Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iOS alkalmazások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
az update teljesen összekakilta a rendszert mert az sddm-et nem jól frissíti le.
Szóvalsudo zypper dupaztán újraindítod, csak shell lesz semmi más és mégegyszer frissíteni kellsudo zypper dup, mégegyszer újraindít és akkor oké lesz.Szerintem korán volt a dolog. Paneleket nem lehet átméretezni, hiányzik az átméretező sáv, ott kellene legyen a panel és a lebegő ablak között. A transparent / opaque dolog egyáltalán nem működik, egyik opcióban sem átlátszó kicsit sem.
Az előbb megnyitottam okulárban egy PDF-et és összekakilta magát, kellett egykillall plasmashellkstart plasmashell
mert nem lehetett semmire kattintani, olyan volt mintha nem lennének ablakok nyitva.Hónapok óta ígérgetem hogy váltok slowroll-ra, de szeretem ha fáj
csak tudnám miért a munka számítógépemen kísérletezek
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csak tudnám miért a munka számítógépemen kísérletezek