Hirdetés
- iPhone topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DukeFX
tag
válasz
Vilmoskorte
üzenetére
Pont azzal próbálkozom!!! Egy rakás sz@r az egész! Ilyen lib, olyan lib, amolyan f@szság! Egyszerűen nem tudom felrakni, mert annyi mindent hiányol. Ha beszerzem a megfelelő cuccot, ami kell neki, és telepíteném, akkor meg az a cucc nyvalyog, hogy nincs ez, nincs az... egyszerűen nem jutok a végére. A SuSE majdnem fullon fel van rakva.
-
DukeFX
tag
Sziasztok! Létezik Linux alá valamiféle codec-csomag? Kezdek hülyét kapni, hogy beszerzek valami codecet és vagy a ''függőségek játéka'' megy és nem tudom felpakolni, ha sikerül minden összetevőt összekaparni, akkor meg nem tudja lejátszani, mert nem tetszik neki. Jelenleg csak MOV-ot tudok lejátszani. AVI-t nem viszi, pedig fenn van az xvidcore és a div4linux is. (És biztosan tudom, hogy DivX vagy XVid-del tömörített). Tehát van valkinek valami ötlete, hogy azt a rengeteg sz@rt, amit felpakoltam tudjam is valamire használni, és ne csak a helyet foglalja!?
Új hozzászólás Aktív témák
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest