- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aaalbi
tag
Sziasztok!
Vettem 1 új laptopot (hp g6-2240sh).
A teljes sztorihoz hozzátartozik, hogy fel akartam tenni a win7-et, de mire feltelepült és újraindult volna a telepítés befejeztével. Hát mit ad isten nem indult el. Aztán kiderítettem, hogy nem is fog. Csak win8al mert ahhoz van driver a hp oldalán.
Ezután direkt úgy csináltam partíciót h hagytam helyet a linuxnak. Ki szeretném próbálni hogy működik-e vele a laptop.
Kiválasztottam az openSUSE-t. feltettem a 12.2-est. Feltelepítem és természetesen az az idióta vindóz indult el. Most megjelent a 13.1 az van fent. A telepítés során figyeltem mindent, úgy volt a beállítás, hogy ne alapból az MBR-ből bootoljon hanem a /dev/boot/-ról.
Gondolom ide települ a GRUB2.
Ja, kezdő vagyok a témában.
Tehát itt is utolsó újraindulásnál azt látom, hogy a vindóz 8.a-es "csodája indul".
Olvasgattam a témában, hogy bootoljak be a live dvd-ről és majd a yast-al kell csinálni valamit.
Na ez itt a kérdés, hogy mit? Úgy h elinduljon a GRUB2 az elején.
Köszi a segítséget.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest