- Apple Watch
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vegha
senior tag
válasz
zLegolas #556 üzenetére
Na, végre. Köszi, végre vmi használható hozzászólás.
Igen, próbáltam. De az nálam úgy néz ki, hogy Utilites/Language/Country & Region.
Igen, Eval. Tudomásom szerint pont a Live való az ismerkedésre. Most akkor pontosan mi is a különbség a két verzió között ? Én úgy tudtam, hogy a Live az csak az optikai meghajtóról bootolható, de nem telepíthető OS. Az Eval pedig ennek az installálható változata, egy kvázi teljes értékű OS.
A teljes verziónak mi a kódneve ? Mondjuk nem szeretnék 5 CD-vel szórakozni, ezért kértem a barátomat, h. DVD-t töltsön le DC-ről. A www.linuxcd.hu oldalról pontosan melyiket kéne beszereznem, hogy egy használható, vagyis magyarul is használható install rendszert kapjak ? -
Vegha
senior tag
Igen, de már a K menü is angol. Persze, én is gondoltam, hogy az elejétől a végéig magyar lesz, de a szinte minden program, felület angol. Ezzel nekem nem is lenne problémám, de a szüleimnek kicsit nehézkesebb a dolog.
Ha valaki tudja, hogyan kell utólag nyelvet telepíteni, legyen olyan szíves és ossza meg velem ! -
Vegha
senior tag
Bocs, nekem is tudna vki segíteni !? A problémám mégegyszer: a magyar nyelvet kéne utólag telepíteni a dvd-ről, de fogalmam sincs hogyan is működik ez.
-
Vegha
senior tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni. Szert tettem egy 9.3-as SuSe eval verzióra (DVD, ha jól tudom ez az a verzió, amit pénzért árulnak). A telepítés gond nélkül megy, de a telepítést követő első újraindítás után-TÓL elfelejti a magyar nyelvet és csak angolul hajlandó kommunikieren. A Yast és SuSe watcher érdekes módon magyar, meg az üdvözlő képernyő is, de az egész oprendszer angol. A nyelvi beállításoknál csak a U.S. English van, magyart nem hajlandó elfogadni.
A dolog fontosságát jelzi, h. ismerkedni szeretnék a Linuxxal, tehát nagyon kezdő vagyok a témában.
köszönöm előre is
Vegha
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged