- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
_kovi_
aktív tag
Sziasztok!
Van egy problémám SLES11-el. Valami hálózati anomália lehet, mert amíg bootol a szerver addig tudom pingelni és amint a login-hoz ér a terminál onnantól már nem elérhető a hálózata. Ezáltal csak hyperv konzolon keresztül tudom kezelni, se ssh semmi.
Napok óta googlizok, hogy mi a fene lehet már mindent megpróbáltam de eddig sikertelenül. -
_kovi_
aktív tag
Köszi. Active volt a szerviz státusza természetesen.
De a hülye tűzfal szivatott meg mert a kozolon lekérdezve inaktívnak írta, viszont grafikus felületen aktív volt, ott letiltva egyből jó lett. Pedig még előtte google leírás alapján a portot is átengedtem a tűzfalon.
De tuti én voltam a láma, de ez a suse nagyon más mint a Centos vagy a Redhat. -
_kovi_
aktív tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék, SLES12 SP4 -hez szeretnék csatlakozni SSH-n de nem akar sikerülni.
Pár órát eljátszottam vele, sshd konfig mókolással de semmi...
Hálózat rálát, ping ok, selinux letiltva, tűzfal letiltva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest