Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigi571
csendes tag
Szia!
Én úgy tudom, hogy nem maradnak a csomagok fenn a gépen, de ebben nem vagyok biztos.
Viszont, ha a Szoftver telepítése/eltávolításával kezeled a programjaidat, abban az Opciók menüben tegyél pipát a Tisztítás csomag törlésekor felirat mellé, akkor letörli azokat a csomagokat is amit az a program hozott magával.
Tudom ajánlani még a BleachBit programot, ami eltávolítja a szükségtelen fájlokat, de ezzel azért óvatosan bánj, nehogy valami fontosat törölj!
Ennyit tudtam segíteni, biztosan jön majd valaki, aki jobban ismeri a renszert és még tud mondani valmi hasznosat.
Üdv: Gigi
-
batagy
őstag
Épp tegnap én is ugyanezt tapasztaltam!
OpenSUSE 12.2-ben.XFCE desktoppal, a GUI-n keresztül hiába állítottam be az órát , hogy ne használja a HW clockot, nem jegyezte meg, reboot után ugyanúgy a HW clockra állítja magát, az pedig egy órával többet mutat.
Szóval én is kíváncsi vagyok a válaszra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
gondolom belső hálózat) vonatkozik. A külső meg ugye ami megy az internet felé.