Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Huawei bemutatta a FreeBuds Pro fülhallgató 5. generációját
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpi6k
addikt
Sziasztok!
Megint van egy kis időm az e-mail szerverrel szenvedni. Tehát a lényeg hogy az eXtremail nevü progit akraom telepíteni. Elvileg fel is ment, de elindítani nem tudom. Elvileg ezt kéne csinálnom:
2. Boot startup
Copy the file eXtremail.boot to the proper init directory (usually /etc/init.d or /etc/rc.d/init.d).
Make the proper link to that file in the directory where other daemons are
started (some /etc/rc* or /etc/rc.d/rc*).
A feladat első részével megvagyok, bemásoltam a eXtremail.boot nevü filét a file:/etc/init.d könyvtárba. Itt több ilyen *.boot nevü filét is van, szóval valszeg ide kellett másolni ezt is.
Viszont a második pontot nem értem. Valki tudna segíteni hogy mit kell csinálni? Vagy csak egy átlagos program telepítésének, és elindításának a menetét/logikáját el tudná magyarázni?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- Fotók, videók mobillal
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- E-book olvasók
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest