Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
PROHARDVER! témák
IT café témák
LOGOUT témák
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
köszi, közben inkább beoperáltam a dvd-t a gépbe, és arról tettem fel, így ment elsőre. pár dolog kényelmetlen kicsit benne, de amúgy tetszik! ha elmennek valami idióta irányba a canonical-nál, akkor azt hiszem erre fogok átállni, végre rendesen működnek alatta a hardvereim (11.2 még be sem tudott bootolni).
a csomagkezelés és repók amúgy hogy működnek suse alatt? egy-egy kiadásba befagyasztják a programok adott verzióit, vagy várható, hogy kijönnek frissebbek (például OO.o 3.0, vagy újabb firefox, empathy, stb)?
meg hol lehet még jó repókat találni hozzá? pár hónapja belebotlottam egy remek listába, amin volt egy tonna hivatkozás, de most valahogy nem találom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest