóval egy-két tanácsot szívesen veszek.
Csak, hogy a lényegre is térjek: dimenzióim: 195 centi magas vagyok, 95-105 kiló között mozgok, szvsz elég vékony csuklóm van, ~18,5 centi.
Sokat gondolkodtam a szíj típusán és igazából vagy bőr, vagy -nagy szemes- fém szíjat szeretnék(ez utóbbit nem tudom konkretizálni, szóval itt majd a segítségeket kérem), az apró szemes, milanese design nagyon nem begyere. Ismerősöm bőrszíjat javasol, bátyám szerint a fém jobb megoldás, főleg az izzadás miatt. Számlapot tekintve mindenféleképpen kéket szeretnék.
Árban ~75k +/-20k Ft körül nézelődtem, használt is érdekelhet, ha jó áron van és nem leharcolt, de mindenféleképpen itthonról, és szeretném személyesen megtekinteni, mert eddig csak neten sikerült nézelődnöm.
Bering Titanium 11539-873 - 40k
Bering Classic 11740-727 - 77k
Bering Ultra Slim 17140-007 -57k26k
Bering Automatic 16743-307 - 113k -10%
Bering Titanium 15240-777 - 75k (ezt a fajta szíjat értem a nagy szemes alatt)
Így első blikkre a 15240-777 az, ami képeken teljesen megfogott. Igazából, főleg eleinte inkább dísz lenne csak rajtam, amíg újra meg nem szokom, hogy ne a telefonomon nézzem meg az időt, irodaházakban dolgozok főleg, szóval extrém körülményeknek nem lenne kitéve. Remélem nem sírva kell megvennem a véleményeitek után, de azért csakpozitívattényszerűséget várok.
Előre is köszönöm urak.Üdv.:M.
-
minek?:S
őstag
válasz TechN7ne #246072 üzenetére
Oh, mondjuk erről nem is hallottam. Remélem valaki tud segíteni, ha lebeszélni nem is, de legalább tudjam, hogy hülyeséget fogok csinálni. Kíváncsi vagyok, hogy az általam kinézett(ek) vajon mit tud(nak).
(#246073) SOAD19
Persze. Nyilván a tiedhez képest vastagabb, de ismervén az arányaimat(relatíve hosszú alkar és relatíve nagy kéz), plusz nyilván a saját perspektívám olyan hatást kelt, mintha vékony lenne. Azért mondjuk egy Amazfit GTR okosóra a maga 47 centijével brutális lenne, ezért karórákon inkább próbálok az elegáns vonalban maradni, ~40x9 millinél. Kíváncsi vagyok mekkorának hat egy 39 mm-es tok és egy 43 mm-es, ha az említett példáimnál tartok.Üdv.:M.
-
Ulenspiegel
tag
válasz minek?:S #246070 üzenetére
Azt az órát vedd meg, ami megfogott.
A kiválasztott óra (Bering Titanium 15240-777) stílusos, elegáns.
Zafír, titán, Miyota - teljesen rendben van.A te esküvőd lesz?
-
ricsik
őstag
válasz dzsi23 #246078 üzenetére
Nagyon nem szeretem az open heart órákat, de ez tényleg olyan szép, hogy már ránéztem az árára is
Sajnos jó az ára jó, a mérete is jó,...Ha már szóba került minap a PRX. Tegnap láttam Teddy videóját a Tissot PRX Chronograph-ról, hát szerintem nagyon szép lett. Megvárom, míg kiadják quartz-ba, mert automatába elég drágácska lett nekem.
Más:
Megjött a sok kínai szerszámom, de az óra felújító projekt egyelőre gyors halált halt, vagy legalábbis parkol. Úgy be van rohadva a hátlap, hogy a nagyobb kézi hátlapnyitó nagyon kevés oda, csak asztali nagy nyitóval lehet(ne) kicsavarni, pedig sok netes trükköt kipróbáltam.[ Szerkesztve ]
-
dud998
őstag
válasz lacizeg #246083 üzenetére
Nagyon szép!
És dzsi23 a tied is.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
Magnum_
nagyúr
[link] 🤷♂️
I humbly and respectfully decline™
-
nagyúr
Sziasztok,
Még mindig az Omega (Planet Ocean), NATO szíjat keresek rá. "Kicsit" sokallom a 70-80e forintos árat a gyári szíjért, főleg mert két-három darabot is szeretnék vásárolni... Tudtok nekem ajánlani jó minőségű alternatívát? Jó lenne ha ennyi pénzből kijönne a három. -
Kbali
nagyúr
válasz bulikavagyok #246093 üzenetére
Vótmá? https://phenomenato.com/
-
nagyúr
válasz Kbali #246094 üzenetére
Köszi, pont ilyet kerestem! Ti ismeritek ezt a márkát, jó minőségű termékeik vannak? Csak színekben lehetne nagyobb választék... Nincs egyszerű dolgom, mert színes az órám tokja, és pont olyan színű szíj nyilván nincs nekik (sajnos hasonló sem). Bár végül is egyet tudok rá rendelni, ahogy látom.
Szerk.: Ez hazai cég??
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz bulikavagyok #246096 üzenetére
Igen.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Kbali
nagyúr
válasz bulikavagyok #246096 üzenetére
Topiklakó alapította anno.
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs