- Google Pixel topik
- A tokot is átvariálja a Samsung
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
Új hozzászólás Aktív témák
-
az update teljesen összekakilta a rendszert mert az sddm-et nem jól frissíti le.
Szóvalsudo zypper dupaztán újraindítod, csak shell lesz semmi más és mégegyszer frissíteni kellsudo zypper dup, mégegyszer újraindít és akkor oké lesz.Szerintem korán volt a dolog. Paneleket nem lehet átméretezni, hiányzik az átméretező sáv, ott kellene legyen a panel és a lebegő ablak között. A transparent / opaque dolog egyáltalán nem működik, egyik opcióban sem átlátszó kicsit sem.
Az előbb megnyitottam okulárban egy PDF-et és összekakilta magát, kellett egykillall plasmashellkstart plasmashell
mert nem lehetett semmire kattintani, olyan volt mintha nem lennének ablakok nyitva.Hónapok óta ígérgetem hogy váltok slowroll-ra, de szeretem ha fáj
csak tudnám miért a munka számítógépemen kísérletezek
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4515, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
csak tudnám miért a munka számítógépemen kísérletezek