Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Yettel topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kanadában sem lesz olcsó az S25 Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
Kolondrum #62867 üzenetére
Nem tudom mennyire tökéletes a gyári beállítás, vagy mennyire lesz az ha a javasolt mértani módszerekkel állítja be az ember. Egy dolgot viszont saját tapasztalatból tudok. Ledes swift gyárilag szerintem balesetveszélyesen rövidet világított. Csajom jár a kocsival, azt mondta ő már megszokta hogy ilyen. 2,5 évvel a vásárlás után megemlítettem a suzuki szervizben dolgozó villamosszerelő haveromnak, aki mondta hogy elvileg automata a ledes lámpa, de ránéz. Fényes nappal a a műhely faltól kb 2 méterre megállt vele és minden centizgetés, szarakodás nélkül elkezdte feljebb tekerni. Szemmel láthatóan jócskán megemelte, azt mondta jó lesz. Első alkalommal megdöbbentünk hogy mennyit tud ez a szar előre is világítani, kb szükségtelen volt felkapcsolni a reflektort. De senki, ismétlem senki nem villogott szemből. Pár esti használat után nem akartam elhinni hogy nem zavarja ez a fény a szembejövőket, ezért gyakorlati próbát eszközöltem. 2 kocsival kimentünk országútra, én elmentem jó messzire a sajátommal, majd szembe fordultam a swittel és elkezdtem közeledni felé és nagyon figyeltem a lámpája fényét. Amikor mellé értem, csak értetlenül ráztam a fejem, nem tudtam felfogni hogy lehet ez, de tényleg nem volt zavaró, vagy vakító a legkevésbé sem.
Szóval nem tudom hogy ez a beállítás mennyire lenne megfelelő a műszeres vagy a kimérőszalagozós módszerhez, de én inkább azt javaslom tekergesd és ha jónak látod teszteld, menj szembe a kocsival. Ha zavaró visszább tekered, ha nem zavaró, akkor úgy hagyod
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Kugoo Kirin G1
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AM 5 lapok
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest