- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabranek
senior tag
nem hiszem, mert az alaplapi biosból tiltva van. Lehet a vga-t nézi hangkártyának, elvégre az az ATI
Próbálkoztam a legkülönfélébb lejátszó programokkal is, de semmi előrelépés...az egészben az a vicc, hogy a rendszerbeállításoknál normálisan le tudja tesztelni az összes hangfalat subwooferrel együtt, de miután véglegesítem ezeket a beállításokat és kilépek vissza desktopra, elfelejti, és újra az ATI HDMi cucc lesz alapból beállítva. -
gabranek
senior tag
sziasztok!
egy kis segítséget szeretnék kérni a hang beállításához suse 11.4 alatt:
van a gépben egy audigy2-es kártya, amit a rendszer szépen fel is ismer, viszont az 5.1-es hangot nem tudom elővarázsolni belőle (leginkább a mélynyomó hiánya zavar)
Hiába állítom be a YAST vezérlőközpontjában a multimédia alatt a hangfalbeállításoknál a soundblastert alapértelmezettnek, mire kilépek belőle, elfelejti és valami Redwood HDMI audiót akar alapnak használni(az eszközkezelőben is megjelenik ez az ATI kártya, ami igazából nem is tudom, hogy micsoda, mert ilyen kártya nincs a gépben
).
szóval, hogy a csudába tudom megjegyeztetni a hangfalbeállításokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest