- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mabandi1
tag
Sziasztok.
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy tudnátok ajánlani hasonló formatervű órákat mint pl a Panerai? Borzasztóan tetszenek csak nem az én pénztárcámhoz van szabva az ára.
Néztem a Parnis-t, de valahogy nem bízom a kínaiakban, mellesleg nem szeretnék egy full Panerai copy-t.
Remélem kiveszitek hogy mit akarok kinyögni. -
squir
aktív tag
válasz mabandi1 #204953 üzenetére
Pl Gruppo Gamma
-
Deskdiver
senior tag
válasz mabandi1 #204958 üzenetére
Pont a Luminorbol van a legkevesebb választék. Főleg olyanból ami nem köthető Kínához. Egy Gruppo Gamma aligha fér bele a keretbe. Én összerakatnék egy custom darabot mondjuk a Getat Watch-nál Ha szervizérett lesz a szerkezet akkor a kínai klón kuka ,és mehet mele egy rendes Unitas. Akkor már elég hasonló összeállítás lesz mint mondjuk egy régi eredeti PAM000.
-
pulutodurumo
őstag
-
Szulita28
senior tag
válasz mabandi1 #204958 üzenetére
Már nem annyira vagyok tisztában az áraival, de sztem M1ó kartács kb. ennyiből összedob neked egyet, és abban már eredetileg is Unitas lesz.
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
nagyúr
válasz pulutodurumo #204961 üzenetére
Ez aljas volt nagyon.
Ki..szottul ronda!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
dzsi23
addikt
válasz DrDobos #204941 üzenetére
Nekem csípte már be tömör és hajtogatott is. De volt tömör és hajtogatott is, ami sosem. Ahogy fagyalllo írta, "embere-órája válogatja", nem lehet előre megmondani.
(#204926) Nordik:
Lehet, hogy fémszíjjal elcsúszik az óra, de könnyű visszacsúsztatni. Kaucsuk/szilikon szíjjal lassabban/kevesebbszer ugyan, de szintén elmozdul, és (mivel nehezebben csúszik) sokkal macerásabb a helyére rakni. Legalább is én így tapasztaltam, más lehet máshogy.[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz pulutodurumo #204961 üzenetére
Övön aluli
ha rendelsz magadnak, nekem is jöhet 1"there are more jacks then one at the fair..."
-
ricsik
őstag
válasz gipsztigris #204978 üzenetére
LOL
-
nrg.960
tag
válasz csabulaxi #204976 üzenetére
Nagyon kifeszítettem a tenyerem, így teljesen hátrafeszült az ujjaim vége.
#Lauda: Először én is így gondoltam. A régi Monsterek domború Hardlex-el voltak szerelve, ez pedig már sík küklopszos' zafírral, viszont élőben nem rossz, meg lehet szokni. Pedig kb az összes Seiko-t zafírosítottam domború üveggel.
Nem vagyok a szavak embere..
-
-
consono
nagyúr
Visszakérdezek: kell bele olaj? Sokkal kisebb a nyomaték, ami egy kvarc órában van, simán elég lehet a műanyag csapágy, kenés nélkül... De szétszedve csak képen láttam analóg kvarcot, szóval csak okoskodom
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Fall-N
veterán
válasz consono #204991 üzenetére
Minden szerkezetben amiben van mozgó alkatrész kell kenés. Még a műanyag fogaskeréknek is a szilikonos kenőzsír. Az más kérdés, hogy nem hosszú távra tervezik őket és egyben cserélik az egészet, mert pár dolláros költség csak.
De ahogy írtam a drágább szerkezetnél már nem annyira evidens. Órás blogban olvastam valahol, hogy elemcserénél szokták a kenést is ellenőrizni és elvégezni.
[ Szerkesztve ]
-
Deskdiver
senior tag
Baxus ,de hiányzik a topikból Dzsana, Kvazy, MK VII...
-
Deskdiver
senior tag
válasz Sungoo #204995 üzenetére
Persze ,hogy van. Ezért nem is firtattam az állítást. Nyilván megvan a maga romantikája annak ahogy taxisok, aneszteziológusok, pékek ,lemezlovasok stb. próbálják feltárni a mechatronikát vagy újra feltalálni a kereket és ez néha elkalandozik az ezoterika irányába. Ilyenkor jönne jól valaki akinek gyakorlati tapasztalata is van a témában. Ilyen aktív tag jelenleg nincs. Marad a szarkazmus. Mikor tudod ,hogy miszinformáció vagy egyenesen baromság egy állítás ,de se időd se energiád beleásni magad a témába ,hogy hatékonyan cáfold vagy kitermelj magadból egy hasonlóan zsigerből jövő egyszerű ellenpéldát ami csak a szakmabeliek szájàból hangzik hitelesen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest