Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Magisk
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpi6k
addikt
Ha esetleg valakinek van 5lete szóljon!
-
arpi6k
addikt
Tekintettel arra hogy egy mail szerverről van szó, a Runlevel 3 szimpi.
Megnéztem a file:/etc/init.d/rc3.d-ben levő linkek tartalmát, és elég bonyolultan nézett ki. Nagyrészéről nem is tudtam hogy mit csinál. Nekem is egy ilyet kellene csinálni hogy bootoláskor elinduljon az eXtremail?
[Szerkesztve] -
arpi6k
addikt
Sziasztok!
Megint van egy kis időm az e-mail szerverrel szenvedni. Tehát a lényeg hogy az eXtremail nevü progit akraom telepíteni. Elvileg fel is ment, de elindítani nem tudom. Elvileg ezt kéne csinálnom:
2. Boot startup
Copy the file eXtremail.boot to the proper init directory (usually /etc/init.d or /etc/rc.d/init.d).
Make the proper link to that file in the directory where other daemons are
started (some /etc/rc* or /etc/rc.d/rc*).
A feladat első részével megvagyok, bemásoltam a eXtremail.boot nevü filét a file:/etc/init.d könyvtárba. Itt több ilyen *.boot nevü filét is van, szóval valszeg ide kellett másolni ezt is.
Viszont a második pontot nem értem. Valki tudna segíteni hogy mit kell csinálni? Vagy csak egy átlagos program telepítésének, és elindításának a menetét/logikáját el tudná magyarázni? -
arpi6k
addikt
Nincs valami filekezelő progi linux alá? Olyasmi kéne mint a Total Commander.
-
arpi6k
addikt
Sziasztok!
Feltelepítettem egy eXtremail nevü Mail servert suse 9.0 Server alá. Az ok hogy nagynehezen felraktam (soha nem csináltam még ilyet), de elindítani nem tudom. Hogyan kell? Mit kell csinálnom? Megvan az eXtremail könyvtár benne a fileok, de nem tudok velük mit kezdeni.
-
-
arpi6k
addikt
Sziasztok Sárcok!
Van fent egy SUSE Linuxom. MSN-t szeretnék rá varázsolni de anniyra nem sikerül. Eddig csak win-t használtam. Láttam ezt a Gaim nevü programot. Itt beállítom az msn címem, és a jelszavam, de valmiért nem akar fellépni. Hibaüzenetbve ütközök. Valmi ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest