- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
stillness #2213 üzenetére
Megcsináltam, utána toltam egy disztribúció frissítést is, kijelentkezés is volt, de még mindig azt mondja, hogy "A hely nem nyitható meg; lehet, hogy nincs jogosultsága megnyitni a fájlt."
Korábban hozzáadtam magamat a "cdrom"-hoz a felhasználói jogosultságoknál, hátha az a baj, de nem oldotta meg.A második linked nem aktuális, gnome-os vagyok.
-
kovaax
őstag
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
stillness #2171 üzenetére
Köszi, ez bevált! dkms csomag viszont nem kellett, nincs is ilyen telepíthető.
kovaax: telepítettem már sokszor Ubuntut a 8.04 óta, és Linux Mintet (Ubi alapú), de egyik sem volt gyorsabb az OpenSusénál, kb. azonos idő alatt települnek, mindegyik egyaránt gyors volt.
Talán valami HW van a gépedben, amit nem szeret a suse.A Gnome felülettel használom, ott sem teszi ki a felcsatolatlan partíciókat az asztalra. Nálad nyilván az Xfce sajátossága.
Ami lassúságot tapasztaltam néha, az az, hogy időnként várnia kell a szoftvare telepítőnek a jogosultságokra, de ritka, és 5-6 másodpercnél még nem tartott tovább.
Szerk: R=1 userekkel kapcs: papám megfektette az Ubuntut annyira root jelszó nélkül, hogy csak a háttérkép töltött be, más nem. Na ez a kemény. (bár azóta használják örömmel)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Gyermek PC játékok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest