- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigi571
csendes tag
Szia!
Én úgy tudom, hogy nem maradnak a csomagok fenn a gépen, de ebben nem vagyok biztos.
Viszont, ha a Szoftver telepítése/eltávolításával kezeled a programjaidat, abban az Opciók menüben tegyél pipát a Tisztítás csomag törlésekor felirat mellé, akkor letörli azokat a csomagokat is amit az a program hozott magával.
Tudom ajánlani még a BleachBit programot, ami eltávolítja a szükségtelen fájlokat, de ezzel azért óvatosan bánj, nehogy valami fontosat törölj!
Ennyit tudtam segíteni, biztosan jön majd valaki, aki jobban ismeri a renszert és még tud mondani valmi hasznosat.
Üdv: Gigi
-
batagy
őstag
Épp tegnap én is ugyanezt tapasztaltam!
OpenSUSE 12.2-ben.XFCE desktoppal, a GUI-n keresztül hiába állítottam be az órát , hogy ne használja a HW clockot, nem jegyezte meg, reboot után ugyanúgy a HW clockra állítja magát, az pedig egy órával többet mutat.
Szóval én is kíváncsi vagyok a válaszra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Goddess of Victory:Nikke
- Steam Deck
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Spórolós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- 100 millió dolláros bónuszokkal csábítja a Meta az OpenAI szakembereit
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest