- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deskdiver
senior tag
válasz Szirtimorc #205152 üzenetére
Köszi.
6750-G70195
Nem sok infót lehet róla találni. Citizen Avalon szériához hasonlít, de ezen már van Promaster logo.[ Szerkesztve ]
-
No.01
őstag
Hulye kerdes, de hasznalt, de nem hordott orat hova lenn e erdemes beadni ertekesitesre? (Mar ha van ilyen egyaltalan )
Ha nem akkor hol lenne erdemes meghirdetni? (Konkretan Seiko SNDZ20P1) -
cibere11
tag
Üdv!
Vettem egy Casio GB5600AA- órát és az adj+mode+search gombokra bejön valami test menü.Kerestem de nem találok róla leírást. Érdekel mit is rejt ez a pár lehetőség.Ha valaki találkozott már ilyen dologgalHTC Wildfire S 2.3.5, Nexus 7 16 Gb , iPhone 4 8Gb , iPhone 5s 16Gb iPhone SE 32gb iPhone SE 2020 64 Gb Macbook Air 2017 , Xbox SS Macbook M1, IPhone 13
-
Veron
addikt
Kollégám keres 36-37 mm-es sportosan elegáns órát 60-70e Ft-ig, mit ajánlotok újban? Én vintage darabokat mutattam neki, de eddig egyik sem nem nyerte el a tetszését.
Ajánlás közben bukkantam rá ilyen szép darabokra is, mint ez a kvarc Junghans. [kép]
Kösz!"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Fall-N
veterán
válasz Veron #205167 üzenetére
37-38 mm között vannak a Seiko 5-ösök is. De jó a vintage vonal is, ha rendesen le lett szervizelve az adott óra. Olyat viszont kerülnék, aminél a "szervíz ideje nem ismert, de szépen jár".
Kvarcnál is vannak szép vintage korú órák, nagy kedvenceim a '70-es '80-as évek Seikoi és az orosz órák (abból is persze sok az automata).
[ Szerkesztve ]
-
@mriya@
őstag
válasz 5-ös kezelő #205168 üzenetére
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
Veron
addikt
válasz @mriya@ #205170 üzenetére
Adom, ilyesmire gondolt. Teljesen jó az irány, ezért mutattam neki a korábban általam már itt linkelt Seagullt. [link]
A Seiko 5-nél kicsit "komolyabbat" szeretne, nem baj ja nem automata a kiszemelt. Világos számlap előnyben.Megjegyzem a kvarc Junghans, meg nekem tetszett meg közben.
[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
KunEmber
senior tag
Sziasztok!
Az Orient Star Classic szerkezete (F6N44) vagy a Seiko Presage Cocktail 4R36-ja között van érdemi minőségbeli különbség szerintetek?
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
Veron
addikt
válasz Empsepo #205175 üzenetére
a sportosan elegáns itt arra utal, hogy ugyan nem öltönyóra, de inggel, zakóval is felvehető (elegáns), de ingpólóval, akár sportcipővel is hordható (sportos). amolyan smart casual-business casual óra: [link]
és pont ilyen stílus kellene most.[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
pulutodurumo
őstag
válasz Empsepo #205175 üzenetére
Akkor neked marad az Ahoi, ez már WR 200, abban már bátran sportol az emberfia.
[ Szerkesztve ]
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
No.01
őstag
Ismeri itt v.ki kozelebbrol a LIV markat?
Szembejott es elegge szimpatikus. GX1-A
-
Szulita28
senior tag
válasz Veron #205173 üzenetére
Longines (Hydro)Conquest sztem az embered keresésének a tárgya. Automata és kvarc is van ugye belőle, sőt VHP is már.
Esetleg Eterna (Super) Kontiki vonal, az is soxor WR200, és van belőle sokfajta.Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
truefx
aktív tag
Sziasztok, tanacsot szeretnek kerni. Egy baratom szeretne megvalni egy Breitling B-2-tol, cca. 250e HUF aron. Allitolag keveset hasznalta, es ranezesre is eleg jo allapotban van. Valoszinuleg tobb eve nem jar mar a szerkezet, mert a fiokban tartotta. Megeri ennyiert? Milyen szervizkoltsegre szamithatok? Ha jol ertem ez egy eleg gyakori szerkezet (2892).
Van egy ilyen oranak ara a piacon? Ha nem jon be, meg tudok hasonlo aron szabadulni majd tole?
Koszonom a tippeket!Igy nez ki:
-
truefx
aktív tag
válasz schawo #205189 üzenetére
Akkor vmit felreertelmeztem
-
zoarden
tag
kicsitOFF
Azt tudtátok hogy régen volt olyan fajta sebességmérő, ami inkább az órák családjába tartozott?
Ebben a totalcaros cikkben ahol Csikós egy veteránkorú angol motorról ír, egy "Jaeger óra" van (cikk közepe tájéka)
"Hogy mi is ez a Chronometric? Egy fura sebességmérő-fajta, amit a francia Jaeger cég talált ki a húszas években".[ Szerkesztve ]
I want to be what I used to be when I used to want to be what I am now!
-
titán
Skacok, dfi-ről tax free opcióval kb mennyi idő alatt ér ide az óra? Futár, vagy a posta hozza? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest