- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
fv82
tag
válasz
Core2duo6600 #1163 üzenetére
Én is az nvidia oldalát követtem és 2 modult kért, de amikor megattam az elérhetőséget, akkor több modult is talált aminek a nevében szerepelt az, amt kért. A helyzet, hogy akkor még noobabb voltam mint most. Majd megnézem megint, ha lesz időm.
Az hogy feltelepítettem a futtattható drivert nem elég?
-
fv82
tag
válasz
Core2duo6600 #1157 üzenetére
Asus 8600GTS
Nvidia drivert először Yastról akartam telepíteni, de nem ment fel minden csomag. Végül a letöltöttett sikerült felraknom és opengl ment rendben. -
fv82
tag
Sziasztok! Elég kezdő vagyok Linuxból. Sikerült felraknom az mplayert fordítással és a codecek is mentek a helyükre, de valami gebasz van.
Hang tökéletes, de a kép ilyen: [link]
Érdekes ha video lejátszás közben kikapcsolom a gépet, egy pillantra látom a rendben futó videoablakot.
Van valami ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged