- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- MWC 2026: Megérkezett a Nubia Air Pro változata
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vegha
senior tag
válasz
zLegolas
üzenetére
Na, végre. Köszi, végre vmi használható hozzászólás.
Igen, próbáltam. De az nálam úgy néz ki, hogy Utilites/Language/Country & Region.
Igen, Eval. Tudomásom szerint pont a Live való az ismerkedésre. Most akkor pontosan mi is a különbség a két verzió között ? Én úgy tudtam, hogy a Live az csak az optikai meghajtóról bootolható, de nem telepíthető OS. Az Eval pedig ennek az installálható változata, egy kvázi teljes értékű OS.
A teljes verziónak mi a kódneve ? Mondjuk nem szeretnék 5 CD-vel szórakozni, ezért kértem a barátomat, h. DVD-t töltsön le DC-ről. A www.linuxcd.hu oldalról pontosan melyiket kéne beszereznem, hogy egy használható, vagyis magyarul is használható install rendszert kapjak ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Eladó Xiaomi Redmi 15 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest