- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
válasz
daninet #4226 üzenetére
Én is feldobtam egy TW-t virtuális gépbe, beraktam a Slowroll repóit, most frissítem le.
Melyik átméretező sáv nem jelenik meg nálad? Itt egy kép, nálam így fest a KDE panelje, ha belépek szerkesztő módba:
[kép]szerk: zypper dup közben kaptam egy hibát: [kép]
Azért ez nem túl biztató, ha már az első upgrade-nél hibát dob
Bár nem fatális hiba, és nem is különösebben zavarna, ha nem lenne ImageMagick-em. Nálatok is előjött ez a hiba? -
Csabi1221
lelkes újonc
válasz
daninet #4226 üzenetére
Az nálam működik, lehet egyéb beállításoktól füg. Két laptopon fut, klasszikus, nincs automatikus bejelentkezés, külön root jelszó, oxigén téma.
Viszont találtam egy kellemetlen hibát plasma 6 melett jött elő, hogy Discover lett a frissítés kezelő. Némely frissítéshez kéri a root jelszót, ha lemaradok róla tovább megy azokkal amelyekhez nem kéri, és végül összeomlik az egész garfikus rendszer. Hálózat kezelő, x11...... Csak terminál használható. Jó, hogy pillanatkép adott, vissza lehet állítani a rendszert, és újra, de azért ez már nem épp felhasználó kompetencia lenne, szerintem. -
válasz
daninet #4213 üzenetére
Délután a MicroOS-t akarom feltenni VM-re, abból is az Aeon verziót. Állítólag maga a rendszer gondozásmentes és érinthetetlen (?), illetve csak flatpaket tudsz rá telepíteni. Erősen kíváncsi vagyok rá.
Tumbleweeddel meg ez a baj, nem tudni mikor sz*rik be egy frissítéssel. Amúgy jó rendszer lenne, csak mindenkinek más az igénye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL T40 EMC Szerver
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest