- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
_kovi_
aktív tag
Sziasztok!
Van egy problémám SLES11-el. Valami hálózati anomália lehet, mert amíg bootol a szerver addig tudom pingelni és amint a login-hoz ér a terminál onnantól már nem elérhető a hálózata. Ezáltal csak hyperv konzolon keresztül tudom kezelni, se ssh semmi.
Napok óta googlizok, hogy mi a fene lehet már mindent megpróbáltam de eddig sikertelenül. -
_kovi_
aktív tag
Köszi. Active volt a szerviz státusza természetesen.
De a hülye tűzfal szivatott meg mert a kozolon lekérdezve inaktívnak írta, viszont grafikus felületen aktív volt, ott letiltva egyből jó lett. Pedig még előtte google leírás alapján a portot is átengedtem a tűzfalon.
De tuti én voltam a láma, de ez a suse nagyon más mint a Centos vagy a Redhat. -
_kovi_
aktív tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék, SLES12 SP4 -hez szeretnék csatlakozni SSH-n de nem akar sikerülni.
Pár órát eljátszottam vele, sshd konfig mókolással de semmi...
Hálózat rálát, ping ok, selinux letiltva, tűzfal letiltva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Antivírus szoftverek, VPN
- Gyermek PC játékok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Teszt
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged