- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Amíg chainload volt benne, addig ha kiválasztottam a WinMe-t, akkor átváltott karakteres módba (a színek maradtak), és nem indult el.
A #-et kipróbálom a gfxmenü elé, csak előbb a másik gépben a BeOS-el kell valamire jutnom (valamit elcseszett a vinyón, és még a Partition Magic sem tud mit kezdeni vele). -
Male
nagyúr
Köszi, ezt kipróbálom (bootsect.dos ott van).
A ''makeactive'' aktívvá teszi a pratíciót? Ha igen akkor erre azthiszem nincs szükség, mivel az ntldr is ott van mellette, szóval az XP is onnan indul (nem az XP partíciója az aktív).
A nem grafikus Grub-hoz nincs valami ötleted? Fontos lenne, mert a monitorom nem kedveli a gyakori felbontásváltást (ezt a problémát majd egy monitoros topicban írom inkább le). -
Gambit
őstag
Így van, még nincs fönt a linux, csak egy xp. Mellé szeretném rakni a Linuxot. Csak a partition magic progim meg a másik gépemen van, ami meg nincs itt. Világos vagyok?
Szóval ehhez a manőverhez is adhatnál néhány tanácsot, ha akad. Nagyon köszi a segítségedet! Ha megjön a másik gépem, nekiállok!
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Ok, ebből egy büdös darab betűt nem értettem, de az azért lehet, mert egyáltalán nincs fogalmam a linux használatáról. Ezért is kéne a dual boot rendszer, hogy ha nem sikerülne valami linuxba, azért legyen egy op-rendszer a gépen, amin meg tudom oldani. Azért nagyon köszi a választ, lementettem, aztán majd küzdök vele erősen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest